Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Lev Rød Valgallianse
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
I en tid hvor valg er like rundt hjørnet, kampen er hard for at "de andre" skal stemme det du mener er best, er det viktig å ettertrykkelig vise hvor du står. Propaganda vil frem mot valget guide deg gjennom partiene, og hvordan du vil fremstå som en mest eksemplarisk representant. Første ut; RV.


Kleskodeks
RV er utvilsomt et av de partiene hvor utseendet faktsik spiller sterkeste rolle. Tross at det er langtfra det ytre som egentlig er det viktige ellers. Poenget er at det synes hva du mener. Ettersom redaksjonen skulle kle seg i riktig RV-kodeks i dag, lette jeg for eksempel forgjeves etter mine tidligere dagers velbrukte palestinaskjerf (det bør en god RV’er bruke - hyppig). Jeg endte i stedet opp med en noe semiopprørsk rød genser. Rødt er selvsagt alltid korrekt.
Andre viktige plagg er t-skjorter med riktig trykk. Et eksemplar av utvaska trøye med trykket "Barnemakt" er selvsagt glimrende. Che Guara, Dead Kennedys, Red Until The Day I’m Dead, Rage Against The Machine, Ebba Grön, Spark Oppover Ikke Nedover, Knus Kapitalmakta og liknende er selvsagt også helt, helt riktig.

Klinker du i ny og ne til med islender, skulle nok også kredden stige betraktelig.
Husk bare å styre unna slips, dress, amerikanske street fashion-merker osv.

En kommunistisk lunsj

I god kommunistånd skulle alt deles likt, og alle skulle spise det samme. Sort rugbrød ble et naturlig valg - ikke bare smaker det forferdelig, det er sunt også. Det som ble verre var å finne pålegg med kommunistcred. Stort sett alt de hadde i sjappa over gata var produsert av kapitalistgiganter som helt sikkert utnytter sine ærlige arbeidere i den tredje verden. Det var i det hele tatt svært lite som var impotert fra enten Cuba, Kina eller det gamle Sovjetunionen. Vi så oss nødt til å supplementere med Jarlsberg, laget av hardtarbeidende norske bønder (1 skive til hver.

En flaske Cocio fant også innpass, produsert i Danmark uten hjelp fra Coca-Cola og annet kapitaliststyggedom. Ruben ble sutrete og borgelig da han ikke fikk sin daglige pølse, og arbeidsformannen mante til arbeid før vi var ferdige. Det er ikke bare slitsomt å være kommunist, det er jammen kjedelig også.


Musikk
Fem elementære plater du må høre på;
*Dead Kennedys - Bedtime For Democracy;
en glimrende oppvisning i kjapp punkrock, og med tekster som sparker dit kapitalen står, med ønske om revolusjon (Jello Biafras spoken word-utgivelser kan være inspirerende attåt)
*Tobben & Ero - 20 Beste i Tobben & Eros Verden;
syttitalshelter som ikke bare hadde tydelige røde linjer i musikken sin, de var attpåtil samer og spilte sammen med svenskevisekongen Cornelis Vreeswijk.
*Rage Against The Machine - Rage Against The Machine;
utvilsomt soundtrack til revolusjonen med tekster det ikke er til å ta feil av, agressivitetetn rettet mot de store, stygge, rike ulvene, og riff til å dø for (Zack de La Rochas tidligere hardcore-prosjekt Inside Out kan også anbefales).
*Kjøtt - alt;
sitat fra låta "Nei, nei, nei"; finnes det noe styggere enn kongebarna? Nei, nei, nei!. Trenger det sies mer?
*Gatas Parlament - Slå Tilbake!;
som det meste over perfekt lytting for unge revolusjonære, denne gangen med hissige beats i stedet for krasse gitarer

Film
Skal du se på filmer med kommunistisk tilsnitt nytter det selvsagt ikke å leie inn Rambo I og II og tro at du får et deilig innblikk i kommunismens framgang i verden. Wam og Vennerød er kanskje et bedre sted å starte, og da særlig klassikeren:
*Adjø Solidaritet. En moralsk pekefinger av en film som kom midt oppe i norsk jappetid og i en tid da politisk engasjement hadde en liten oppsving. Filmen ble ikke så godt mottatt, men begrepet lever for all tid videre for den politiske venstreside, særlig når man snakker om følgende av alle andres politikk.
Ellers er filmutvalget tynt for RV’ere. Det finnes en del filmer om juntaer i Sør-Amerika, om apartheid i Sør-Afrika og om utryddelsen av indianere og andre urinnvånere, men i dag så er ikke det særlig eksplosivt stoff. Vi i Propaganda ser likevel med gru på den dagen "Mappa Mi" har premiere på Colosseum.
Norge under Drillo er vel egentlig det mest kommunistiske vi har kunnet se på norsk TV de siste årene. I hvert fall er han RV’er selv om det ikke alltid ser sånn ut på lønnslippen hans.


5 bøker du bør ha lest og pugget:

*Maos lille røde - en klassiker til glede for nye lesere

*Lenin: Imperialismen - sier alt om hvorfor vi er slemme

*Espen Haavardsholm: Historiens Kraftlinjer - en bejubling av alt som Albania står for. Og der er det jo fint, som vi vet.

*Dag Solstad:25.septemberplassen - en historie om hvor fint det er å være arbeider

*Karl Marx: Kapitalen - om hvorfor pengene er styggedom


Kamerater
De viktigste forbildene for en ekte RV’er er:
* Kamerat Fidel
* Kamerat Che
* Kamerat Jon. Han med avisa
* Kamerat Zack de la Roche (Rage Against The Machine)
* Alle kamerater i alle verdens land

Ha en hyggelig og rød kveld.Kommentarer fra brukere

o 03/04/2007 - 16:36

hehe. Som gla-revolusjonær ru'er følte jeg meg litt troffet av inlegget. Men kan faktisk krysse av på alle checkpointsa du setter for en god. RV'er. Kanskje jeg bør stille te landsstyret?

Men by the way så er alle filmer av kamerat Ken Loach veldig kult for RV folka. Politisk korrekt.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish