Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Propaganda goes nekkid!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Propaganda var invitert til strippeklubben String sent en torsdag kveld. Det nærmet seg slutten på manneuken, vi hadde skutt tunge håndvåpen på begynnelsen av kvelden, det var ingen bedre måte å avslutte gildet på enn å bli hentet i limo og kjørt til et sted med nakne damer.La oss ta oppgjøret med en gang: Stripping er ikke bare for runkenisser og kronisk usjarmerende gubber. Det vi var vitne til igår var overraskende smakfullt og, faktisk, hi-class. Kvinner tok av seg klærne, greit nok, men stemningen hellet mot underholdning mer enn noe annet. Det var sensuelt, ikke seksuelt. Mer interessant enn opphissende. Som innehaver Magnus Morland selv sier: På kontinentet er det normalt å ta forretningsforbindelser med ut på middag. Etter middagen vil de gjerne bli underholdt, og da er det normalt å dra på strippeklubb.

Det er ikke vanskelig å tro ham. Når klientellet er så velkledd som det er, og drinkene såpass dyre, er det tydelig at underholdningen ikke er for hvem som helst som ramler inn fra gata.
- Vi har en dress-code, sier Morland. Du kommer ikke inn med jeans og joggesko. Det hender jeg selv må ta tak og lære femti år gamle menn hvordan de skal kle seg. Selv er han ulastelig antrukket i italiensk snitt, og heller ingen av de andre ansatte skiller seg ut i klesveien. Bortsett fra jentene på scenen.
Det går mye i neglisjèer, hvisker Katja. Jeg vet, med alle menn, at det ikke finnes mer sexy antrekk for kvinner. Høyhælte sko har de alle sammen, i en eller annen form. Som om de trenger det. I trengselen på vei bort til bordet vi har fått av Morland, passerer jeg en svært vakker negresse, og føler meg plutselig kortvokst. Uten å overdrive tror jeg hun nærmer seg to meter. Jeg setter meg rystet ned og får kjapt en drink som går ned på høykant.
Det er mangelen på silikon som er den største overraskelsen. Enda et kryss i boka over myter som motbevises. Jentene er naturlige, og det er bare en av jentene som har den glossy Tanya Hansen-looken vi kjenner fra mykpornoen. Katja har problemer med hvor hun skal feste blikket: -Navlen er et fint sted, eller skoene.
Vi har etterhvert fått nok underholdning, og får mast oss til en liten fotosession med to veldig pene, blonde jenter. I tradisjon med manneuken får vi ta bilde av dem bakfra, og som vi sier denne uken: -Døm hadde hauger av bra vinkler, men vi valgte den beste.
Alt i alt var vi positivt overrasket over besøket. Som Morland sier: - Noen går på operaen, andre bruker penger på kinoer. Her får mannen være mann.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish