Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Sommer på skjerm - Guder, øde øy og hai
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Heldigvis tar alle vintre slutt en gang, men foreløpig er det fortsatt februar og dermed er det ikke sagt at mørket, kulda og depresjonene forsvinner. Så hvordan lyse opp hverdagen?

Det er trolig laget flere filmer med sol enn snø som bakgrunn, og det burde derfor ikke være det største problemet å finne en film som passer ditt humør, din type strand, din favorittpalme eller hva du nå måtte lengte etter. Enten du setter på Den Blå Lagune (noen som husker denne fortsatt?) eller The Beach vil du garantert glemme gamlelandet et par timer, men det er andre måter å glemme kulda på enn bare å se på strender.

Skru opp varmen på panelovnene noen dager i forveien, ta på shorts eller en sarong, lag i stand en frisk salat og en gedigen ananasjuice og pass på å ha litt vaniljeis og mango klar til dessert. Eller hvorfor ikke velge en helt annen vinkling? I og med at de to nevnte filmene er litt for opplagte, utpeker jeg heller noen litt annerledes ¿sommerfilmer¿ som i tillegg til at det er riktig årstid på bildene byr på kvalitet av ymse slag...

Haisommer. De gamle er fortsatt eldst, og etter å ha gjennomlevd slutten av sytti -, og hele åtti- og nittitallet, er det glupske monsteret fra havet utenfor Amity Island fortsatt noe av det skumleste du kan se : all gummi til tross. Mye strand her også, i tillegg til spenning, grøss, og humor. Garantert fri for assosiasjoner til slaps, vinteren og kulda blir tvert i mot en redning fra sommerhelvetet.

Gudene må være gale er for eksempel en film der handlingen er lagt til den afrikanske savannen der verden blir snudd på hodet den dagen en colaflaske faller ned fra himmelen. Eksotisk plassering, rasende festlig til tider, og garantert fri for sixpacks og bikinier som uansett bare gjør vondt verre, samtidig som den gjør narr av oss...hele tiden.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish