Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise
Gru eller godter? - passende mat i oktober
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Halloween er ikke bare digg, noen ganger må man jo få i seg noe mat også. Som selvfølgelig må stå i stil med høytiden. Her følger noen av Propagandas tips over rimelig ekkel mat...1. Snegler er ekkelt, uansett hvordan de serveres. Slimete insekter...fysj! All hvitløksmarinade i hele verden kan ikke gjøre denne retten delikat.

2. Pasta med blekksprutsmak ser ganske jævlig ut fordi den er sort. Det finnes ikke så mye mat som har den fargen og jeg tror personlig jeg kan forstå hvorfor. Men denne pastaen smaker omtrent som vanlig pasta og er derfor høyt spiselig. Med en rød chili-tomatsaus blir det helt utrolig skummelt.

3. Fenalår er en annen type mat som er nesten sort i fargen. Det kommer selvfølgelig av at låret falt av sauen av seg selv. Kanskje på grunn av koldbrann...uæææ. Uansett, smaker godt i små skiver ved siden av pils.

4.Kazumarzu er en italiensk ost, en slags grotesk avart av gamalosten. Den inneholder brune klumper av saueavføring og er visstnok best når den er full av kravlende, gule mark. Hvis ikke det er toppen av ekkelt så vet ikke jeg. Dessverre kan det nok by på problemer å få tak i godsaken, da den er blidt forbudt av italienske myndigheter. Men det finnes visstnok et svartebørsmarked....Om det er så lurt å spise den er en annen sak.

5. Den norske delikatessen Smalahove er velkjent på vestlandet, og røkt sauehode ser unektelig skummelt ut.(riktignok ikke så skummelt som en vestlending i Oslo) Den beste delen er visstnok kjøttet rett under øynene, så her kan man ha mye moro.

6. Akevitt ser kanskje ikke så ekkelt ut, men smaker død og fordervelse. I tillegg blir de fleste helt zombier av å drikke gørra, som er lett tilgjengelig på polet.

7. Biff er vanlig og god mat, men et par dråper grønn konditorfarge i fløtesausen gjør lørdagskosen ganske så vemmelig. Den grønne konditorfargen kan med fordel brukes i de fleste hviste sauser, også fiskebollesaus...

8.Akkar er et morsomt ord i seg selv, og de sjarmerende sugekopptentaklene er ikke akkurat noe man lengter etter å putte i munnen. Spanjolene lager en salat av kokte akkararmer, tomater, løk og aubergine. Og jeg lover at synet av den kan få det til å vrenge seg i magen på de fleste.

9. I Kina er manet en delikatesse, her hjemme i Norge kan man jo forsøke med vår gamle venn glassmaneten. Rett opp av sjøen og inn på tallerkenen - advanced sushi. Hvis glassmanetene der du bor har gått i dvale for vinteren, tror jeg lutefisk smaker omtrent det samme. Bare litt verre.

10. Pizza Grandiosa. Er mer skremmende enn det meste annet. Ihne i Robinson lever visstnok av detKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish