Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Propaganda er tilbake!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Og det er tydeligvis på høy tid. Vi er bare ute noen minutter for å trekke frisk luft, og så tror du ikke at verden deiser av hengslene i mellomtiden. Vi snakker rasende småjenter, dopingskandaler, hjemløse punkere og sprit som ikke helt er som den skal.Det har klødd ganske grundig i fingrene våre siden sist. Først så kom Kjell Magne Bondevik på banen med hard kritikk av dem som gjør narr av ham. Og det til tross for at han gjør narr av alle ved å fortsatt sitte som landets statsminister til tross for at det er færre som støtter ham enn det er Vålerenga-supportere her i landet. Om ikke det var nok så driver folk og dør av metanolforgiftning og vi i redaksjonen har latt karsk være karsk og må drikke lovlig sprit fra polet eller over disk i stedet. Utenom Marte da, hun brenner sjæl og veit hva hun drikker. Men barsprit er jo heller ikke sikkert fordi du veit aldri om det er treknisk sprit eller vann du får i glasset.

Og er det ikke spriten så er det bander med ondskapsfulle ondjenter som lugger og sparker og stenger andre jenter eller gutter inne bare fordi de har glemt å levere tilbake en sminkepung eller en guttepung for den saks skyld. Hva er det som har gått av dere jenter? Spar energien til senga og gutta for guds skyld.
Så gidder jeg ikke nevne langrennsgutta, jeg tror kanskje ikke de er dopa men deres begrep om lovlighet og ulovlighet er uansett hinsides mine begreper om sunn fornuft.
Til sist skal jeg ta et lite shoutout til traverne på Blitz. Jeg hørte på radioen at det skal være 30 interesserte kjøpere til Blitzhuset. Utsalgspris er bare 100 000 men det er ventet at man må pusse opp for over 25 millioner kroner. Pluss at man for alltid er nødt til å ha Stein Lillevolden og femti av hans nærmeste kamerater marsjerende utenfor og omkring bostedet sitt.
Men nå er det i hvert fall nok. Propaganda er tilbake og vi skal gjøre vårt beste for å holde denne våre skjøre verden sammen for deg. Om det ikke allerede er for sent.Kommentarer fra brukere

Mon Dieu 13/11/2003 - 11:02

Faderullan!
Ingen som har sagt til meg at det går an å få mattips på mobilen!
Det er jo genialt. Slipper å tenke jo! Hurra!

srm 05/01/2003 - 15:51

Bildene er flyttet til http://www.srm.net/pixz/

B_Boy 05/01/2003 - 00:23

Jeg har savnet dere, kommer bildene tilbake igjen da? De var jo veldig bra

Smyagol 04/01/2003 - 22:11

Få bildene tilbake igjen da! Det var jo veldig bra :)

Robin 28/12/2002 - 17:42

Propaganda er jo toppers det da! Skulle fått dere et skikkelig forum så man kan diskutere litt ordentlig.. og hvor blei det forresten av alle bildene? savner å se på de gitt.. =D Stå på dere..

Marianne 01/12/2002 - 14:00

Propaganda er konge! Og jeg er iallfall overlykkelig for at dere er tilbake. Jeg har savna dere! Stå på!
Marianne

Marte 29/11/2002 - 13:09

Ikke vær så streng da,Kryspers. Vi gjør jo så godt vi kan, ikke sant? Er ikke så lett å tilfredsstille alt og alle hele tiden, overalt hvor en snur seg er det bare krav, krav, krav. Kanskje jeg kan bestikke deg med litt trøndersk himkok?

Kryspers 25/11/2002 - 23:56

hva er det du bruker denne sida til da nina, ettersom den lissom redder skoledagen. er dette så bra? første gang jeg sjekker men det ser ikke så råflott ut sålangt. K

mikke 25/11/2002 - 20:33

apropos girlfights, har dere lagt merke til at fler og fler jenter begynner å bruke snus for tiden? hvaem sa at guttekjønnet begynte å bli utvannet? :)

nina 25/11/2002 - 18:32

HALLLLLELUJJJJAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! propaganda is back in buisness!! det var sannelig på tide, skoledagen blir så vidt levelig igjen..thank you thank ,you very muchos.
jeg ser lys i vintermørket:)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish