Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
Saker å kjempe for
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
For de som brenner for noe, har for mye fritid eller ønsker å være med på å forandre verden, finnes det mange organisasjoner der ute hvor din hjelp vil være til nytte.Å engasjere seg i noe kan både være lærerikt samtidig som det føles bra. Vi har funnet frem noen saker å kjempe for samt organisasjoner som jobber med akkurat dette.

Natur
Natur og Ungdom er en miljøvernorganisasjon for ungdom. De har 5000 medlemmer fordelt på mer enn 100 lokallag over hele landet. Lokallagene i Natur og Ungdom jobber med miljøproblemene der de bor. For å være med i Natur og Ungdom må du være under 25 år.


Rettferdighet
Amnesty International er en verdensomspennende og medlemsstyrt menneskerettighetsorganisasjon. Organisasjonen er uavhengig av enhver regjering, økonomisk aktør, politisk overbevisning og religiøs tro.

Politikk
… går aldri av moten. Det er alltid noe man vil være uenig i og mener burde være gjort annerledes. Alle de største partiene her i landet har ungdomspartier. Det vil med andre ord si små datter-utgaver av de største partiene drevet for og av ungdom. Noen ganger vil disse ungdomspartiene ha andre meninger enn moderpartiet. Eksempler på slike ungdomspartier er AUF, FPU , SU , Unge Høyre, KFU, Grønn ungdom. Noen samles også om enkeltsaker for eksempel Ungdom mot EU. Listen er lang.

Språket vårt
Norsk Målungdom har som mål av seg å fremme nynorsk i vårt samfunn og Norsk Språkforening ønsker kun ett skriftsspråk. I farten kunne vi ikke finne noen som kjempet for bokmål, men det finnes sikkert også.

Eller kanskje du har andre eksempler på hva det er verdt å kjempe for? Bruk kommentarfeltet under!Kommentarer fra brukere

:P 30/01/2006 - 13:46

saker å kjempe for? biligere sprit?
nei ser hvis du virkelig skal hjelpe u landene join WTO - jeg veit de får mye pepper.
Men ser de hjelper oxo enormt fri handel vill på sikt hjelpe u-landene opp på beina :P

snill 16/12/2003 - 16:48

er selv med i Oslo Røde Kors Hjelpekorps, får masse erfaringer å dra med seg videre...

Emikas 12/12/2003 - 20:05

Og en liten ting til. For dere som VIRKELIG ønsker å gjøre verden til et bedre sted for oss alle, og ikke vet hvor du skal starte; Send mailer til diverse organisasjoner og si hva du ønsker å gjøre, og er villig til å gjøre. De kan ha masse forslag til hva du kan gjøre osv. Jeg og noen venner har nettopp gjort det, og fikk milelange mailer tilbake om at det var strålende og alt mulig rart..

STÅ PÅ, FOLKENS

Kaya 01/12/2003 - 21:56

Dyrevernet er et veldig godt alternativ....

www.dyrebeskyttelsen.no/

Hidji 22/11/2003 - 20:13

Ellers kan folk melde seg inn i CISV! (Childrens International Summer Villages). Religiøst- og politisk uavhengig, med masse fredsarbeid, og kule ting å holde på med, i tillegg til at man kan få nye venner fra hele verden! Anbefaler det altså... Sjekk ut www.no.cisv.org

Egil 22/11/2003 - 18:20

Gikk inn via Unge Høyre linken og havnet rett på en av Fremskrittspartiets forvirringssider rundt på nettet. FpU gjør alt for å forvirre folk, og å fjerne folks tvil om det populistiske partiet deres. And, by the way.. SV er minst like populistisk og ingen av de vil kunne ha noe å si der man må få frem noe fornuftig. Det de kan er å sette fingeren på småting, men for flate.. Carl I har virkelig begynt å bry seg om småting (les bagatellene til Victor N!) Han er dyktig, og la han få gjøre jobben sin, sammenlign gjerne med sjefer i privat sektor.. Det er ikke rart de dyktige er i privat sektor, og de idealistiske mindre dyktige i offentlige toppjobber..

lurer 20/11/2003 - 19:43

antinazistiske??

jolly 20/11/2003 - 13:00

Brenner som fan for og legge ned det dårlige landslaget som Norge har for tiden.
Send inn noen småguttespillere som sikkert er mere sulten på suksses.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish