Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise-> Reisemål
California adventure
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonDet første som møter deg er MAIN STREET, USA, en miniatyr av småbysamerika anno 1900. Her finner du en kino, gatesangere, den kvalmende patriotiske "Great Moments with Mr. Lincoln" (dog uten det berømte nakkeskuddet!), og den daglige paraden - foruten utallige butikker og spisesteder. Noe du for så vidt finner absolutt overalt i Disneyland, sammen med en rekke underbetalte, mislykkede skuespillere som hopper rundt i varme, klaustrofobiske Disney-drakter. De er morsomme å plage, men figurene holdt seg denne gangen på behørig avstand fra Propaganda-teamet. Wonder why?


I ADVENTURELAND kan man oppleve over 200 syngende, elektroniske fugler i "The Enchanted Tiki Room", som dessverre har sett sine bedre dager - og er man veldig barnlig kan man klatre rundt i familien Robinsons Trehus. Mye morsommere var den forholdsvis nye "Indiana Jones"-turen. Dette høydepunktet er en berg-og-dalbane-sak til 100 millioner dollar, der man møter en animatronisk utgave av Harrison Ford, hodejegere, en horde kakerlakker - og blir jaget av en enorm rullende sten. Cool! Turen forandrer seg visstnok litt for hver gang man tar den, men siden køen var på tre kvarter gikk vi glatt videre til elvebåtturen "Jungle Cruise".

Her kan man bivåne en rekke animatronisk dyr mens turlederen kommer med sarkastiske meldinger. Kevin Costner jobber faktisk her en gang, og slik karrieren hans er i frifall, kommer du sikkert til å se ham her igjen!

CRITTER COUNTRY er stedet man kan oppleve banjospillende bjørner, kjøre David Crocketts kano og tømmerstokker i den forrykende "Splash Mountain". Propaganda fikk ikke tid til å gjøre noe av dette, men sistnevnte har fått oppmerksomhet for noe helt annet enn selve vannfallet. Fordi man har muligheten til å bli foreviget av en fotomaskin under fallet, har en del ekshibisjonister begynt å blotte seg for kameraene. Så mange, faktisk, at fenomenet har sin egen nettside;Flash Mountain . Mye moro, helt til vaktene oppdager det, og eskorterer dere ut...

NEW ORLEANS SQUARE serverer jazz, "gumbo" og en kondensert utgave av det beste "southern hospitality" har å by på. Bortsett fra negerslavene og horene, da. Spøkelsestoget "Haunted Mansion", ble bygget om i 1968, etter at småbarnsforeldre klaget på at den var for skummel, og nå byr den ikke akkurat på de store skrikene. Den klassiske båtturen "Pirates of the Caribbean" ble også sensurert for noen år siden, og ymse kvinneglade pirater ble fjernet til fordel for matglade kopier.

Moralens voktere har allikevel lagt Disney for hat de siste årene, mest på grunn av den Disney-produserte tv-serien "Ellen" og fornøyelsesparkens "Gay day"-parade. Noen blir aldri fornøyde. Walt Disney utviklet selv de skumle piratene, men døde før åpningen i 1967. Enkelte elementer ble også fjernet på 70-tallet, men til tross for alt dette er "Pirates" en fornøyelig og storslagen tur - og en utmerket anledning til å kline med sin utkårede i mørket.

Klikk her for neste side!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish