Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Virkelighetsfjernsyn?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
De kaller det virkelighetsfjernsyn men flere ganger har vi hatt eksempler på at virkeligheten detaljstyres, tilpasses og forvrenges slik at det skal bli god TV.Da de ikke greide å styre Dude i Baren ble han sparket ut. I det virkelige liv ville han selvsagt ikke ha blitt satt i fengsel, skutt i nakken eller umyndiggjort for å dra på en tjuvperm eller to. Det kalles egenmelding/sykemelding, og vi har alle tatt det i bruk.
Videre brukte TV3 et grep for å forringe den naturlige orden i Baren-samfunnet da de gjeninnsatte Steinar. Det har vært gjort med hell tidligere (i for eksempel Robinsonekspedisjonen) men her var det helt klart et mottiltak mot at en liten klikk i Baren hadde bestemt seg for hvem som skulle ryke ut, og i hvilken rekkefølge. Heldigvis lyktes ikke TV3 i å lage en buffer mot Adina, Elena, Vegard og hvemdetnåvar, men forsøket var likevel svært tydelig.


Nå kommer selvsagt Jamila til å vinne så det suser, til tross for rykter om at hun skal ha vært litt for glad i en del av de "utagerende" elementene som ofte er assosiert med lange jobbnetter og pulserende uteliv.
Det har egentlig vært klart fra første uke, i og med at hun fikk slik en symaptibølge da de andre begynte å mislike henne. Dermed blir Baren ikke helt ulik en ferdigprodusert amerikansk såpe, hvor alle vet hva som kommer til å skje, og man egentlig bare følger med får å se det skje.

Robinsonekspedisjonen i år ble et trist skue. Omtrent 15 selverklærte Christer Falck´er skulte og lurte i noen uker og til slutt stakk verdens kjedeligste jente av gårde med 250 000 kroner. I og for seg morsomt nok akkurat det, men likevel. Den som melder seg på Robinson neste gang og uttaler et eller annet med at de nok "er ganske utspekulerte", "onde" eller "sleipe", sier egentlig "jeg er en stor idiot, vennligst le av meg hver søndag fram til starten av desember hvor jeg eventuelt blir en stor idiot med penger".

Villa Medusa er ikke så detaljstyrt som en del av TV3-produksjonene, og dessverre. Det merkes. Tristere underholdning skal du lete lenge etter. Min gamle bestemor (rip) var mer vågal og rølpete i fylla enn disse tamme individene. Og da får det heller være at dagspressen roper på æljen.
Resten er av samme sort. Masse bråk for ingenting.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish