Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise
Swingin` London med 50 blondiner og to gamle hurper
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Klasseturer er alltid gøy. Å få cred for å gå på skolen mens du faktisk rocker i Praha, London eller Paris er definitivt en høydare i utdanningen. Dette er historien om en tur som ikke var så veldig lærerik...

Vi var 50 blonde jenter og to gutter, samt to gamle hags av noen lærere, inntørket fra hodebunnen og ned. Det var London, det var vår og det var klassetur, selvfølgelig med et fullpakket program av diverse severdigheter: Stratford-upon-Avon, Old Baileys og enda mere forholdsvis uinteressante bygninger. Vi var, for å være helt ærlig, mest opptatt av å shoppe til krampa tok oss og prøve ut vår nyvunne status som 18-åringer. Rusbrus var et nytt begrep, Camden var fremdeles underground og vi var de peneste jentene i London, iallfall de blondeste.

Det vakte nemlig en anselig mengde oppmerksomhet med 50 tenåringsblondiner på ett og samme hotell i en halveis slum bydel. Til enhver tid sto det vel et dusin sleezy fyrer og siklet ved inngangen, ikke at vi tok oss synderlig nær av det. De var sulteforet på denslags, stakkars. Jeg mener, de engelske jentene.....Uansett, vi var unge, vi var fri, og vi var rett og slett utrolig klare for å leve livet. Og vi hadde to gamle hurper i hælene til enhver tid.


Nå hadde jeg lagt inn noen aksjer gjennom iherdig smisk og rompeslikking på forhånd, og nøt derfor statusen "forholdsvis snill pike". Som jeg selvfølgelig planla å utnytte for alt det var verdt. Haukene hadde, etter første kveldens fadese der blant annet store mengder rusbrus og et brannslukkingsapparat var innblandet, arrangert nattevakter av strengeste sort på hotellet uten mulighet for oss festglade til å snike seg unna. Våkne skulle vi være klokken 9 om morgenen for det som ble kalt et omfattende kulturelt program. Men det er ikke mye som kan stoppe en klubbkåt 18-åring som nettopp har fått smaken på Hooch.

Jeg allierte meg noen av de særdeles blonde, deiblant CC som faktisk var blondere enn noen andre jeg noensinne har møtt og med et tilhørende engleansikt. Hun nøt "snill pike"-status grunnet nettopp dette oppsynet som egentlig ikke hadde særlig mye med virkeligheten å gjøre. Vi fant ut av at ved å melde oss syke kunne vi sitte på pøbb fra de åpnet klokken 11 til de stengte klokken 23. Med alt påspandert, tross alt var vi piger og blonde. Deretter kunne vi ta endel timer klubb, tequila og nachspiel med en tilfeldig forbipasserende, for så å komme akkurat i tide til frokost på hotellet, der de halvblinde gamle hønene hilste blidt på oss og druknet oss i lovord om hvor snille piker vi var som sov om natta og spiste om morgenen. De fleste, skulle de vise seg hadde blitt ferska sånn i fire-tida rav ruskende dritings og var i unåde hos de gamle. CC og jeg hikket og nikket og gikk på trynet ned trappa, men vi var jo offisielt snille. Så om vi oppførte oss litt rart var det vel heller godt humør.

Det ville være løgn å si at jeg husker så mye av denne klasseturen, egentlig. Jeg tror de andre lærte endel om Shakespeare, og jeg vet med sikkerhet at jeg hadde drukket samtlige engelske øltyper innen uka var omme. Dessuten var jeg på hils med alle pubverter i nabolaget og kunne gå foran køen på endel klubber i Camden. Mye takket være CC, som alltid var fullest og blondest av alle. Ikke minst husker jeg at de andre fikk nedsatt karakter i oppførsel når vi kom hjem, mens vi "snille" fikk slippe en prøve.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish