Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise
Den amerikanske drøm
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonFolkelig som en businessmann
Men tilbake til de tre herrer som kommer til prege nyhetsbildet i USA de neste månedene. De sliter alle med alvorlige problemer, som de må rydde opp i på egen bane før de kan komme seg i angrepsposisjon mot den annen part. Demokratenes kandidat Al Gore må riste av seg sitt utrolig triste og grå image. Det kan vise seg vanskelig, fordi han virkelig ER trist og grå. Samtidig var det ikke mange årene siden kona Tipper Gore ledet anti-rock bevegelsen "Washington Wives", noe som kan gjøre skade - i og med at det i musikkbransjen historisk har vært en overvekt av demokratiske sympatier. Apparatet rundt Al arbeider dermed på spreng for å framstille ham som en mangesidig mann av folket, og de arbeider også med å få kjendiser til å støtte kandidaturet hans. Vær sikker på at vi får se Al Gore på bilde sammen med noen kjente musikere i tiden som kommer.

George W Bush har i utgangspunktet en fordel i og med at han framstår som mer sympatisk og ¿folkelig¿ (i betydningen; han ser ut som businessfolk flest). Men han sliter med langt større problemer. For det første er det et tidsspørsmål før Ross Perots parti Reformpartiet kommer på banen med sin kandidat Pat Buchanan. En mann som tiltrekker seg de ekstreme velgerne på høyresida. Det er mer enn antydet at Buchanan har ekstreme synspunkter i forhold til abort, religion og rase, og han har svært velstående menn i ryggen (blant annet Perot og Celina Middlefarts tidligere elsker Donald Trump).
Buchanan på sin side har egentlig ingen sjanse til å vinne, men det er ventet at han kan komme til å få en haug protestvelgere som er irriterte på at George W Bush ikke går på den ytterlige høyresida, men faktisk forsøker å omfavne et svært bredt publikum.

Sammenrullet seddel
I tillegg vil det selvsagt kjøpslås i øst og vest, og det vil ikke minst graves i søppel og fortid. Det er til Gores fordel, han er antagelig så kjedelig at han ikke en gang har noen ullen fortid, mens det allerede er relativt klart at Bush har hatt en sammenrullet seddel i neseboret (les: han har sniffet kokain), og da er det relativt meningsløst å påstå at ¿jeg inhalerte aldri¿.
Buchanans fortid er høyst sannsynlig en han er svært stolt av uansett hva man skulle grave fram av medlemskap i Unge KKK eller pengegaver til folk som sprenger sykehus som utfører abort.

Det er nok likevel stort sett penger det står på. Det er i ferd med å utarbeides lover som skal sikre at penger ikke har så stor innvirkning på hvem som har muligheten til å bruke media, og da særlig TV, mest, forteller Alison Byrne i organisasjonen Rock The Vote. Det er en gruppe som ved hjelp av en del profilerte kjendiser som for eksempel Michael Stipe og Bono søker å gjøre yngre velgere interesserte i valget. En oppgave som kan virke relativt håpløs ettersom politikken og debattene de siste årene stort sett har gjort alt annet enn å engasjere.
Og det er ikke minst på grunn av at penga rår.

les videreKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish