Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Mens vi venter på mannen i hvit frakk
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er omtrent ikke noe som er så kjedelig som å vente på doktoren. Vær her klokken tre, sier han. Og ikke kom for sent!! Og når du kommer klokken tre, får du beskjed om at du pent må vente iallfall en time eller to før hans majestet legen kan innvilge audiens. Da er det bra med noe å lese, og Propaganda har sett på hva som funker best i venteværelset.


Tannleger er enda verre, de kan la deg vente i timesvis uten så mye som en unnskyldning. I det hele tatt, alt som har noe å gjøre med det offentlige innebærer mye venting.


Hos legen/tannlegen:

Propaganda:
Kongen av alt.

Se og Hør:
Ett av de beste valgene du kan foreta, og finnes absolutt alltid på venteværelser. Helt hjernedødt og egentlig fullstendig uinteressant, men desto mer lærerikt. Oppdater deg på alle b, c, d, og x-kjendisers kjærlighetsliv, boliger og middagsvaner. Dessuten en egen spalte om kongelige, som ofte handler mye om kjoler. Og det er aldri vanskelig å legge fra seg når det endelig blir din tur.


Hjemmet:
Retter seg helst mot de over 70, og veldig fint hvis du har lyst på en liten lur. Les om gamle damers underlivsproblemer i legespalten, de ubegripelig intetsigende intime betroelsene eller om Wenche Foss på sommerferie. Dog er bli-ny sidene en kilde til rå latter, og hele 2 sider med tegneserier er lesverdige.
Det eneste som kan anses som en smule negativt er at det kan være vanskelig å våkne når legen roper deg opp.

Allers:
Har igrunnen mye til felles med Hjemmet. Fascinerende nok har de en hel side med Norges kjedeligste og mest ubegripelige tegneserie; Stomperud.

Det nye:
Et blad for unge kvinner med opprivende historier om voldtekt og kjærlighetssorg. Hvis du lurer fært på hvordan moten var i fjor vinter finner du svaret her. Kvasifeministisk og påtatt dypt er ikke tingen på venteværelset. Finn noe annet å lese.


Aviser:
Hvis du leser dem bakfra går det an. Dagbladet har de beste tegneseriene, sånn som kongen Pondus. VG har bra sladder, mens Aftenposten brenner bra i peisen. Går altfor fort å lese, så man trenger mangemange.

Kapital/Dine Penger og vennene deres:
Dette er det perfekte lesestoff dersom du bare later som du leser, men egentlig stirrer på en eller annen kjekkas i det andre hjørnet av venteværelset. Det er så til de grader tørt at det ikke er noenting som tildrar seg din oppmerksomhet, ikke engang bildene. De er alltid i sort/hvitt, og den eneste fargen som bryter inn her og der er oransje. Ellers er disse bladene fullstendig ubrukelige.

Illustrerte barnebøker:
Hvis du er riktig heldig, kommer du kanskje over en bok av typen "Tassen har fødselsdag", men artige uttrekksbilder til glede for enhver. Det ser kanskje litt idiotisk ut, men er absolutt verdig tidsfordriv. Hvis du i tillegg er i besittelse av en penn, er det alltid artig å tegne unevnelige ting i barnebøker.

På Apoteket:

Apotekbrosjyrer:
Her er det mye å velge mellom, Hva vet du om kjønnsvorter, Hvis ditt barn har utlagt tarm og Fakta om urinlekkasje er alt sammen underholdende og lærerikt lesestoff. Det som kanskje er litt skummelt er at man etter å ha hivd innpå en tre-fire av disse brosjyrene faktisk begynner å inbille seg at man lider av de fleste sykdommene. Farlig.


I banken:

Bankbrosjyrer:
Faktisk er det morsommere å stirre tomt ut i lufta eller på de andre som står i kø. Det er til og med bedre å følge med på kølapptelleren.

Offentlig kommunikasjon: (buss, trikk, bane)

Rutetider:
Hvis du leser rutetider, er det et tegn på at du kjeder deg noe så inni gamperæva at det ikke er verdt turen. Bli hjemme isteden. Verre blir det ikke.

Medbrakt bok:
Får alltid tiden til å gå og er dessuten det du helst vil lese. En klar vinner. er også spesialist på å framkalle bilsyke fordi den ofte er utrolig vanskelig å legge fra seg, selv når kvalmen sitter oppe i halsen.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish