Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Proparazzi
STEINBUKKEN 22. desember til 20. januar
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
LYKKESTEINER: Hvit onyx, månestein

FARGE: Grønn


Steinbukken er det tredje og igangsettende jordtegnet, noe som gjør den arbeidsom og ofte karriere klatrende og ambisjonsrik. Steinbukken liker å ha kontroll på seg selv og livet sitt, og er høyst prestasjons orientert.Steinbukker flest tar seg selv ganske høytidelig og hater derfor å drite seg ut. De virker meget sterke og sikre utad, men er ofte meget bløte og følsomme bak fasaden. Dette viser de imidlertid sjelden til sine omgivelser da de synes at følelser tar fra dem kontrollen og gjør dem svake. De har et stort trygghetsbehov, og hater å miste ting, det være seg partnere så vel som materielle ting. Derfor synes mange steinbukker det er skremmende å binde seg, men gjør de det er de meget lojale. Steinbukken tar sitt liv alvorlig, har god økonomisk sans, de hater å tape, og noen plages av dyp depresjon.

DEN KVINNELIGE STEINBUKKEN PASSER BEST SAMMEN MED:


Tyren; Den kvinnelige steinbukken kan bli meget lykkelig sammen med den mannlige tyren. Begge føler et sterkt behov for trygghet i et solid hjemmeliv, og deres engstelse for gjeld vil eliminere økonomiske problemer. De er lojale mot hverandre og lærer seg fort å interessere seg for hverandres sysler. Tyren klarer å lokke frem lidenskapen hos denne kvinnen så sex - livet deres fungerer utmerket. Det eneste disse skal passe seg for er at de sitter for mye inne slik at de kan komme til å kjede seg.

Jomfruen; Gjensidig respekt vil raskt gjøre seg gjeldene mellom disse to. De har ofte vanskeligheter med å vise følelser overfor omgivelsene, men ikke ovenfor hverandre. Han vil støtte og vise stor interesse for hennes karriere. Begge er opptatt av å spare for fremtiden, og de deler interessen for friluftsliv. Begge er trofaste og de vil like å gjøre hjemmet til et trivelig sted. Forholdet vil trolig være mer kameratslig enn lidenskaplig, men trygghet er viktig for begge disse menneskene. Dette vil være et godt forhold for begge.

DEN KVINNELIGE STEINBUKKEN BØR UNNGÅ FORHOLD MED: VANNMANN, FISK, VÆR, LØVE, VEKT OG SKORPIONDEN MANNLIGE STEINBUKKEN PASSER BEST SAMMEN MED:

Tyren; Dette forholdet kan utvikle seg tregt i begynnelsen, men etter hvert vil disse være helt på bølgelengde med hverandre og de har evnen til å forstå hverandres depresjoner, følelser og humoristiske sans. Den kvinnelige tyr kan komme til å bli frustrert over hans manglende evne til å uttrykke seg, men lærer etter hvert at han uttrykker følelsene sine gjennom handlinger heller enn ord. Det som kan komme til å skape problemer er hennes sans for luksus, noen som kan synes som sløseri for den fornuftige steinbukken. Den kvinnelige tyren må diskutere steinbukkens stress og bekymringer slik at hun letter noe av byrden hans. Dette vil fungere meget bra.

Jomfruen; Det kan være en sterk tiltrekningskraft mellom disse to. Den kvinnelige jomfruen vil være til stor hjelp og støtte når det gjelder steinbukkens karriere, og de deler synet på økonomi. Steinbukken kan ofte være plaget med morbide tanker, og jomfruen må gi ham trøst og kjærlighet slik at han kan riste disse av seg. Steinbukken kan være litt snobbete og la seg imponere av menneskers status og posisjon, men dette vil jomfruen møte med misstro og forakt. De vil ha et godt seksualliv. Ingen av dem vil gjøre dette til en hovedsak i forholdet, men de vil nyte intimiteten dem imellom. Dette forholdet vil fungere godt.


DEN MANNLIGE STEINBUKKEN BØR UNNGÅ FORHOLD MED; LØVEN, VEKTEN, SKYTTEN, VANNMANN OG FISK
Fritt hentet av boken ”Kjærlighet, sex og astrologi”av forfatteren Teri King,

Nå er det sikkert mange homofile og lesbiske der ute som er forbannet for at det aldri blir skrevet noe om hvordan en kvinnelig steinbukk passer sammen med en annen kvinnelig steinbukk osv. Dessverre er det utrolig lite litteratur på dette området, men er det noen som vet om noe så tips oss og andre! Ellers er det ganske likt med tanke på kjønnene om hvem som passer bra sammen, så er du en steinbukk så går du nok bra sammen med en tyr om du er jente eller gutt.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish