Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise
Buddha Bar
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vi hadde nærmest bestilt dessert bare fordi det var gratis, men etter få minutter satt vi å rapte storfornøyde alle mann. Orgasme i tre akter på stedet som fra før er mest kjent for at Mette-Marit omgås kjente kriminelle her.


Det var ikke fattigdom men ren og skjær dekadanse som denne gang sendte oss til gratis mat og drikke på Buddha Bar i Oslo. Vi var sultne, og vi tenkte at vi rett og slett skulle velte oss i luksus en liten stund.
Da vi kom til stedet var det kaldt, et eller annet hadde visst skåret seg med varmeanlegget, og vi var ikke sånn overdrevent vennlig innstilt. Katja sa det rett ut;
- Dette stedet er det ikke hyggelig å spise på.
- Samme det bare det er mat her, sa Henrik.
Selv var jeg egentlig ikke så sulten.

- Sitt vart ni vil, sa kelneren vår og smilte bredt og svenskt. Han fortalte at selvsagt spiste vi gratis, og ville vi ha noe å drikke? Vi ba om en husets røde, og fikk servert en utsøkt italiensk sak, Refresco, og Katja uttalte seg noe selvsikkert om at den nok ikke var å få tak i på Polet.


På Buddha velger man mellom sju forretter og seks hovedretter. Til forrett valgte Katja sushi, Henrik ga Thai Beef en sjangse, mens jeg selv landet på "Orange and ginger Cured Salmon with a yucu, coriander juice". Mest fordi den hadde et langt og heftig navn. Smaksopplevelsene var gode, Katja berømmet fisken for å være fersk og mer smakfull enn for eksempel East, mens hun gjorde sitt beste for å bli kvitt makiene sine. Henrik satt og stønnet, men så litt misfornøyd ut med at det var så lite. Selv syntes jeg det smakte utmerket, og blandingen av appelsin, koriander og laks ga smaksløkene beskjed om å være forberedt på det meste.

Og til hovedrett fikk vi det meste. Henrik, med fiskebasert sushi, Katja, med noe fisk balndet med lime og reker i moste poteter, og meg selv, med "Sticky Chicken" med ris i "spicy coconut emulsion", lot våre smaksløker eksplodere i varierte og tidvis høyst overraskende retninger.
Sushi er nå sushi, men Henrik delte Katjas oppfatning om at dette var så ferskt at hadde det kommet på bordet fem minutter tidligere så hadde det fortsatt sprellet.
Katjas potetmos con kongereker var en overraskelse, men en særdles positiv en.
Blandingen av chilli, kokosmelk og kylling er en jeg alltid har satt pris på, og her var det gjort ypperlig og selve arkitekturen på maten var en ren og skjær fornøyelse.

Dermed altså dessert. Totalt unødvendig dersom meningen var å stille en eller annen sult, ytterst nødvendig dersom tanken var å leve ut dekadensen.
Jeg ba om et glass av husets hvitvin, en temmelig ordinær sør-afrikansk vin, for å ha prøvd den, og bestilte "Baked spicy pineapple with a fruit smoothie". Jeg er svak for smoothies, og ananas i chilli til dessert var en for merkelig sak til at jeg kunne la det passere.
Katja bestilte noe Cream Brúlet med sjokolade sorbet og bringebær, men Henrik tok en krempudding av noe slag servert med melom og carpirinha.
Ka-bom sa det og alle var enige i at det hadde vært en svært, svært vellykket aften. Ti tomler opp for Buddha Bar!

Les også om ComaKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish