Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
David Duchovny
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Mange ser på David Duchovny som tidenes hønk, men andre mener han er en ordinær tv-skuespiller. Uansett er han å se på TV med nye episoder av X-Files, og på kino i filmen "Return to Me". Propaganda tok seg en prat med ghostbuster nummer 1. Av Monika Agorelius

"Return to me" er en uvanlig film fordi karakterene blir forelsket uten å ha sex?
- Ja, i de fleste filmer blir folk forelsket fordi de har sex. Det er litt sånn pornofilm-logikk. Ikke det at jeg er verken for eller i mot det. Jeg mener sex er topp, jeg vet ikke hva som er den beste måte å bli forelsket på.

Jeg bare synes det er forfriskende å se noe annet, det er alt. Symbolikken i filmen handler om hjertet, ikke om kjønnsorganer. Min karakter svarer på motspillerens sjel. Det er en vakker følelse og det betyr at vi ikke har den obligatoriske sexscenen.

Hvor mange ganger i livet ditt har hjertet ditt gjort et hopp fordi du har møtt noen?

- Et par ganger. Da jeg var yngre. Det er sånt som skjer når man er en 16-17 år. Man klarer ikke puste engang.

Var det sånn da du møtte kona di?
- Neida, jeg fikk puste. Jeg var jo mye eldre og visste hva jeg drev med. Jeg følte det ikke som jeg skulle besvime eller noe. Jeg husker den følelsen fra jeg var yngre, det var helt sprøtt.

Hvordan fikk du denne rollen?
- Jeg satt på det samme flyet som George Clooney. Jeg kjenner ham fra før, fordi...vel vi kjenner hverandre. George er fra Chicago, derfor kjenner han Bonnie Hunt, som regisserte filmen. Og i løpet av samtalen så sa han at Bonnie hadde skrevet dette manuset som hun skulle regissere, og at det var kjempebra. Så da vi landet ringte jeg til agenten min for å få tak i det manuset.

Jeg leste det og elsket det. Jeg synes det var veldig sentimentalt, enkelt og ærlig, virkelig søtt. Jeg kjente Bonnie og hun er så morsom og smart og sprø. Med alle de tingene visste jeg at det kom til å bli en original film. Så jeg ringte henne og spurte henne hvorfor hun ikke hadde sendt meg manuset, hvorfor måtte jeg få tak i det selv?

Hun sa at hun ikke ville det skulle påvirke vennskapet vårt. Da fortalte jeg at jeg elsket det og at jeg hadde lyst til å spille i filmen. To uker senere begynte vi å jobbe.

Er du fornøyd med resultatet?
- Noe av det var veldig vanskelig å få til, uskyldigheten i det. Vi kunne gått skikkelig på trynet og jeg er sikker på at det er noen som sier at vi gjorde det. Alle snakker om å bryte grenser, men det tror jeg er helt trygt i våre dager. Det som er risky nå er å er å være gammeldags og enkel. Vi brettet ut oss selv.

Det var den store utfordringen og den som virkelig skremte meg med filmen, å gjøre noe sånt i år 2000. Jeg ser på det som veldig risky. Selv om jeg ikke engang var naken! Det er ikke noe risky i å være naken på film. Selvfølgelig kommer det an på hvor man er. Hvis man filmer i Alaska midt på vinteren er det risky å være naken.

Er du sentimental?
- Jeg er både kynisk og sentimental. En del av meg leste manuset og syntes det var så tåpelig, så langt ute, at det var noe som aldri ville skjedd. En annen del av meg vil tro på det. Det er det samme med kinopublikummet.

Man går på kino fordi man vil se en refeksjon av sitt eget liv, man vil se sitt eget liv sånn man skulle ønke det var. Det er ingen regler. Da jeg så filmen ønket jeg at den kunne fortsette. Det var en verden jeg likte å være i i to timer. Det var ikke noe slemt. De fleste filmer jeg er med i burde slutte veldig fort, he-he.

Hva har du til felles med Minnie Driver?
- Vi har ikke så mye til felles, hverken kultur eller bakgrunn. Men hun er en kvinne og jeg er en mann og hun er veldig morsom. Og kul, hun stoler på folk, hun er ikke reservert i det hele tatt. Jeg satt pris på henne fra begynnelsen. Hva vi har til felles? Vi elsker å lese begge to, faktisk byttet vi masse bøker.

les mer om mr. DuchovnyKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish