Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Reise-> Reisemål
Bilbao del 3
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon


ANT
Bankfunksjonæren bak skranken tar et skikkelig magadrag før han ser på meg og ønsker ¿Buenos dias!¿ Det står på røykpakkene at det er farlig å røyke, men akkurat det ser ut til å ha gått spanjolene hus forbi. De røyker hele tiden overalt. Jeg har til og med hørt historier om forelesere som røyker mens de underviser. Om noen år er det sikkert noen som forteller dem at det er farlig, og da kommer de etter oss med røykelover og -regler, på samme måte som vi ligger etter California. Hvis man vil ha billig booze og schnip bør man altså dra til Spania nå før det blir like dyrt der som det er her. Det er rett og slett ANT som gjelder.


Bacalao!
Bacalao betyr torsk, og jeg hadde vel mer tenkt å henspille på utelivet og pærty, pærty, pærty! Baskerne er ikke såå svette når de går ut, det kommer vel litt an på alder og type sted. Men helgefylla er faktisk utbredt selv om dette er Spania. Og da holder de til gjengjeld på til det blir lyst, og de som har vasket gatene har gått hjem. De unge drikker seg fulle til rytmene av baskiske trommer under en bro rett ved der jeg bor. En liter dårlig rødvin til en femmer blandes med Coca, og vips, Kalimotxo! Bilbao har fått en del nye barer og klubber de siste årene som er mer konseptuelle i den forstand at de har en bevisst stil og en kundegruppe. Sjekk Twiggy, psykedelisk interiør og deilige bartendere, sjekk Caos, mye bra elektronisk musikk og sjekk Cafe Antzoki, et gammelt teater omgjort til en utested. Palladium, Millennium, Hank, Plexiglass og En Escena er også andre steder som det er verdt å besøke. I midten av august går startskuddet for den årlige La Semana Grande (den store uken) i Bilbao, en uke med et vanvittig fyrverkeri og en hestefyllekule av en annen verden. Denne uken er det Bilbao som fester, de resterende ukene sommeren gjennom er det tilsvarende fester i de omkringliggende byer og bydeler.
Les om resten av BilbaoKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish