Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Stjerner om skoledager 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Minnie Driver
-Jeg var ikke med i noen spesiell gruppe, jeg hadde masse forskjellige venner. Vennene jeg fikk på skolen er de beste vennene mine nå . Jeg gikk på en blandet skole, heldigvis, ellers hadde jeg nok brukt mye mer tid på å finne ut av gutter.

Jeg var skikkelig dreven allerede som 16-åring, og visste akkurat hva jeg ville, noe som er ganske uvanlig. Jeg var veldig følsom på skolen, men det var bra, for jeg var med i masse skuespill. Helst ville jeg begynne på dramaskole. Skolen min var veldig bra, vi ble virkelig oppmuntret til å drive med både sport og skuespill. Jeg hadde det kjempegøy.


Heather Graham
-Jeg var veldig sjenert på skolen, det var derfor jeg begynte med skuespill. For å komme litt ut av skallet. Men jeg ble sett på som ganske nerd fordi jeg alltid var med i skolens teaterstykker.

Heath Ledger
-Jeg gikk på gutteskole og hadde en gruppe av veldig gode venner, både gutter og jenter, jentene var fra andre skoler selvfølgelig. Jeg var lykkelig gjennom hele skoletiden og de jeg ble kjent med er fremdeles mine beste venner. Men jeg var aldri noen mr. Popular. I australia hadde man blitt slått ned hvis man hadde oppført seg sånn.

Kirsten Dunst (Virgin Suicides)
-Jeg ble nettopp 18 og gikk på skoleballet med kameraten min Andrew. Skolen min var helt vanlig, både jenter og gutter. De fleste på skolen var veldig opptatt av hva de skulle ha på seg og hvem de skulle gå på skoleballet med, og det er sånn det skal være. Men jeg måtte tenke påkarrieren min! Men jeg likte det, og det var mennesker på skolen som forsto hva jeg gikk gjennom.

Chloe Sevigny (Boys Dont Cry)
-Jeg vokste opp i en forstadsby utenfor Manhattan og det var bare 500 elever på skolen. Alle kjente alle. Jeg hadde endel venner, så jeg var ikke noen taper, men jeg var ikke i den kule gjengen heller.

Claire Forlani (Meet Joe Black, Boys and Girls)
-Jeg gikk på en liten skole, det var bare 27 elever i klassen min og vi gikk sammen i 7 år. Noen ganger er man populær og andre ganger ikke, det blir sånn. Jeg var skikkelig dårlig i matte. Læreren var grei, men kunne ikke lære bort, så alle strøk i matte...

Breckin Meyer (Road Trip)
-Jeg var en geek på videregående. Siden jeg spilte skuespill måtte jeg gå på en skole der de var fleksible med timeplanen min, så jeg gikk på skole i Beverly hills. Jeg bodde jo ikke der, så jeg måtte lyve om adressen min og var veldig paranoid på akkurat det.

Jeg kjente ingen og snakket ikke med så mange. Jeg pleide å late som om jeg gikk til lunsj, men isteden spiste jeg matpakka mi i bilen min i et parkeringshus.

Seann William Scott (American Pie, Road Trip)
-Jeg har en bror som er fire år eldre enn meg, og han var kjempepopulær, og det hjalp meg endel. Jeg har masse gode venner gjennom ham. Men jeg var sjenert, jeg hadde ikke noen kjæreste på videregående.

Rachel Blanchard (Road Trip)
-Jeg gikk på pikeskole og da var man ikke så opptatt av utseende, det var mye viktigere å være smart og atletisk. Jeg var mest opptatt av å gjøre det bra på prøver, henge med venner og spille hockey.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish