Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise
Den store slankeuken
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
¿Det er som regel i en sinnstilstand som ikke varer ved at det blir truffet ugjenkallelige beslutninger¿ Marcel Proust
Prolog:


Er det meningen jeg skal klare meg på juice alene? Ved innledningen av den store slankeuken har jeg ennå ikke fått riskaker fra Wasa. Jeg måtte faktisk egenhendig kjøre scooter i regnværet hele veien til Økern, fordi Propagandas innleide nordlending ikke innfridde hva bil angår. En våt og kald opplevelse, og ikke noe jeg vil gjenta på minst en uke. Magen romler her jeg sitter; kanskje det er på tid å ringe Wasa om igjen? Må jeg sutte på labben denne uken?


Dag 1

Riskakene er ankommet! Etter flere dager kun på juice, begynner lageret å bli tømt. Brämhult er litt for godt til å porsjonere ut. Nå skal jeg i hvert fall spise. Ses i morgen.

Dag 2

Riskaker er ganske godt, selv uten pålegg. Det går omtrent en pakke om dagen, og favoritten hittil er de ostedekkede. Jeg har tatt smaksprøver av alle, og på andre enden av spekteret ligger riskakene med tomat og paprika. Her er det nødvendig å ta med en kyllingbæsj-metafor for å forklare hva de smaker som. Jeg har ikke smakt kyllingbæsj, men jeg innbiller meg at det smaker omtrent sånn. De lettsaltede er ok, uten salt er pjuk, med mais er riskaker eksotisk, men vondt, og med ostepulver smaker de som ostepop. Nammenam!


Dag 3

Det er mer enn nok riskaker til en ukes forbruk. Uansett hvor grovt jeg hogger innpå av puffet ris virker det som lageret er utømmelig. Jeg klarer ikke engang å lage en bulk i forrådet selv om jeg er sulten som en gamp. En stor gamp, kanskje en som har vært ute og løpt, eller arbeidet, på åkrene hele dagen.

Dag 4

Dagen begynner med riskaker til frokost, nesten en hel pakke. Litt pålegg og dårlig samvittighet fra i går. Formen er bra, selv om riskakene ikke fyller helt. Siste Brämhult går i dag, appelsin og gulrot, den jeg i og for seg har gruet meg mest til. Ingen grunn til det, den smaker langt bedre enn f. eks. Spirulinaen. Men, som sagt, siste i dag, og hva skal jeg nå leve av? Vann er ikke spesielt givende i lengden, men jeg holder ut. Fylla er den største prøven, blir jeg fortalt. Tar det med en klype salt, og begir meg ut på oppdagelsesreise i Oslo. Blir usjarmerende og sulten, ryker på en burger, og angrer.

Dag 5

Våkner opp tidlig, tar to Paracet, og våkner litt senere. Det er lørdag, Tippedagen, og da er det vanskelig å ligge unna småspising. Viljestyrken er derimot større enn forstanden, og det blir med vann og riskaker og skjeve blikk fra medtippere. Jeg har lyst på alkohol, og skikkelig mat. Pølser og pizza er laget av riskaker, er de ikke det? I et sjeldent klart og svakt øyeblikk kommer jeg fram til at en arbeidsuke også teller som en uke. Fråtsingen begynner.

Konklusjonen er at en slankekur ikke er morsomt. Du blir asosial, muggen og teit, og dessuten legger du på deg igjen med en gang. Jeg har en følelse av at det var den uhemmede fråtsingen på dag fem som ødela, og jeg er tydeligvis ikke skrudd sammen for fornuftig kosthold. Jeg har mer tro på skippertak og kjappe løsninger. Neste gang tester vi kanskje SATS eller Cambridge-kuren.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish