Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Eksklusivt intervju med Christoffer "Dude" Becker
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Etter ti dager fikk TV3 nok. De ønsket seg en "loose cannon", problemet med live-sendinger er imidlertid at dersom kanonen går av i alle retninger kan man ikke redigere det i ettertid. Derfor måtte Dude ut. - Jeg driter i at de kaster meg ut, men i følge reglene skal man få advarsler på forhånd fra programleder og ikke fra producer, kommenterer Dude.


- Fra dag en har man lagt opp til at jeg skulle være den gale, det var vel derfor de ville ha meg med i utgangspunktet. Men da de så hvor stor evne jeg hadde til å manipulere de andre, og få de med på galskapen ble det for mye for dem. TV3 er feige. Chicken-TV, sier The Dude. Han forteller her om hvordan barsjefen fløy på ham, hvordan Steinar så på ham som en farsfigur og hvordan deltakerne hadde detaljerte planer om hvem som skulle ryke når.

Leken over
Det var mandag ettermiddag det ble klart at TV3 hadde fått kalde føtter i forhold til å ha med The Dude. Da fikk han beskjed om at leken var over. Gjentatte brudd på spillereglene, samt en gjennomgående fandenivoldsk holdning, gjorde at de ikke turte ha ham med mer. Mandagens episode utgikk, ifølge TV3 som en følge av propblemer med satelitten, og praten begynte å gå høyt om hva som kunne ha skjedd. Sannheten var at TV3 var kommet i en situasjon de ikke hadde forutsett, nemlig at en av deltakerne rett og slett hadde blitt for mye for dem.

Mandag kveld ringte telefonen her i Propagandas redaksjon, og Dude kunne fortelle at han var ute på grunn av en tredje tjuvperm.

Ble bråk
- Natt til i mandag havnet vi på nachspiel hos en Christian på Bislett. Det var meg, Tobias og Vegard, og da vi kom hjem i åtte-tida på morgenen skjønte jeg at det kunne bli bråk, forteller det Dude og ler sin etterhvert karakteristiske latter. Og bråk ble det. Vegard og Tobias har fått advarsler, en tjuvperm til så går de også ut. I tillegg har Sandra stukket av ved en anledning.
- Hun kom bort til meg og spurte om det var greit at hun tok en tjuvperm, ler The Dude. Han er ganske sikker på at han hadde relativt grei styring på hvem som mente hva av de andre deltakerne.
- Ved neste møte var det meningen at vi skulle få Jamila og Chris i stolen. Da ville Chris ryke. Nå kan det hende at Sandra frivillig setter seg i stolen mot Jamila, for hvis hun ryker er det ett fett. Det er ingen grunn til å være der lenger, fortsetter han.


Femerbande
Planen var videre at Jamila etter hvert måtte ryke ettersom det ble så mange jenter og så få gutter igjen. The Dude forteller videre at det etter hvert utviklet seg til å bli en femerbande med ham, Adina, Sandra, Tobias og Vegard. I tillegg digget Elena ham, og The Dude klinte jo som kjent med Liv Maren (som hadde gitt ham minus på første pluss/minus-møte).
- Snittalderen var alt for lav. Det er uansvarlig av TV3 å plassere så unge mennesker, uten nødvendig livserfaring, sammen på en slik måte. Steinar fikk meg som et forbilde, og mange av de andre deltakerne spurte meg stadig vekk til råds. Jeg ble en slags Bandeleder, forteller han glisende.

Ble angrepet
Om selve hendelsen som ledet til at han ble pælmet ut forteller The Dude at han ble angrepet av barsjefen.
- Han ble helt vill, forteller The Dude og viser fram et kloremerke på underarmen. The Dude hadde blitt invitert på nachspiel, sa at stedet var steng og skulle til å ta med seg en del andre, både deltakere og gjester, da barsjefen angivelig skal ha flydd på ham.
- Han sa han ikke ville ha meg der lenger og dyttet meg kraftig, sier han og trekker på skuldrene av hele opplevelsen.
- Like greit, det hadde vært kjedelig å være der så lenge uansett, sier han og avslutter med at han er glad han ikke ble stemt ut av publikum.Kommentarer fra brukere

T 26/07/2008 - 08:01

Død død?

M 12/10/2007 - 23:46

Bokstavelig talt død???!!!

The Dude 19/12/2005 - 07:56

Duden er død!

Heege 21/10/2003 - 21:53

Æsj. Husker han godt, ja! Syns han var fin, men sinnsykt ekkel på en måte.. Urk.. Ikke noe han der på meg, takk!

beundrerinne 04/02/2002 - 03:15

Christopher "The dude" Becker er deilig... Tar gjerne en ny runde med deg ;)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish