Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise-> Reisemål
Australia del 3
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Noe du bare MÅ gjøre, er å være med på en tur ut til revet. Vi dro på et skikkelig turistopplegg, men det var helt sinnsykt bra gjennomført og da er det gøy å være REINBARKA turist.

Båten drar fra byen tidlig om morgenen, og en halvtime etter ankommer vi Green Island som vi skal tilbringe dagen på. Øya er en paradisøy med palmer og sand og ikke særlig mye annet. Og så er dagen din!!


Enten velger du å bli på øya hele dagen, eller du blir med på diverse turer til revet. For de med vannskrekk kan glassbunnbåt være perfekt.

Du kan også være med på paragliding, spille volleyball eller rett og slett snorkle ut fra stranda. Uansett hva du velger- det er helt KONGE!! Jeg ble med på dykke og snorkletur ut til den store delen av revet, og jeg kan love deg- det var en opplevelse jeg sent vil glemme.

Du hopper ut fra båten, og plutselig befinner du deg i et akvarium. Et eldorado av fargerike fisker, og vakre, levende og store koraller. Men det kan egentlig ikke beskrives- det må oppleves! Jeg nøt i hvert fall hvert minutt, og en time som frosk var altfor lite!

Selv om Cairns er fantastisk for late dager, snorkling og strandliv, har ikke byen særlig mye mer å by på. Men om du leier bil har du med ett flere muligheter.

Å leie bil er forholdsvis billig, men¿.. det kan fort bli dyrt allikevel! Her kjører de på VENSTRE siden av veien, og for ferske sjåfører er det virkelig en utfordring!!!

Men uansett - lei bil og stikk innover i landet. Naturen er praktfull, tropiske regnskoger og store sukkerplantasjer. Å være med på en elvezafari kan være en festlig og spennende opplevelse. Her svømnmer croccoene under deg, mens slangene og firfislene henger fra trærne.. hjelp¿. Men allikevel¿veldig moro!!!

Som sagt, Cairns er DIGG, men etter hvert ble lysten etter noe mer urbant ganske stor. Vi pakket sammen og dro mot Australias hovedstad- Sydney!!

les mer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish