Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Helter
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vi har tatt det på oss å kategorisere heltene for dere. Det har vi gjort ved å gi dem poeng fra 0 til 40, altså 40 er bra 0 suger, og vi starter på bunnen.


0 - Terje Søviknes. Når selvfølgelig ikke opp. Den grisete lille mannen med det smale og mistenkelige ansiktet får rett og slett ikke poeng og det har ingenting med politikk å gjøre. Aldir har Norge vært lenger unna en statsmann enn med Søviknes.

1 - Natalie fra Big Brother. Røyk ut i skam og forsøker nå å selge seg selv om netthore på www.bigsister.no. Hun har en kropp, og den tar seg ut naken som mange andre kropper, men den er ikke verdt lange titten.

2 - Gubben på farmen. Om ikke femten minutter, så har denne karen fått sine 15 sekunders ære og berømmelse. I hvert fall på Flå og i Hallingdal hvor han kommer fra.


3 - Tommy og HC. I anstendighetens navn burde man kanskje ikke nevne disse to en gang. Men de har en liten tilhengerskare som enten er på grøftefylla eller godt i seng når deres senkveld begynner på TV2, og noen vil vel til og med kalle dem helter...

4 - Jørn Hoel. Spør mammaen din om denne fyren. Har sunget en del sanger om kjærlighet, er ubarbert og har gjort en del bygdetruser våte gjennom tidene.

5 - Mini Jacobsen. Nok en nordlending som bekler en litt lav plassering. Han har spilt ball, slått noen vitser på sportsrevyen og har et nærmest homoerotisk forhold til Rosenborg generelt og Nils Arne Eggen spesielt.

6 - Mia Gundersen. Selvlansert og selverklært diva som leder halvpornografiske og sterkt diskriminerende TV-show fra karibiske øyer med halvtomsinger og dumme brød i hovedrollene.

7 - Jarle i Farmen. Nok et reality-konsept, nok en "drittsekk". Jarle spilte drittsekk som best han kunne, men etter hvert gikk det vel opp for de fleste at han ikke var en drittsekk men en tosk med dårlig utviklede sjelsevner.

8 - Trine Rein og Morten Abel. Musikalske paranteser som har en og annen hit og vise til, og dertilhørende våte truser og buksebuler.

9 - Rodney og Anette. Norges mest kjente hekkere har fått eget TV-konsept uten at det har greid å forlenge deres heltestatus noe særlig. Merkelig i grunnen at deres fanskare stort sett består av individer som enda ikke helt vet hva som skjer under en dyne når lyset er slått av og Rodney stønner.

10 - Arne Brimi. Kan faktisk lage mat selv om det blir litt mye sjalottlauk og jordnær norsk landbrukskost. Litt helt likevel og mat er i grunnen en fin ting å dyrke helter av.

11 – Jens Stoltenberg. Mannen er kanskje sin egen helt, og gjerne en familien kan være stolt av, men i det lange løp så er han bare en kjedelig arbeiderpartibyråkrat som det stort sett bare er AUF’ere som forguder.

12 – Maria Bonnevie. Moderne tids Liv Ullmann har giftet seg svenskt, eller i hvert fall kjærstet seg bort, og må lide på grunn av det. Hun er imidlertid veldig ung og pen og sånt og har en viss heltestatus.

13 – Bjørn Dæhlie. Siklet fra Nannestad er en helt av godt gammelt idrettsmerke, men når han bruker det til å tjene seg fantastisk rik på klær og kopper som han fronter ved alle anledninger i alle kanaler, og aller helst ville ha produsert billig i Østen (selv om det sannsynligvis hadde betydd kroken på døra for små norske bedrifter), se da er han ikke en superhelt lenger.

14 – Herborg Kråkevik. Teatralsk, folkelig og litt sånn underfundig søt. Hun er et forbilde for mange alver og annet småfolk, og hun har teken på gamlinger og 40-åringer i krise. Helt for noen, irritasjonsmoment for en del.

15 – Øyvind Bluck. Det verserer noen svært stygge rykter om Blunck, og det er ikke at han er utbrent, kjedelig og 80-talls. Dette til tross så står han som en representant for det litt momarkedske og ’minst et par generasjoner siden’ske. Helt for enkelte.

16 – Prima Vera. For oss som levde på 80-tallet var dette så absolutte helter. Men i dag er deres grønne langunderbukser og prompehumor ikke like morsomme. Pionerhelter som fortjener hvile.

17 – Espen Lind. Kalte seg en gang Sway og så ut som Limahl med tegnestifter i friske farger, litt helt etter å ha solgt noen plater og hengt ut med Sissel Kyrkjebø. Men bare litt.

18 – Ole Gunnar Solskjær. Babyface Assasin, og ikke Sunny, som han kalles hadde noen minutter i verdens rampelys etter at han senket tyskerne i selveste finalen i Champions League. Nå er det imidlertid en god stund siden, han er fortsatt hovedsaklig innbytter og heltestatusen er dalende.

19 – Vincens. Nytt, norsk R'n'b-håp som har bevist at man kan være melkehvit, komme fra bygda og likevel ha følelser. Helt for en del unge piker, noen få unge menn og musikkredaksjonen i Natt&Dag.

20 – Gro Harlem Brundtland. Hele Norges Gro er nok ikke en helt i den mest helteaktige forstand, men hun er en slags foregangsfigur for nesten alle. Husk det var henne som fant opp kvinnelige statsministere og politisk tåkeprat.

21 – Jan Erik Vold. Hadde folk flest interessert seg i poesi så hadde Jan Erik hatt en enda høyere poengsum. Mannen er en gave til ordene, en setningskunstner som ikke står tilbake for noen. Hatten av og ørene frem.

22 – Briskeby. Har tross alt slått seg opp og fram utover det minimale norske markedet, og de har en låt med et navn som minner sterkt om et herværende magasin. Og selv om daglig leder digger dette bandet så kan de regnes som helter også for fler.

23 – Harald Eia. Skrukkehumorist og foregangsfigur for den nye humoren. Lenge siden sist nå Harald, det er grenser for hvor lenge man kan leve på en liten birolle i en spillefilm, men han er fortsatt en helt for oss.

24 – Erlend Loe. Har skrevet en del bra bøker, smiler så godt som aldri og er egentlig en slags antihelt. Men antihelter er ofte de beste helter og Erlend er en bra fyr han.

25 – Morten Harket. Har vært borte i det meste siden hans storhetstid i A-ha, Gud, Bellona og Aqua-Lene, og noe har vært bra, annet har sugd. På mer enn en måte?

26 – Jon Arne Riise. Up and coming sunnmøring som ikke står tilbake for sin kollega i Manchester. Problemet til Riise er at han ser litt bondsk ut, har litt for mye selvtillit og henger ut med Ramsey fra Big Brother. Som ikke nådde opp på denne lista i det hele tatt.

27 – Mari Boine. En vaskekte urinvåner intet mindre. En ordentlig urhelt som synger bra og som er så politisk korrekt at det bare er å gi seg ende over.

28 – Motorpsycho. Musikkhelter som aldri har gått på akkord med andre enn seg selv. Helter for i hvert fall deler av redaksjonen.

29 – Ingvar Ambjørnsen. Forfatterhelt. Mannen som ga oss "Hvite Niggere" og "Den siste Revejakta". Og Pelle og Proffen. Og Elling. Nesten superhelt med andre ord.

30 – John Carew. Etter at han nå har begynt å gå med gullkjeder og etter at han har begynt å korse seg før kamper og etter mål, så har John Carew blitt en ordentlig primadonnahelt av middelhavskaliber.

31 – Tommy T. Hiphopguru som lager bånd over hele Skandinavia og til hele verden. Nå etter at "hiphopkrigene" synes å være historie også her til lands fungerer Tommy nærmest som en hiphopallfader.

32 – Farid Bouras. En vaskekte helt som erhelt på grunn av ordentlige ting. Hans utrettelige kamp mot vold og rasisme er veldokumentert og godt nok til en plass blant de topp ti.

33 – Johan Olav Koss. Skøyteguden som la opp på grunn av studier og kamp for verdens fattigste, som ble dumpet av en australsk svømmebabe, men som likevel smiler, mener og deler av seg selv til alle. Håp selv for nerder i tøysesporter med andre ord.

34 – Harald Zwart. Kameraten til Michael Douglas, som har regissert selveste Liv Tyler (fikk navnet etter vår egen Liv Ullmann som selvsagt ikke er noen helt) og som lager filmer i Hollywood (verdens kanskje tredje, fjerde største filmproduserende land). Filmhelt.

35 – Kåre Willoch. På sine gamle dager har Kåre endelig bevist at han er en statsmann. Ikke en sånn tøysete småreligiøs, utro moldenserstatsmann, men en ordentlig godd, dyktig statsmann med radikale meninger og snart eget talkshow på NRK.

36 – Haakon Magnus og Mette-Marit. Et forbilde for mange, en helt for ennhel nasjon. Krompen har god smak når det gjelder musikk, damer og utesteder, og Mette-Marit har tilsynelatende god smak på det meste unntatt pels. Pels er barnslig, harry og unødvendig. Med mindre du er rev, kanin eller bjørn.

37 – Kristopher Schau. Vår egen jackasser som nettopp er ferdig med sitt TV-, radio- og internettoverførte forfall. Som resulterte i et fysisk forfall vi ikke har sett siden Michael Jackson.

38 – Pondus. Her har vi en rotekte, vaskekte superhelt: Pondus drikker, ser på fotball og aler opp to små barn i sin ånd, og må være et forbilde for alle menn og et pekepinnfor alle kvinner for hva slags mann de bør lete etter.

39 – Propaganda. Hva kan vi si? Vi er sannsynligvis de aller største heltene du kan ha. Vi sier de riktige tingene, mener det mest fornuftige og vi er aldri redde for å dele det med dere. Brødre, fedre og sjefer i ånden.

40 – Supermann. Han er ikke helt norsk, men han burde være et mål for alle som vil oppnå heltestatus. Kampen mot det onde, superstyrke og røntgensyn. Ting som det. Han kan fly og se gjennom klærne på folk om de er godt eller dårlig utstyrt. Pluss at vi kunne vel ikke sette oss selv helt på toppen. Ekte helter er nemlig beskjedne.


Les også
- Antihelter-kjipe godkarer
- Ting som suger
- 100 ting som gjør meg glad
- Hitliste, shitliste og happyliste


Kommentarer fra brukere

rasisme 14/03/2005 - 10:41

hvorfor i helvette finner jeg ikke noe om fysisk og psykisk rasisdme?!?!?!?!?!?!?!?

killer 14/08/2003 - 14:02

Jepp...
Jeg er en ekte asylsøker som har bodd her i Norge hele livet.

rabies 13/08/2003 - 10:08

De som sier at andre er asylsøkere, er asylsøkere sjøl!

Brynje 13/08/2003 - 09:24

Hva do mene killer?

killer 12/08/2003 - 23:27

Kan dere snart prate norsk her!!??
Vanlig bokmål altså!!
Eller er dere en gjeng med asylsøkere!!??

The dark Shade 22/07/2003 - 18:43

dårr e blitt sagt
at eg e heilt t forakt,
at dokk hate meg
at dokk ikkje vil ha meg her

men sjipperen går alltid ner med skipet sitt
å dette skipet her e MITT!!
lurifaxen, mc Maddi kan brenna
dokk har faen skite renna!
ta kveld
burn in hell!

lurifaxen 22/07/2003 - 16:00

hei alle samen eg e gla i dåkk alle
men nå ska eg smadra dåkk onna ein palle!
mc maddi din forbannade ansjos
eg ska laga dg t ballemos!
å du the dark shade eg har`sje glømt dg
du tror du kan yppa dg me meg?
du ligge dr å plaske i din egen udfold..
d har isje meg imod!
men dåkk har jo begge et hjerta av gull..
nei..for någe tull!morene dåkkas vill brenna dåkk på kull!
dåkk va så stygge begge to
at fedrenne sto å lo..
"du ser ut som avføringen min i do!"
men nå må eg slappa litt av onna palmen
for eg e blitt spykvalmen!
av å snakka om dokk
nå har eg fått nok!
håbe någen stenge dåkk onna et lokk
å kvele dåkk me ein såkk!
love u all:P

The dark Shade 22/07/2003 - 01:24

mc maddi!

kom ud av skabe
få kugen ud av gabe!
vil ikkje ha homser her
me vil ha hetrofile, sånn så per!!

få kugen ud av rævå t Killer,
han går på piller!
utnytting av svakerestilte narkomane
komme ikkje bra me
når du ska når du ska reisa t vertikanene!

slutt å ronk
din jævla monk!
e d ingen andre så vil tilfretstilla deg,
uden om jentene som ser ut som kveg!

grunnen t at jenter besvime
e at du faen ikkje kan rime!
di vil ha ein ekta mann
ikkje ein så e lagt av vann,
men ein så eie sprit
ikkje någe drit!
e leie av å hørra på deg
bar kom deg vekk!
arenaen e min
sjøl om du seie ett kvekk!
HAte deg Din jævla utspekulerte dikk!

MC Maddi 21/07/2003 - 23:34

ler så eg hyle av dg di evneveike rotte,
bra dg jem ijen t di inngrotte grotte!!
du har jo 0 peiling på ka så e bra..
når eg ser du har skrevet, seie eg: haha!!
snakke om kem så isje får høl?!?!
har sett dg i vinduet med ett fingerbøl!
någe så patetisk,
lokte råtten fisk,
dette kvalifisere t disk!!!
go blow your friend u prick,
u can also suck his pinkydick!!!
eg uppe isje med dg ein plass,
eg vil bare isje se dg her din tass!
gå å spy på dass, plokk litt flass,
ronk i ett glass!
ska isje få dg t å grine,
men husk: EG TREKKE ISJE EI MINA!!
får ofte jenter t å besvima
kansje pga mitt herlige "inneklima"...
EIE DG!!!!!

MC Maddi 21/07/2003 - 00:21

kor bler alle klamme sviskene av?!?!?
skoffe mg jørre;=)
trodde isje din humor va så tørre...
EIE DÅKK ALLE!! +AS

The dark Shade 20/07/2003 - 17:04

In here
you will
be
treated
without
mercy lurifaxen!

The dark Shade 20/07/2003 - 16:57

lurifaxen!
kan faen ikkje ver lett å ver dg!
ditt jævla neg!
snakke om å get laid,
får merr enn deg ditt kveg!
satan d irritere meg nårr små homse fantar
komme her å tror di kan tjena någen slantar,
på å snakka drid om kongen sjøl!
eg e her for å bli,
ingen sjelsord kan få meg på gli!
du klare jo faen ikkje å snakka for dg sjøl,
merr tragisk enn rotna mjøl!
ska knusa d stgga tryne ditt,
merr enn mette marit sitt!
ikkje gidd å upp
din knupp;-)

lurifaxen 20/07/2003 - 16:04

the dark shade?
you`re never gonne get laid!
klare isje rima ein gang..
någe eg jårr gang på gang!
om isje lenge ligge du å krybe i grase..
me e leie av å hørra på d fjase!
eg ska jårr dg d ingenting
mindre enn tingeling!
du sitte vel dr å stryge laxen
mens du bler totalsmadra av lurifaxen!
du e isje et pent syn..
aldri vis dg i byn!
håpe eg dg aldri dr finne
då ska eg jårr dg blinde
for du e fakkan så grimme!
love u all:p

The dark Shade 20/07/2003 - 14:59

I`m the king here!
In here you will be treated without mercy!
dette gjelde for deg mc maddi! ikkje kom her å tro du e någe

MC Maddi 20/07/2003 - 02:25

haha, du kalle mg ein kakkerlakk?
kem av oss bruge neglelakk?!??!
isje kom her og ver cocky,
tror faen du e rocky!!
du e langt fra Mr.Baldoa,
nerme dg isje eingang Thomas Goa:D
eg vett d e langt på natt,
at du får fnatt av at eg i dag kjørte på ein katt
men kem tror du skvatt?!?!
hate katter så sykt mye,
di e isje verdt alt bryet-
mennesker bruge på dyrå..
HIV DI I MYRÅ!!!
nok om di,
nå e det på ti
å sei tvi tvi!!
NÅ E DET UD Å RI!! for eg elske hester,
spes di så behandle mg så ein mester!!

isje prøv å ver smarte lufifaxen min,
det går bare ud øve nattesøvnen din!!!
du vett isje kem du uppe med gutt,
eg drokne ditt skitne tryne i ein pytt...
håbe eg trynet bler reint,
isje min feil du blei født "seint" !
du har jo vannhåve, vanskeligheter med å såve,
konstant trang får å sove på låve?
koffer dette her?
vil du eg ska råba mer?
PASS DG DIN SNÅTT,
EG SPISE DG RÅTT!!

lurifaxen 20/07/2003 - 01:59

mc maddi din kakkerlakk!
få et par klask av bente?takktakk
bare se på dn magen..redde heile dagen!
men koss går d me sengevætingå?
eg hørre d går i stå når du må gå...
du klare isje holda d inne
å daske dg sjøl me ein pinne
eg vett d va litt ulogisk
men alligavel litt hysterisk!
love u!

lurifaxen 20/07/2003 - 01:31

mc maddi du ska dø!
eg får både dg å karro t å blø!
bare ved å se på mitt nick bler du så redde at du
nappe din pinkydick!
isje mess me meg du vett at d isje går..
viss du jårr får eg komlå t å klaska dine lår! du blir nok litt sår i dine lyskehår..
ein sinte kommentar fra dg så komme eg sykklane t sande..laaaaaaangt udpå lande!

eg e bedre enn dg i vollyball og så d så!ha ein go kwell:)

lurifaxen 19/07/2003 - 20:02

lille lus?killer,di mus!
d va isje særlig snilt
eg ska smella dg i din milt!
anette kan bli sårå
d kan ta på med åra!
isje at eg vet kem du e,
men eg vett at du e et mehe!

yee.... 19/07/2003 - 19:54

denne e t alle di jævlane så bor i dette landet!
dokk e dumme!

Killer 18/07/2003 - 13:22

ANETTE! Du vet ikke hva du preiker om! Lille lus!!

Killer 18/07/2003 - 13:17

Kongen av Drammen er Svein i Cæsar bare så det er sagt!!!!!!!!!

Quato "the man" 30/05/2002 - 10:32

Gubben ruler!!! gir han 10 poeng!!!!!!
Merethe og Tone..Jeg elsker dere!!!!!!

kimmy 06/04/2002 - 11:36

Sputnik!?????

ZeZZnI (Batman) 11/02/2002 - 19:58

Jeg bare spør!!?? Hvor i faen i helvetes sattans forpulte jævelskap er Batman og for ikke å snakke om Jesus!!!????

Kalle 04/01/2002 - 21:28

Ta foreksempel et hvilket som helst boyband, de er alle(mange)jenters "helter" forde det er sånn de fremstilles. det er ikke sånn det er. så kutt bullshiten og vis oss ekte helter! Pondus ruler!

Kalle 04/01/2002 - 21:25

jeg liker at pondus ligger høyt på lista, sammen med schau, de er ekte helter som bryter med det idealistiske synet mennesker har på de andre så kalte "heltene".

Fredrik 22/11/2001 - 10:08

Til Peter: HVA FAEN ER VITSEN MED Å BRUKE SMS-FORKORTELSER TIL NOE SOM DU SKRIVER PÅ ET DATA-TASTATUR!?!? Det fatter jeg bare ikke, og det irriterer meg! >;(

Redaksjonen 22/11/2001 - 09:32

Vi synes Peter har et veldig godt poeng, Erik bør ha pryl, mens Emil og alle dere andre bør få vite at dette er en høyst uoffisiell liste over 41 stadier av heltestatus hvor Terje Søviknes er på bunn og Propaganda-heltene er ganske nær toppen. Er det noen som er uenig? Lag deres egen liste. Synes du språket ikke holder mål, send oss en mail og så retter vi det opp.

peter 21/11/2001 - 23:15

j leste gjennom alles meninger, og noen av dem var innteresange mens andre var bare helt bak mål!!! J syns propaganda har vært flinke som i hele tatt har giddet å komme opp med www.prpoaganda.net! hvis ikke dem hadde vært her, hadde ikke vi vært her heller..! noe å tenke på!

mtt mrt 19/11/2001 - 22:08

eg synast terje søviknes skulle ha kome lengre opp!!

mann, 34, bjugn

Erik 18/11/2001 - 21:16

Festlig festlig fjortishumor.... LÆR DERE NORSK, REDAKSJONEN! DERE SKULLE HATT BANK MED PØLSE!!!

lars 17/11/2001 - 23:52

HVOR!!! jeg sier bare HVOR er BJørN jeNS!?!? hæ ?? HeLTEN!! helTEN ovER aLLE HELTER!

Mamma 16/11/2001 - 14:25

øyh!Kul liste!Kristoffer S. er uuten tvil the Big Boss, større enn Bin Ladhen, ja, foressten?Han har dere glemt på lista...men det var kanskje bare norske...jaja, synes han skulle vært med uansett jeg.. MEN er dere klaar over hvor mye rart og supergizz Kristoffer har gjort på tv osv.? Han har lekt masse forskjellige dyr, han haar..Demonstrert hvordan han tørker seg når han er på do, han har prøvd å lage melk med kullsyre+++++!!! Det er såå bra! MEN, igjen, man må ha den humoren for at man skal ha han som en helt dah, og for at man skal synes det er mojoo...=) (HEIA KRISTOFFER!!)

Anette 15/11/2001 - 18:48

Det er ganske irriterende at folk ikke klarer aa utale navnet mitt i USA ogsaa, men ser du meg bitche paa grunn av det det hele tiden?
Men det er greit det Haarvard, jeg skal prove aa huske navnet hans neste gang (bare tuller med deg, jeg H-a-r-a-l-d.. ikke sant?)

Harald 15/11/2001 - 09:53

Det er jo en vesentlig forskjell. Du ser ikke meg gå omkring og kalle meg Håvard fra Ski, selv om jeg er fra Ski og heter Harald. Det ville jo være dumt og direkte feil. Jeg er sikker på at U-Håvard og alle andre som heter Håvard er enig med meg.

Marviz 14/11/2001 - 20:13

kor e eg...?

Anette 14/11/2001 - 19:21

Ok, Haavard da..

Harald 14/11/2001 - 15:13

Han heter ikke Harald, han heter Håvard. Og han er ingen helt. Bare lett bedrøvelig.

Skinketorry 13/11/2001 - 18:09

i alle guds dager. Jeg leter febrilsk etter Rune Rudberg. Si meg! Har dere tatt dere den frihet, og eksludert en selskreven helt? ps:søviknes på siste??SKANDALE

Jakko 12/11/2001 - 22:21

hvorfor i hælvette er ikke Batman og Robin her?

Emil The Man 12/11/2001 - 21:17

Pondus er KONGEN dere skjønner enn del enda!!!
Men dere glemte joachim nielsen

Bølla 12/11/2001 - 19:43

Det sier vel strengt tatt nok om hvor bedrøvelig drammen er. kongen av drammen? hva er det slags piss?!

Anette 12/11/2001 - 19:16

Taper eller ikke taper.. kongen av Drammen er han!

Bølla 12/11/2001 - 19:10

u-harald er ingen helt. han er en ubrukelig taper med tidense tristeste tv-program.

Anette 12/11/2001 - 19:09

Hva med Harald fra U? Kongen av Drammen.. Vaar alles helt... (vi foller GOTSET!)

Redaksjonen 12/11/2001 - 10:26

Dette er som sagt ikke en liste over de førti største heltene i verden. Dette er en skal fra null til førti der null er så langt unna helt du kan komme mens 40 er maks. Derfor er ikke brannmannskapene i UAS nevnt, eller Bin Laden, eller Rambo. Og derfor figurerer Anette og Rodney på lista (svært nærme null) og Vincens og en del andre. Uansett er det vår liste, er dere uenig så lag deres egen liste. Send den gjerne til redaksjonen@ungdomskanalen.no

Espen 11/11/2001 - 21:26

Ingvar Ambjørnsen og Jan Erik Wold...hatten av og all respekt...men hvor kommer Erlend Loe inn i bildet...og hvor er Lars Saabye... ?....

Pesten 11/11/2001 - 18:20

Hvor er Rambo??

jenta 11/11/2001 - 16:12

synns ikkje nåkken av dei på lista fortena plassen! berre tull! guttem min e den største helten ever! hehe.. Åsso Marilyn Manson! han rula høgast!

peter pan 11/11/2001 - 15:03

Eller hva med de som lurte Kadra ut i media eller de som framprovoserte angrepet mot USA? Ellers så er vel Schau ganske konge, om ikke helt? Og Pondus ER større enn Supermann, takket være ølmagen...

Markus 11/11/2001 - 14:05

Dette er jo en helteit liste! Hverken BigBrother Anette eller Rodney, Kristopher Schau eller Vincens skulle ha vært på denne listen i det hele tatt. Hva er det for noen helter? Trist at det ble tegneseriefigurer som ligger på de beste plassene. Hvor har det blitt av de EKTE heltene? *snufs...* Hva med Kadra, som var modig nok til å forlate både familie og venner, så hun kunne redde andre mennesker? Hva med politiet og brannmannskapene i USA, som var med på å redde mange menneskeliv fra døden? Eller hva med mammaene og pappaene våres? Arrrghh...for et samfunn!

Icewoman 10/11/2001 - 13:14

Er helt enig med listen, Supermann er og blir den ultimate helten, og jeg vet det er mange som er enige, sant constanse?

jaja 10/11/2001 - 00:49

ingen av folka på lista er helter!!! kanskje litt kristopher schau da, men ellers så er den eneste helten: moi!!! :)

Eirik 09/11/2001 - 21:34

JEG har vel ikke flekk pa tissen!

Kaja 09/11/2001 - 20:47

Yess.. Vår helt:En person som spiser en føflekk! Dere har skjønt det.. Yuck..

Radiohead 09/11/2001 - 18:35

lol
:)

Redaksjonen 09/11/2001 - 14:43

Hva vet vel du om hva vi spiser til lunch...?

Pål 09/11/2001 - 13:58

Kristopher kommer lenge før supermann og propaganda.. sorry ass.. men har spiste tross alt en føflekk!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish