Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Fest og kriminalitet i full offentlighet - FrP forklarer
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
De bryter loven når det passer dem, men mener likevel at kriminalitet er et av de viktigste områder av politikken, og festene deres er legendariske. Vi snakket med Fremskrittspartiet Ungdoms spydspiss, Bård Hoksrud, om tilstanden blant de mørkebrun... eh jeg mener mørkeblå.


Når snøen smeltet på Lillehammer dro smeltevannet med seg en enorm nasjonalistisk ånd som vokste seg til en sterk strøm med EU-valget. Etter at de verste sjåvinistiske nasjonalromantiske bølgene hadde gitt seg var det likevel nok sølevann og grums til å sende Fremskrittspartiet inn på Stortinget som Norges nest største parti ved valget i 1997. En god og trygg trend med brusende fjær og total mangel på substans var plutselig gjort til skamme, og Frp var blitt en maktfaktor.
De siste årene har partiet gjort sitt ytterste for å kvitte seg med bånnslammet med tanke på å bli tatt seriøst, og til og med et par grove seksuelle skandaler har partiet ristet av seg i god tid før neste valg. Skal vi se den dagen da Frp får *grøss* Regjeringsmakt?

- Vi er til å stole på, sier FpU-leder Bård Hoksrud. Selv om han er på telefon kan man se det sleske selgersmilet på leppene hans. Et smil han høyst sannsynlig har lært direkte fra partiets ubestritte capo di tutti capi, eller Kalle som ymse drosjesjåfører ynder å kalle ham.
- Kriminalitet, skatt og avgift, skole og helse er de viktigste sakene for FpU ved årets valg, sier Bård, av den nær sagt selvfølgelig. Skole er selvfølgelig fordi alle ungdomspartier må si at det er det de er opptatt av, de neste tre er Frp¿s sedvanlige kampsaker.
Bare for noen uker siden kunne vi se Carl Ivar foran sine dissipler på ungdomsleir hvor han fortalte at man skulle støtte partiets kamp for de eldre og svake i samfunnet, og en ansamling usikre og uvitende trofaste måtte tenke seg om før de skjønte at det latent i et slikt utsagn lå at denne kampen selvfølgelig fordret at pengene til de eldre skal tas fra innvandrere og asylanter. Likevel var ikke applausen like voldsom som når noen banker neven i bordet og gir all skyld til innvandrerungdommen og byråkratiet. Har de endelig mistet grepet og kontrollen over den politiske agendaen?
- I følge en offentlig rapport som er blitt offentliggjort nå, så kan man spare 45 millioner innenfor offentlig forvaltning, sier han og forsøker skamløst å ta rapporten til Frp¿s ære.
Men dette er vel ikke noe dere har funnet ut?
- Nei det er en offentlig rapport som er blitt offentliggjort(!). Og Ap tør ikke å gjøre noe med det fordi det nok er mange i offentlig forvaltning som stemmer på dem, sier Bård, og avslører at han nok ikke er like sterk på alle områder av partiets politikk.
Og da er det vel litt mer nærliggende å snakke kriminalitet med en representant for selveste "Lov og orden"-partiet. Partiet som mer enn noen andre grupperinger i norsk politikk er i medias søkelys for nettopp lovbrudd.
- Jeg skjønner hva du er ute etter, men det er et faktum at hver gang en Frp-politiker gjør noe blir det oppslag, det skjer ingen andre partier, protesterer han. Og er ikke udelt enig i at det fortjener kanskje et selvutnevnt "lov og orden"-parti.
- Vi sikter egentlig mest til volds- og den type kriminalitet, sier han og forteller at han vil ha muligheten til å få hele gjenger dømt der det er usikkert hvem som er gjerningsmann. Utlendinger som begår forbrytelser med strafferamme på over seks måneder skal videre kastes ut og en rekke tiltak skal settes i gang for å hindre muligheten til gjengdannelser. Men når det gjelder den oppblomstrende rasismen mener Bård at det ikke nytter med forbud og lover og slikt, det virker bare mot sin hensikt. Altså stikk motsatt av hele Frp¿s holdning til innvandrergjengene og bekjempelsen av dem.
Til sist snakker vi litt om FpU og store menneskeansamlinger i forbindelse med alkohol. Det har ikke alltid vært like vellykket¿?
- Nei, men vi har lært. Etterpåklokskap er den beste form for klokskap, sier Bård. Stemmer du Frp ved dette valget kan det være den eneste håp og trøst du får. Men da kan det også være for sent.år snøen smeltet på Lillehammer dro smeltevannet med seg en enorm nasjonalistisk ånd sKommentarer fra brukere

BabyDoLL 30/04/2005 - 14:05

herregud...hva er det feil med dere folka innvandre bla bla.. hva med norske som bor i spania,brazil, osv..hvorfor ikke be dem dra til sitt land først.det er like mye kriminalitet balnt de norske som innvandre. bare at i avisene så står det med fett skrift at innvandre gjorde ditt og datt..men når d er en norsk en så står det ikke det..da står det bare det skjedde ditt og datt..herregud at det går ann..dere folka er så rare..og om en gjør feil så menes ikke det at all egjør feil heller.

Abraham 22/04/2004 - 09:01

Hør nå her. FrP er et super parti. Vi her jo ikke bruk for disse mulitkulturelle giga.etniske folkegruppene i det norske samfunn i dag. Derfor har jeg et forslag. Vi har ca 5% arbeidsledighet her i landet. Hvorfor ikke sende tilbake alle innvandrere og multietniske- minoritetsgrupper til der de kom fra? Dette løser hele arbeidsledighetsproblemet og narkoproblemet. Skal vi kalle det for den endelige løsning?

Bertrand 22/04/2004 - 08:56

Å si at FRP er norges verste parti er direkte uvitende sagt..Det er en slags mote blant ungdommer, særlig fjortiseer, å kalle FRP for er såkalt "rassist parti". Det er ikke innvandrer politikken til FRP som er gal. Selvfølgelig er det noe å utsette på denne også, men det er markedsøkonomien som feller partiet. De sterkeste vil få det bedre med FRP, andre gruperinger vil derimot få store problemer. Selv har jeg aldri stemt på FRP, men noe av politikken er strålende. (Leste kommentaren til dzenis_16, ikke innlegget til morten_18).

dzenis_16 21/04/2004 - 12:09

frp er norges verste parti!!Dere fører en dårlig politikk, hvorfor har dere innvandrer som hovedtema?hva er vitsen? De er jo helt vanlige mennesker som meg og deg, så hvorfor skille dem ut på denne måten...synes det er rasediskrimminering jeg...Skjerp dere!!!!

morten_18 01/02/2002 - 11:15

DETTE ER FETT!!! STÅ PÅ FRP!!!!!!!!! hehe!!!

- Morten_18

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish