Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Edward Burns del 3
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon

Hadde dere kontakt med krigsveteraner i forkant av innspillingen også?

-Vi snakket med noen vietnamveteraner, for å få en følelse av hvordan man reagerer når man ser en god venn bli drept rett foran øynene. Hva føler man i en sånn situasjon. Like mange kom tilbake "fucked up" fra annen verdenskrig, som fra Vietnamkrigen. Enkelte WWII-veteraner sa "folk tror av en eller annen grunn at den krigen var en glamorøs, ærefull sak - men denne filmen tok poenget. Krig er aldri glamorøst".

Steven ville vise hvor tilfeldig volden i en krig er. At den kunne treffe disse personene når som helst. Siden D-dagen fant sted, tror jeg han ville presentere episoden uten å holde noe tilbake - for det ville være en fornærmelse mot alle de som deltok der. Han ville jo ikke invitere veteraner til visningen, bare for å høre dem si "det var ikke sånn det forgikk!" De var ikke John Wayne som spaserte over stranden.


Hva blir den neste filmen din?

-"Riding Into New Hope" Det er en western jeg har skrevet for Dreamworks, men jeg er også knyttet til et prosjekt som skuespiller "Trillion", som handler om en NBA-basketballspiller med hjerteproblemer. så jeg vet ikke hva jeg kommer til å gjøre først. Det vil bli en del vold i "Riding in to New Hope", men ikke i nærheten av Peckinpah.

Den vil forhåpentligvis være nærmere John Ford. Den er en "post civil war" western, om en gruppe i borgerkrigen som het "69th Irish Brigade"- en bøling irske amerikanere fra New York som kjempet i borgerkrigen, og etterpå drar flere av dem mot vest. Grunnen til at jeg er svak for westernfilmer ala John Ford, er at de i grunn og bunn er karakter-studier. Den vil ha mer dialog enn de fleste westernfilmer, for det er hva jeg liker. Jeg kommer til å spille i den selv, men rollelisten ellers vet jeg ikke ennå.

En ting jeg lurer litt på; hvorfor ga du egentlig Jon Bon Jovi en av rollene i filmen No Looking Back...?

-Skuespiller-læreren hans igjennom seks år er en venn av meg, og fyren har gjentatte ganger sagt "stol på meg, Jon er virkelig en god skuespiller!" Jeg svarte alltid "ikke sjanse i havet at jeg lar Jon Bon Jovi spille i en av filmene mine!!" Men jeg var på jakt etter skuespillere for No Looking Back, og filmen handler om folk jeg vokste opp med - så jeg ønsket noen som minnet meg om...hjemme Vi testet en rekke skuespillere, men det var fyrer som sa ting som "right on!", noe jeg aldri har ytret i hele mitt liv!

Jon er fra New Jersey, som ikke er så langt unna Long Island. Jeg gikk med på å møte ham, og han er en kjernekar. Han prøvespilte, og funket bra - mye fordi jeg tror Jon, i motsetning til mange andre musikere, ikke forsøkte å si "Se så bra jeg spiller!". Karakteren i filmen er en stillferdig taper, og Jon gjør det veldig subtilt.

Hvordan reagerte vennene dine når du sa "Hei, folkens gjett hva; jeg skal lage en film om dere - med Jon Bon Jovi en av rollene...

-Vel, de har problemer nok med det faktum at denne dusten de vanket med på den lokale baren plutselig lager filmer. Så at Jon Bon Jovi er med i filmen min er ikke noe mer usannsynlig for dem enn at jeg er det...

Mer om Ed Burns finner du herKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish