Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Den mannlige orgasmen
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonMan kan regne med at i de fleste tilfeller kan du ikke vente den store mengden endorfinproduksjon dersom det er snakk om søsteren din eller en hamster, men du kan fort vente politiet på døren. Dette har med omstendighetene rundt en ereksjon å gjøre, nervefibrene kan registrere forskjellen på kjæresten din, og for eksempel din mor, og dermed gi din penis de rette instruksjoner i henhold til hvordan den skal forholde seg.

Tanken på sex er i det hele så dominerende at den fyller så store deler av hjernen at man noen ganger ikke vil kunne tenke rasjonelt i det hele tatt, du må stole på innebygde varsellamper og anordninger. I det ene øyeblikket er du en fornuftig ung mann, i det neste intet mer enn et spermsprutende dyr.


Er først kroppen innstilt på å få orgasme, den har stilt seg i posisjon og hjernen har skrudd av fornuft og alt som ikke leder opp mot sex, så vil den helst ikke tilbake igjen. Det eneste den vil gå med på er tilfredsstillelse og man er nærmest redusert til et biokjemisk og fysiologisk nivå.En jobb som er drittkjedelig blir med ett fantastisk, en lek, i det en vakker sexbombe plutselig begynner i samme jobb og man tilbringer mesteparten av dagen i en skitten fantasi som inkluderer henne uten klær. Man får en ny energi og ens oppførsel kan endres.

I følge den britiske sexologen Christine Webber er reisningen, ereksjonen, begynnelsen på orgasmen. Det er allerede her det starter.

¿That energy and light-hearted feeling is a mild arousel of the libido. The body is aroused, the hormones flow!¿ sier hun.
Når man så begynner et samleie, eventuelt en ronk, lades etter hvert ¿missilene¿. Spermen blandes nå med en kroppsvæske som den kan ¿svømme i¿ og blandingen kalles sæd.

Deretter er det bare å ¿vente¿ i spenning. De fleste vil forsøke å forlenge opplevelsen så lenge som mulig, de har teknikker for å ¿holde seg¿ og den slags, men et gjennomsnittelig samleie er for eksempel i følge Durex på 17,2 minutter. Onani vil naturligvis ofte vare kortere, i og med at det ikke nødvendigvis er så nøye om hånden blir tilfredsstilt eller man vil nyte stunden.

I følge samme undersøkelse er det thailendere som holder ut kortest, i snitt 10,4 minutter, mens amerikanerne er de mest utholdende med et snitt på 28,1 minutt. Hvilket kan forklare hvorfor Bill Clinton hadde behov for å bare gi en munnfull til frøken Lewinsky i arbeidstiden.

Til slutt vil i hvert fall musklene i penis nå et punkt av ufrivillig spasme, hvor knapt tanken på din mor og fars sexliv vil kunne holde deg igjen. Her føles det som om kroppen og hjernen ikke lenger er i harmoni, du mister kontrollen og ting skjer av seg selv. Det finnes flere forskjellige teknikker og teorier om hvordan man kan holde igjen selv ved dette tidspunkt, det inkluderer blant annet forskjellig punkter man kan klemme på og så videre, men i de fleste tilfeller vil dette være upraktisk, særdeles lite ¿sexy¿ og i noen tilfeller direkte smertefullt.

Neste sideKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish