Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise-> Reisemål
Singpore - Asia på Business class
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonVARME DAGER OG TROPENETTER

For ungdommer på reise er Singapore genialt. Her kan du overnatte billig på små pensjonater og spise deg mett for et par tiere i en av de mange nuddelbodene. Og selv om du bor og spiser billig har du følelsen av å være på luksushotell. Som sagt- Singapore er ¿bærre lekkert¿.

Når det gjelder klima, kan du reise når du vil. Singapore ligger kun 100 km nord for ekvator, noe som tilsier tropisk hete året rundt. Og er det ikke nettopp det vi soltørste nordmenn vil ha- varme dager og tropenetter? Temperaturen går aldri under 20, men også sjelden over 35.


Så hva gjør du da, om du har kommet deg til dette, Asias storstue. Først og fremst, ikke vær redd for å bruke offentlig kommunikasjon. I motsetning til andre asiatiske storbyer, har Singapore et velutbygd kommunikasjonsnett, og det er enkelt og billig. Også taxi er rimelig i Singapore. Å leie bil burde heller ikke by på problemer, veiene er fine og trafikken velordnet. Har du først skaffet deg en favorittransport, er det bare å sette i gang.

Singapore har ALT! I begynnelsen er det likevel greit å være skikkelig reinbarka turist: Vi ble med på et såkalt harbour cruise, som på alle måter kan anbefales. Det er stilig å se byen fra havet, det gir et litt annet perspektiv. Dessuten stopper de fleste fergene på en av Singapores mange øyer, hvor du kan vasse på tropiske strender eller ta deg en deilig dukkert, mens du samtidig kan nyte Singapores skyline. Sentosa, Singapores fornøyelsespark er også verdt et besøk. Men billig er det ikke.

Skal du shoppe, og det skal vel de fleste, er Orchard road gaten for eksklusiv mote fra vest, og prisene er de sammen som hjemme. Ønsker du derimot billigere, og ikke minst mer eksotiske varer, så er Little India og Kinakvarteret midt i blinken. Det bugner av spennende varer, og har du prutestemmen med, kan du virkelig gjøre kupp på ¿fake¿ varer. ¿Real original Swatch copy¿ som de sa.

UTELIV- I VERDENSKLASSE

Singapore har et rikt uteliv- her finner du alt fra de mest sofistikerte, trendy utestedene til mørke ølbuler. Derimot er det lite synlig sexindustri, noe som medfører stiligere og ikke minst sikrere uteliv. De beste utestedene ligger på Orchard Road, som er hovedgaten, og på trendy ¿Boat Quay¿. Jeg for min del elsket Boat Quay. Her, langs Singapore River, er det bygd opp et slags ¿Aker Brygge¿ Det var bare livet å sitte der med avkjølende drikke ! Det er fullt av mennesker, og det yrer av liv.

Her møter du både turister og innfødte, og det er like spennende og livlig både natt og dag. Skal du ¿drekka¿ er det smart å gjøre det under ¿Happy Hour¿ mellom 17-20. da får du to drinker til prisen av en. Wow!! Skal du på disco må du regne med å betale inngangspenger, men det inngår nesten alltid en drink i prisen. Dessuten- Singapore har bra uteliv- i verdensklasse! Forresten, jenter betaler noe mindre for å komme inn!! Visse fordeler må man ha!!


Neste sideKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish