Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise
Would you care for a crocodile...?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Australia er landet der månen er opp ned og vannet renner feil vei ned i sluket. Det hopper kenguruer langs veikanten og man spiser krokodille til middag. Av Elisa Grindland.CAIRNS
Jeg er på vei til Australia, landet ¿over there¿ som jeg alltid har drømt om å få oppleve. Og nå ligger det altså under meg. Australia. Outback. Verdens minste kontinent, og drøye 19 millioner mennesker.

Vi lander i Cairns, Queensland, tidlig om morgenen. Og denne lille byen møter meg med en slik åpenhet og pur skjønnhet at jeg med ett blir forelsket.


Alt er så enkelt, så annerledes, men allikevel så vestlig. Husene er en blanding av amerikansk sørstat-stil og klassiske engelske hjem, og ikke et eneste bygg har mer enn fem etasjer.

Langs strandpromenaden ligger kaffehus, kafeer og restauranter på rekke og rad, og her kan man sitte og nye sikten utover havet mens man slurper i seg nykokt kaffe, og se solen stå sakte opp over tropiske åser.

Solen er stor, og varmer godt selv om det her er midt på vinteren (juli) Men med 26 varmegrader klager ikke vi nordmenn. Dette er jo hetesommer for oss fra nord.

De første dagene kan jeg ikke unngå å tilbringe på stranda. Slappe dager under tropisk sol er godt etter travle dager i Asia. Jeg er for det meste på Palm Cove beach, hvor jeg kombinerer soling, bad og vannsport.

Dette er surfers og divers paradise, og det tyter av DEM!! Muskuløse,brune karer med surfebrett eller dykkermaske. Og jeg skal ærlig innrømme at det ikke er noe minus!!

Men- gutter i tanga er ikke min favoritt- og det er en del av dem og!! Prisene på leie av utstyr er som hjemme, men så får du MYE for pengene- som sagt - her er det VAKKERT!

Strendene er kritthvite, sjøen varm og smaragdgrønn, og grønnkledde, tropiske åser rammer det hele inn i et deilig bilde. Lei kajakk, seilbrett, surfebrett eller dykkeutstyr, og det er bare å sett igang å oppleve det jeg vil kalle PARADIS!!

les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish