Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Jennifer Aniston - bra nok for Brad!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Jepp, hun er dama til Brad, har mange venner på tv - og har fordundre meg spilt i en rekke filmer, også. Jennifer Aniston; superslanker, hårmodell, din egen, personlige "Friend". Kanskje på tide å snakke ut om sakene med Propaganda.net? Av Jenny Holmes


Å være kjæresten til Brad Pitt høres ganske kult ut. Er det en spesiell følelse å være sammen med en gutt alle jenter er tullete etter?
- Brad er en mann som alle andre menn, han har både gode og dårlige sider. Jeg tror ikke at den perfekte mann, eller kvinne for den saks skyld eksisterer. Det viktigste for oss er å ikke prate for mye om hverandre til pressen. Når jeg var sammen med andre gutter snakket jeg åpent om privatlivet vårt til pressen og det ende med å ødelegge forholdene.


- Da jeg gikk på skolen var man aldri sammen med de snille gutta. Det var de kjekke og litt farlige som var spennende. Etter high school ble jeg voksen - og innså at det bare var sløsing av energi å henge etter "de farlige gutta". Jenter tror alltid at de kan "redde" gutter og gjøre dem til bedre mennesker, men med årene innser de fleste at det er en umulighet å forandre en annen person.

Millioner av kvinner er sjalu på "dama som kapret Brad"....
- Det er rart, jeg synes det hadde vært morsommere om de hadde vært sjalu på meg for karrieren min. Da jeg var yngre ønket jeg at jeg var som Faye Dunaway, men ikke fordi jeg ville ha mannen hennes. Jeg ville ha karrieren hennes.

Tror du på kjærligheten?
- Ja, absolutt. Det er en vakker tanke at man har en partner for livet - som både er en elsker og din beste venn. I min foreldregenerasjon var det mange som giftet seg unge og ble skilt. Jeg tror det var fordi menn og kvinner ikke kommuniserte like bra som vi gjør i dag. Jeg tror at alle mennesker søker etter en partner. Man trenger noen som alltid er der for deg, i gode og vanskelige stunder. Men det er klart at det ikke alltid er lett.

- Foreldrene mine skilte seg da jeg var liten og jeg hadde det veldig vanskelig da familien ble splittet.Men jeg er lykkeligere enn jeg noensinne har vært! Jeg har alt jeg kan drømme om, både på jobben og i privatlivet.

Er du redd for at det skal ta slutt?
- Hver eneste dag...

Når var første gangen noen fortalte deg at du burde bli komiker?
- Det var dramalæreren min på teaterskolen. Han tok meg til side etter en klasse og sa: "du burde satse på komedie". Jeg ble sjokkert og fornærmet og svarte: "men jeg er jo født til å spille drama". Læreren min lo og minnet meg på at uansett hvilken rolle jeg spilte så lo publikum fordi jeg gjorde rollene komiske. Jeg kunne spille Tsjekov og allikevel lo publikum.

Var du klovnen i klassen?
- Ja, jeg pleide å skrive sketsjer som jeg framførte for klassen. Mange var over grensen for hva lærerne tolererte og jeg havnet ofte i skammekroken.

Les merKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish