Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Jennifer Lopez del III
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Puff Daddy
Mange rister på hodet av popstjerner som går til filmen eller omvendt, men Jennifer mener at det ikke trenger å bety at man er dårlig til det ene eller det andre.
- Jeg vet at det er usikkert å å prøve å kombinere disse to karrierene, men jeg ser på kvinner som Barbra Streisand, Cher og Bette Midler og tenker at sånn vil jeg bli. Jeg tror jeg kan klare å drive med både musikk og film fordi jeg elsker begge deler. Jeg vil ikke sitte som en bitter 60-åring og angre på alt jeg ikke gjorde i livet mitt. Når alt kommer til alt håper man at arbeidet man gjør snakker for seg selv, sier Jennifer.

For tiden er hun kjæreste med rapperen Puff Daddy, som nå gjør sin skuespillerdebut i filmen ¿Made with the Swinger Guys¿.
- Jeg tror han kommer til å være bra. Han er veldig lidenskapelig og har masse naturlig talent, så jeg tror rollen hans i ¿Made...¿ kommer til å overraske mange mennesker. Jeg gir ham råd om skuespill, akkurat som han gir meg råd om musikk. Jeg jobber på den måten at jeg alltid er veldig forberedt, så jeg sa til ham: Så lenge du kan rollen din går det bra, du kan fly dit du vil...
Puff og Jennifer møttes da hun var med i en av videoene hans. Puff Daddy hadde hørt at hun var interessert i å synge, og kanskje på sikt spille inn en plate.
- Han sendte meg en låt han kunne tenke seg passet for meg. Sangen het ¿Feeling so Good¿ og den var ganske riktig helt perfekt, forteller Jennifer.

Kjedelig rollemodell
Med mange unge fans må Jennifer finne seg i å være en rollemodell for mange jenter. Det tar hun alvorlig og presiserer at det ikke er utseende som er viktig.
- Jeg kan ikke ta ansvar for verden, man må leve sitt eget liv. Men jeg vil ikke oppfordre folk til å gjøre dumme ting. Derfor tar jeg ikke narkotika, jeg drikker ikke og røyker ikke. Rollemodeller bør ikke gjøre sånne ting. Jeg syns det er fint at tenåringsjenter har noen de kan se opp til i meg. Jeg tror ikke jeg kommer til å gjøre noe i den nærmeste framtid som vil skuffe dem, forteller hun uten tegn til skam over at hun kan syntes noe kjedelig. Hun legger til at hun bokser, at hun er forsiktig med hva hun spiser og at hun trener mye, som seg hør og bør for en stjerne.
Av musikalsk innflytelse nevner Jennifer historisk Lisa Lisa & The Cool Jam og Sugarhill Gang, hip hop og Latin freestyle. Nå om dagen går det hovedsakelig i spanske rytmer, salsa og hip hop.
- Alt mulig inspirerer meg til å skrive musikk. Kjærlighet, forhold, livet i sin alminnelighet. Låta ¿Too Late¿ på min første plate handler om når man blir forelsket og går helt inn i forholdet. Om hva som hender når det tar slutt og man må kjempe for å finne styrken i seg selv, forteller hun avslutningsvis. Der ute sitter det noen millioner menn og håper at den neste sangen hun skriver om kjærlighet har dem som adressat. I mellomtiden for man klare seg med henne på film.

Les videre herKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish