Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Stjerner om skoledager
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
For mange av oss var skoledagene mest øl, revyer og prøver. På highschool i USA er jo alt som kjent litt annerledes, dette utpeker seg særlig i form av høylytte cheerleaders, muskuløse fotballgutter og en særegen 80-tallstil. Vi har snakket med noen celebs om hvordan de hadde det på skolen:Tom Cruise
-Jeg hadde ikke så mange venner. Jeg var dyslektiker og ble mobbet endel på skolen, jeg måtte jobbe masse for å lære å lese. Det er det vanskeligste jeg har gjort i hele mitt liv, mye vanskeligere enn noen rolle jeg har spilt. Dessuten var det ensomt.

Joshua Jackson
-Jeg var en pain in the ass på skolen, jeg hadde et skikkelig problem med autoriteter. Jeg synes det meste var bullshit og menet at lærerne mine burde respektere meg før jeg respekterte dem. Og det er jo ikke helt sånn lærer-elev forholdet fungerer på videregående.


Faktisk ble jeg sparket ut av to skoler fordi jeg var så frekk. Første gangen ble jeg sparket ut av en dramalærer som strøk meg i drama. Jeg er sikker på at hun var en frustert mislykket skuespiller som ble sjalu da jeg fikk en rolle i Mighty Ducks som 14-åring.


Lisa Kudrow
-Jeg gikk på Taft High i California, og da måtte man se bra ut. Jeg ble dritflau da noen fortalte meg at jeg måtte begynne å sminke meg! Jeg gikk gjennom en litt rar fase på skolen, faktisk tror jeg at jeg aldri kom helt ut av den.

Sarah Michelle Gellar
-Jeg gikk på Professional Childrens school i New York, jeg kunne ikke gå på vanlig skole, så jeg gikk sammen med alle barna som var skuespillere, musikere eller idrettsstjerner.

Det jeg likte med skolen min var at ingen ble mobbet for ikke å ha de riktige klærne, vanligvis kan barn være veldig ondskapsfulle. Mesteparten av barna var veldig rike, så jeg ble nok sett på som litt spesiell fordi jeg jobbet for å betale utdannelsen min og måtte få stipend.

Freddie Prinze jr.
-Jeg var skikkelig nerd på videregående. Alle synes jeg var helt weird fordi jeg hadde en fantasi ingen forsto. Pluselig fikk jeg det for meg at jeg var en superhelt eller noe. Men nå synes folk at keg er kul , enda jeg gjør de samme tingene!

På skolen var det ikke så mange som snakket med meg. De mobbet meg endel fordi jeg drev med skuespill. Jeg kom meg såvidt til skoleballet og danset ikke med noen, men det var nok like bra, for jeg danser som om jeg skulle hatt to venstreføtter.

Meredith Monroe
-Det er sikkert helt typisk å si dette, men jeg hatet virkelig matte. Herregud! Jeg kunne så vidt følge med på alt som hadde med realfag å gjøre. Hjertet mitt var med engelsk litteratur, dessutene var jeg god i språk som spansk og fransk. Skolen var helt OK for meg, bortsett fra matte.

Selma Blair
-Hvis jeg kunne skru tiden tilbake ville jeg ha fulgt med i mattetimene. Jeg dreit fullstendig i det, og det må jeg betale for nå! Jeg kan ikke regne i det hele tatt. Men ellers var skoleårene mine helt topp.

Reese Witherspoon
-På skolen var jeg jenta som spilte inn filmer om sommeren og prøvde å passe inn resten av året. Jeg ville bare at alle skulle tro at jeg var helt normal, så jeg prøvde til og med å komme med i cheerleadergjengen. Jeg var faktisk cheerleader i et par år. Du vet, det er bare enda en av de tingene man ikke kan viske ut...

Mena Suvari
-Jeg var ikke populær på skolen fordi jeg ikke gadd å kisse ass. Jeg villle ikke.

Jessica Simpson
-Jeg ble mobbet på skolen fordi jeg brukte så mye tid på synging og øving. De andre trodde ikke at jeg var seriøs og at jeg bare gjorde det for å få oppmerksomhet.

Les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish