Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Edward Burns del 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Hvor kritisk er du til ditt eget arbeide?

-Veldig kritisk! Jeg går aldri tilbake og ser på filmene mine, spesielt ikke The Brothers McMullen. For et halvt år siden snublet jeg over filmen på kabel-tv, og så rundt to sekunder før jeg skrudde over. Jeg blir bare flau, for alt man ser er feilene. La andre folk bedømme filmene mine, for jeg trenger ikke å se dem.

Er det lett å bli utslitt før filmen i det hele tatt spilles inn, med alle møter i forkant?

-Det er ren tortur. Jeg har vært heldig, med McMullen slapp vi å forholde oss til sånt, for vi lagde den på egen hånd. She`s the One lagde jeg for selskapet som kjøpte McMullen. De leste historien, og sa "supert! Her er pengene - go!" No Looking Back var første gang jeg måtte forholde meg til hvordan man skaffer penger, og brukte lang tid på rollebesetningen. Det avslørte Hollywoods skyggeside: smiskingen, møtene, og alt det tullet.


Når tror du berømmelsen kommer til å bli plagsom?

-Jeg tror jeg er god forberedt; jeg er tredve år og mener å ha et bra grep på hvem jeg er. Det er så mange oppturer ved å være i en slik posisjon; man er grovt overbetalt, og alle behandler en som om man er usedvanlig. Hvis jeg fra tid til annen blir stoppet på gaten av en fyr som vil ha en autograf, eller må gå ut bakdøren fra en restaurant - så er det en liten pris å betale.

Det er ikke som om jeg er mega-berømt, så dagliglivet mitt har ikke forandret seg så mye. Jeg har akkurat den rette berømmelsen; jeg får gratis klær, biletter til konserter og bra bord på restauranter og sånt - men ingen plager meg på gata.

Siden du startet opp som regissør, hvordan var å overlate den delen til Spielberg mens du "bare" var skuespiller i Saving Private Ryan?

-Det var en befrielse å møte opp på settet uten å uroe seg over
problemene som regissør. Jobber man med Steven og Tom så følger det med en viss selvsikkerhet, for man vet de ikke vil la en dumme seg ut. De presset meg til å prøve ting jeg aldri hadde våget å gjøre i mine egne filmer. Jeg kikket over skulderen til Steven hver dag, og den visdommen fyren har om film er mildt sagt imponerende. Jeg håper bare jeg absorberte mest mulig, og gleder meg til jeg er bak kameraet igjen - slik at jeg kan benytte meg de tingene jeg tror jeg har lært.

Noen erfaring i det militæret før Saving Private Ryan?

-Eh, nei. For å være helt ærlig hadde jeg ikke engang vært på campingtur før denne filmen! Jeg trives bedre i en varm, deilig seng - så det var litt uvant å sove i skitten med et vått teppe. Alle hatet ukene i treningsleieren, men jeg ville ikke være den eneste fyren som sippet til Steven "Jeg vil ikke være med på boot camp!". Den militære rådgiveren sa "Dere representerer alle som kjempet og døde i annen verdenskrig - og jeg akter ikke å la dere vanære dem". Det fikk alle til å våkne opp, og vi innså at selv om det var tøft, så hadde vi et ansvar.

les videre!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish