Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
David Duchovny - del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Hva tenkte du på da du filmet gråtescenen, den mest tragiske scenen du har filmet?
- Private ting. Det er min egen hemmelighet hvordan jeg forbereder meg til sånne ting. Man gjør det man må. Jeg håpet jeg skulle klare det første gangen. Jeg hater å måtte prøve å gjennskape noe så organisk. Det var en hel dags arbeid, Joely (Richardson, som spiller kona) og jeg som lufttørket buksene mine og scenen når jeg kommer hjem med hunden etter at hun er død.

Ved midnatt gjorde vi den scenen ved døren der jeg gråter. Jeg stakk av i en halvtime for å forberede meg, og etter det bare gjorde vi det. Da jeg kom hjem den dagen følte jeg at det hadde vært en god dag, det var som en lettelse.


Likte du å jobbe med hunden?
- Jeg liker ikke å være i senter for oppmerksomheten, derfor liker jeg å jobbe med barn og dyr og overlate scenen til dem. Man ser alltid bedre ut på den måten, derfor gjør jeg det nesten instinktivt. Dessuten er dyr ærlige, i motsetning til mange mennesker.

Du regisserte pilot-episoden av X-Files, er det noe du kunne tenke deg å gjøre mere av?
- Ja, det er i den retningen jeg beveger meg. Det er jo ikke en vanlig tv-serie, vi har et budsjett på 4 millioner dollar til hver episode. Det er nesten som å lage en film på 12 dager.

Produksjonsverdiene våre er høyere enn noe annet i tv-historien. Budsjettet går til den tekniske delen, ikke til skuespillere. Det er utrolig mye forberedelser. Jeg vet hvordan man jobber kjapt, og det er som klassisk film, ingen hånholdet kameraer og sånn. Det er en flott læringsprosess.

Hva er reklameepisoden om?
- Den handler om en film som blir laget om en av X-Files sakene. Gary Shandling spiller Mulder og kona mi(Thea Leoni) spiller Scully. Minnie Driver og noen andre kjendiser som jeg ringte er kjendispublikum.

Hvordan var det å regissere din egen kone? Hun er kjent for å være ganske skarp...
- Vel, du kan jo tenke deg hvordan det var...Hun er et stort talent. Jeg gjorde ingenting, hun gjør jobben sin stille og perfekt, mye bedre en jeg kunne ha regissert henne til. Jeg ble nesten litt pinlig berørt av henne som skuespillerinne, fordi hun er så god. Jeg skulle ønske at jeg hadde gitt henne mer å gjøre, men jeg hadde bare gitt henne og Gary to dagers arbeid.

Du ble pappa i fjor. Hvordan har det forandret deg?
- Det beste er at babyen gir helt faen i alt dette! Jeg prøver å lære det av henne. Jeg kommer hjem og sier "den traileren til Mission Impossible to ser veldig bra ut. Skulle ønke jeg hadde laget den" og da sier hun ga-ga-ga. Og da tenker jeg at hun har rett, det betyr ingenting. Som pappa prøver jeg å ikke henge meg opp i små daglige problemer.

Føler du at du gjenoppdager verden?
- Ja, det gjør jeg, de enkleste små ting. Det rareste for meg er at ingenting gir henne mer glede enn innpakningspapiret på tingen hun egentlig skal glede seg over. Jeg gir henne en leke og hun elsker boksen den ligger i. Jeg vet ikke, men jeg tror vi kan lære noe av det.

Ser du mye til datteren din eller er du for opptatt?
- Hun legger seg tidlig, så når jeg jobber med serien får jeg ikke sett henne så mye på ukedager. Men jeg hører henne om natten! Når det kommer til bleier så skifter jeg kankje hvar femte.

Hva tenkte du da du først fant ut hva som var inne i en bleie?
- Wow! Så mye? Det gikk langt opp på ryggen hennes, hvordan hendte det? Det var overalt.

Hvordan følte du deg da du fant ut at du skulle bli pappa?
- Jeg var redd. Jeg syntes det var for tidlig. Jeg følte meg ikke klar for det. Det er derfor menn trenger de ni månedene! Rundt åttende måned begynte jeg å bli klar. Men ikke før.

Var du med på fødselen?
-Ja, det var jeg, og jeg sutret ikke. Hodet som kom ut var veldig lite fordi det må gjennom en så liten åpning. Så var det akkurat som om det blåste seg opp. Det var helt utrolig.

Tenkte du i det øyeblikket at kanskje"the truth is out there"?
- He-he, det tenkte jeg ikke på i det hele tatt. Jeg liker ikke å bruke den setningen. Jeg pleier å si at sannheten er et annet sted.

les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish