Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise-> Reisemål
Dublin siste del
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


Scandinavian supermodels
- What are you standing here for? There are Scandinavian supermodels here, ropte plutselig en i følget til oss. Han kom fra et av mange semi-lukkede rom og hadde etter hva han sa nettopp snakket med fire skandinaviske supermodeller som tilfeldigvis vanket akkurat her.
- Hey man, you¿re Scandinavian!? Introductions!, sa karen jeg hadde pratet med, og vi forsvant inn på en av de mer eller mindre private rommene. Stedet er nemlig delt opp slik at ikke alle kan komme til over alt. Med mindre man insisterer. Eller sniker seg inn. Slik vi hadde gjort. Litt av begge deler.

Det viste seg selvfølgelig at supermodellene var like lite skandinaviske som sushi, og de var sannsynligvis like lite modeller som Tore ¿på sporet¿ Strømøy. Imidlertid var de antakeligvis prostituerte, og en ¿agent¿ spurte meg om jeg vanket på stedet, og om jeg kanskje kunne unnlate å prate for høyt om Skandinavia og slikt.
Jeg sa som seg hør og bør at jeg var der hver eneste kveld, og han fikk en bekymret mine i pannen. Jeg sa imidlertid at jeg verken kunne islandsk eller finsk, og at de gjerne måtte være derfra.
- Good, good, mumlet han bare, og jeg fortalte det britiske følget at dette nok var jenter man måtte betale for. Det så ikke ut til å bry dem nevneverdig, og jeg sjanglet etter hvert vekk derfra.

Spansk vri
Klokken halv fem, etter å ha drukket noen flasker vin på en vinbar i Leeson Street (den gata hvor skjenketiden er desidert mest sympatisk), sto jeg igjen i drosjekø. Jeg hadde flørtet hefitg med en engelsk jente og blitt grundig avvist av en fransk, jeg hadde snakket fotball med to karer fra Cork og jeg hadde diskutert britisk musikk med noen amerikanere. Nå sto jeg i en kø som strakte seg noen evigheter i alle retninger, og jeg hadde kommet i snakk med et par bak meg. Hun studerte spansk, og han var totalt uinteressert i annet enn å kysse på henne.
Jeg fortalte at jeg kunne noe spansk, og etter en god stund hadde vi, etter hva jeg kunne tolke det til, på spansk avtalt en date den påfølgende dag utenfor hovedinngangen på universitetet.
Jo da, Dublin er ganske glimrende rett og slett.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish