Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise-> Reisemål
Danskebåten Apocalypse Now
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Vi kom, vi nevepulte grensene for normal skikk og bruk opp til albuen, vi vant. Hva snakker jeg om? Hvorfor er jeg fremdeles sengeværende?


Denne kjekke, sympatiske og kreative unge mannen, med glimt i øynet, snill mot barn og dyr er mer forslått og mer redusert enn den gangen han 1. Nyttårsdag '97 våknet opp på sin klassekamerats toalettgulv. Hvorfor er han et hult skall, kun fylt av et vakuum bestående av smerte, kaldsvette og angst? Hva gikk galt? Hvorfor denne uutholdelige tunge pust? Nei, nå skal du høre. 5 menn fra Propaganda tok turen innom Danskebåten. Det gikk som det gikk. Dette er min historie.

I skrivende stund er detaljene vage, og jeg frykter de ikke kommer til å bedres nevneverdig. Best å knote ned disse ord så jeg kan visne inn i fred. Vel, vel, vel. Jeg skal ikke gå rundt grøten stort mer. Etter å ha sjekket inn på hver vår lugar møttes vi til vorspiel. Vorspiel er vorspiel, du vet hva som skjer under disse sosiale tilstelninger. Jeg trykker heller på fast forward-knappen noe. Min kollega, Henning, en tilsynelatende oppegående moldenser, ruslet rundt sammen med meg og småsnakket med ymse gjester, i hovedsak eldre kvinner med sex i blikket og Tena Lady i truseregionen. Vi knipset noen bilder, stilte noen relativt greie spørsmål, du vet, the usual stuff. Jeg skal ikke skryte på meg at vår journalistiske evner, innsatsvilje og fremgangsmåte var noe å rope hurra over, men pytt, vi gjorde da circa så godt vi kunne etter omstendighetene. Konsumet vårt var betraktelig, etter hvert utover kvelden ble omgivelsene dimme og pågangsmotet vårt økte taktvis. Det er nå vi kommer til begivenheten jeg ønsker og trekke frem og utdype. Mine medarbeidere kommer til å beskrive i forbløffende god detalj de andre tingene som skjedde, gambling, lugarknusing, oppkast, fråtsing, tysting, etc. uansett, så den jobben lar jeg bli opp til dem..


Jeg derimot skal fortelle litt om ultravold. Det var under utførelsen av en av disse enquetene Henning og meg begikk legemsbeskadigelse jeg ikke en gang var klar over vi var i stand til. Kall det research. I alle fall, vi gikk bort til en herremann sånn rundt 26-32-årsalderen og stilte ham de sedvanlige spørsmålene, forsøkte å ta et bilde. Bad idea, punk. Mannen, la oss kalle ham Benny, en høy danske med mørkt kort hår satte særdeles lite pris på vår famlende journalistikk og hisset seg opp noe helt ekstremt. Vi skjønte raskt at denne mannen var det lite vits i å forsøke å intervjue, og begynte å gå derfra i retning diskoteket. På veggene i den gangen er det en del speil og lignende. Så, med hjelp av disse, og med et tilfeldig blikk i øyekroken rakk jeg akkurat å se Bruno komme opp bak meg like før han fikk inn et slag. Mannen veivet årntli med hendene og var tydeligvis veldig lysten på å sarte, ømme og følsomme lille meg. Henning gikk litt foran meg og fikk ikke sett oppstyret umiddelbart. Ikke for å skryte, men jeg er litt ninja og har et par grep på lager. Jeg er ikke fremmed for umotivert vold og regner meg overhodet ikke for pasifist, selv om jeg er vegetarianer og nektet militæret i min tid. Så, med litt god gammaldags fylle-kung fu fikk jeg grepet Brunos ene arm og plassert vekten over på ham. Bruno braste i bakken på ryggen og jeg hoppet likså godt etter. For å holde ham på plass plasserte jeg knærne på armene hans, satt meg på brystkassa, tok et realt strupegrep mens jeg kylte gjentatte ganger både albuen og neven i hans ansikt/overkroppsregion. Akkurat hvor mange slag jeg fikk inn vil nok til evig tid være et mysterium, men det ble en del. Jeg har fra før av et betydelig arr på den ene håndbaken min, og det sprakk under tumultene, hvis det kan være en pekepinn på innsatsen. Jeg gløttet over skulderen for å se hvor det ble av Henning, nok en vegetarianer/militærnekter, kun til min overraskelse å bevitne gutten i febrilsk voldsrus grisesparke Bruno i milten. Nice. Innen den tid hadde en anseelig mengde mennesker samlet seg rundt oppstyret, og det virket som om de regnet oss som The Bad Guys. Ærlig talt folkens, vi er jo bare journalister på jobb, som havnet i en lei situasjon der håndgemeng, ikke ord, måtte brukes for å forsøke å løse situasjonen. Du har hørt den om at pennen er mektigere enn sverdet? Vel, vi bruker penn og sverd. Jeg tok en grov evaluering av det hele og kom til konklusjonen at Bruno antageligvis hadde fått nok nå og var villig, + hadde vett nok, til å anse slaget som tapt. Så jeg reiste meg opp og forsøkte å forlate åstedet sammen med Henning.

Big mistake. Bruno kom opp og bak oss igjen, like hissig som før. Denne gangen tror jeg han fikk inn et slag på Hennings kjeve, han klagde iallefall mye over smerter i det området etterpå. Nok en gang ble Brunos arm sporentstreks grepet av meg, og voila, i bakken falt ham. Og jeg, som før, satt meg på brystkassa hans og satte i gang arsenalet på nytt. Henning kom igjen godt i gang med å kjærtegne Brunos ribbein med sine splitter nye Airwalks, de kritthvite lissene hans formelig glødet. Noen løftet meg meg bort og holdt Bruno tilbake når han fikk reist seg opp. Gutten var iherdig, det skal han ha. Sånn som det må ha virket på tilskuerne var vi, Propagandas utsendte, de som burde stå til ansvar for dette her, provokatørene. Hvor feil går det an å ta? Vi kom frem til at nå ville være et godt tidspunkt å fordufte, jeg kunne skimte et par vektere lengre ned i korridoren. Henning og jeg skilte lag, jeg dro en etasje opp i noen litt avsidesliggende korridorer og lurte meg ned til lugaren ved hjelp av real sniking ninja-style. På veien hadde jeg en prat med en nordlending som hadde vært vitne til hele opptrinnet og som var såre klar over at vi bare tydde til selvforsvar. Det er kjekt å vite at ikke alle hadde stemplet oss som de slemme. Nede i lugaren skiftet jeg litt klær for å ikke så lett bli gjenkjent og iførte meg min armygrønne Airborne: Death From Above t-skjorte (Fås på Top Secret, 10,-). Deretter brukte jeg mine forbløffende stealth-evner til å lete etter Henning i diverse obskure deler av båten. Til slutt fant jeg ham, sovende i diskotekets sofa. En smart manøver, vekterne hadde tydeligvis ikke tenkt noe på at han hadde gjemt seg nesten under nesene deres. Henning var nå nær komatos tilstand og måtte bæres tilbake til sengs. Men det gikk greit, gutten er slank og sunn, og derfor ikke spesielt tung. Deretter gikk jeg nok en gang til angrep på flaska og er ikke helt sikker på når og hvordan jeg endte opp i køya. Neste dag rakk jeg og Henning såvidt å plassere beina på dansk jord før vi deltok i knusingen av redaktør Mats Ulsagens lugar. Men det er en annen historie. Tror jeg.

P.s.: I dag våknet jeg opp med utrolig vondt i diverse deler av kroppen og en anseelig mengde blåmerker samt blodbuser. Bruno fikk tydeligvis inn noen slag på meg likevel. Jaja. Vil du være med på leken så får du tåle steken, motherfucker.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish