Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise
På intelligensen sin kjenner man andre
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Bandet Propaganda

Vi var også i kontakt med to andre medlemmer av Mensa per e-post, og Ronny Alexander Sjølie, leder av Mensas Osloavdeling avslørte tidlig at han ikke var helt oppdatert.

-Spiller du i bandet Propaganda? I så fall meget spennende musikk! Har bare hørt to av dere, men det lover bra for oppfølgingsmusikk, skriver han (Propagandas utheving, red anm), og forteller at han fortrekker Abba framfor blant annet Beatles og Stones, filmfavorittene er blant annet von Trier og Trainspotting og han drar helst på ferie innenlands. Sport er helt uinteressant, han fortrekker alkoholfritt framfor sprit, men øl framfor brus.


Sistemann, Markus B Krüger, var så gjennomsnittelig i svarene sine at det nesten ikke er verdt å nevne, annet enn at han fortrekker norsk musikk, ikke har fritid og helst drar på storbyferie.

Altså stort sett ganske vanlige mennesker med vanlige interesser, men enkelte voldsomme glipper. ¿Høy på pæra¿ er ikke morsomt, og Abba går det bare an å like dersom man har jenteforspiel, er homo eller har en eller annen temaaften på Grand Prix (som gjerne forutsetter at man er homo eller har jenteforspiel). Og man foretrekker ikke på ferie innenlands Ronny Alexander!

Propaganda-genier

Så midt på treet, uten å glimre med særlige fantastiske kunnskaper eller interesser, for Mensafolket. Så hvordan greide da Propagandaredaksjonen, selvutnevnte eksperter på de fleste spørsmål innenfor kultur og samfunn, seg når de skulle stilles til veggs på intelligenstesten som avgjør om man har høy nok IQ til å bli medlem av Mensa?

Faktisk, til de flestes store overraskelse, hadde verken Espen, Henrik eller undertegnede noen problemer med å greie testen til tross for at bakrus, overdrevent kaffeforbruk og søvnmangel burde ha ødelagt for oss alle, for ikke å snakke om alle de hjernecellene som skulle ha vært drept opp gjennom årene fra første gang vi sto der med en øl i hånda.

Alle tre meldte seg til og med inn i foreningen; Henrik for å sjekke damer, Espen for å bevise at et livslangt forhold til alkohol ikke kan ha ødelagt all verdens - og meg selv av begge de overnevnte grunner, samt å kunne skrive en oppfølgerartikkel i neste nummer om hvilke fordeler, hvis noen, man kan få ved å være medlem av Mensa.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish