Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
En mer ekstrem virkelighet.
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Jeg kom nettopp på en genial idé til en reality tv-serie. En idé som kommer til å slå knockout på samtlige andre dumme, uhygieniske og monotone tv-virkeligheter.


En idé som kommer til å få oss til å glemme at det finnes overlevelseseksperter som drar til en sydhavsøy for å kjempe om brødskiver med brunost, sosiopater som baksnakker og har sex med hverandre nede i en bunkers, og en gjeng ungdommer som blir filmet mens de er på chartertur og skaffer seg sommerjobb i Syden.

Den kommer til å slå knockout på alt annet som finnes av virkelighetsskildringer og rive seernes øyne vekk fra en svett Christer Falck og en "henrivende" Jamila, for å ta dem med på en reise rundt jorden. En reise rundt jorden i båt, med åtte deltakere som ikke tåler trynet på hverandre og som er stuet sammen i trange lugarer. Høres ikke det fantastisk ut? Det blir kombinert reise og reality-program, med intriger, pene mennesker og litt mer intriger. De åtte heldige utvalgte skal i løpet av hundre dager farte rundt til eksotiske mål i en ikke altfor stor båt, med ikke altfor stort bad og så godt som ingen plass å gjemme seg unna på, mens seerne gir dem poeng og stemmer dem ut, alt etter som. Ikke verst, eller hva? Det kommer til å være et par, tre skikkelig heite jenter med der også, og båten kommer stort sett til å oppholde seg i tropiske strøk sånn at vi er sikret noen ordentlige bikinibilder. Det blir eksotikk, det blir erotikk, det blir estetikk. Virkelighets-tv på sitt beste med andre ord.


Deltakerne kommer til å få lov til å ha med ekstra skift, hårføner og deodorant. De får lov til å handle mat når de kommer i land og vil ikke lide fysisk på noen som helst måte. Det blir ikke ekkelt og uhygienisk, og ingen kommer til å bli så tynne at seerne vemmes. Det kommer ikke til å bli kjedelig et sekund, ettersom alle forhåndsregler tas, og psykologiske undersøkelser utføres, for å sikre at de åtte som skal være med, overhodet ikke klarer trynet på hverandre etter et par ukers tid. Og når noen har blitt skviset, frosset eller mobbet ut av gjengen, forhatt av TV-seerne og står penge- og venneløse igjen, skal de få lov til å gå på planken. Med en livvest og en flaske vann skal de klare seg, og satse på at de blir plukket opp av en passerende båt. Så i tillegg til sex og baksnakking får vi et lite element av død også. Det er action og reality, det!

Og folk kommer til å elske det. Hver dag etter sending, på alle jobber og alle skoler over hele landet vil praten gå om hvem som blir sendt hjem neste gang, om hvem som ser best ut når de soler seg, og om det var hjerteløst å la Turid gå på planken i et farvann som er kjent for å ha såpass med hai. ¿Båten¿, skal det hete, og det kommer til å være helt stille i gatene når det kommer på, midt i beste sendetid. For hvem vil vel være ute og danse og more seg, når man kan finne ut hvordan det går med Prebens forhold til Linda-Terese, nå som han har ligget med Jonas foran hele Norges befolkning. Og hvordan skal egentlig Mathilde løse det at noen hev alle bikinitoppene hennes på sjøen i forrige episode?

Jeg tror faktisk ikke at seerne kan få nok av det der, jeg. Men det gjør ingenting. For jeg har masser av ideer som bare venter på å bli realisert. Hva med ¿Sminkerommet¿ for eksempel. En virkelighetsskildring med 10 unge jenter i et bokollektiv på Majorstua som konkurrerer om å feste hardest over en periode på 6 uker. Et program som tar for seg livssituasjonen til dagens unge og som i tillegg har egne ansatte som løper rundt i leiligheten rett før gjengen skal ut på byen, og rakner strømpene og gjemmer sminkesakene deres. Mulighetene er uendelige, og jeg synes det snart er på tide at TVNorge eller TV3 ringer og spør meg om råd.



Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish