Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Til informasjon og konspirasjon...
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Lørdagskvelden er moro for de fleste, og tråkig for noen. Det er aldri noe morsomt å bli sittende alene på en sånn dag, spesielt ikke om du er litt syk, eller kanskje ganske blakk. Da er det godt å vite at TV-underholdningen iallfall er billig, både på den ene og den andre måten. Propaganda tar en titt på den relativt nyfødte TV-genren ¿Reality TV¿, og avslører dystre og ondsinnede planer om mulig maktovertakelse og folkemord. Følg med!En klok mann sa en gang i en amerikansk TV-film at: -Dersom du vil gjemme noe, hvor er det sikreste stedet? Rett under alles neser, selvfølgelig!
Selv om utsagnet bygger på relativt naiv logikk, ser jeg at han hadde et poeng. Ta en TV-avis, fortrinnsvis Dagbladet, lag sirkler og strek opp som vi gjorde, og vri og vend deretter slik at konspirasjonen kommer klart fram. Et grusomt ansikt stirrer tilbake på deg, og uten strekene, rett inn i underbevisstheten din. Hva er dette et tegn på?

Jeg går direkte til kilden, Dagbladet, og spør, rett ut, hva meningen er med dette. ¿Jeg vet ikke hva du snakker om, eller ¿er dette noe slags Hassan-påfunn? blir slengt mot meg så fort jeg får gjort rede for mine tanker. En slu tåkelegging, som ikke får lagt den minste demper på min journalistiske iver etter å avsløre en storsak. Mel Gibson fikk rett i Conspiracy Theory, gjorde han ikke det?
Jeg forhører meg med red. Mats, men der er det bare hånlatter å få. Jeg legger til grunn utsnittet av Dagbladet som tydelig viser at bildet av pipe kan oppnås ved å trekke en strek rundt alle reality TV-programmene. Han er fortsatt skeptisk når jeg avslører NRKs dokumentar to dager senere: om Rene Magritte, maleren som ble kjent verden over med bildet av en pipe som ikke var en pipe. Dette er for mye informasjon og konspirasjon til at jeg kan avdekke det i ett jafs, Propagandas lesere må smøre seg med tålmodighet, men dere kan stole på at jeg ikke hviler for alle sannheter er framme i lyset. Det kan skje i morgen, men sannsynligvis ikke, det kan skje neste år eller året etter der, poenget er at vi har en rett, nei plikt til å fortelle sannheten, uansett hvor skitten og motbydelig den er. Mens dere venter, får dere nøye dere med artikkelen om hva som skjer på en lørdags kveld hvis du ikke har penger eller venner.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish