Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Nettsjekking: Løgn og behag
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Internett gir ikke bare pubertale brilleslanger kontroll over apokalyptiske våpensystemer, internett gjør det også mulig for bestefar å forvandle seg til en yppig 15-årig pike. Alle vi andre lutryggede undermålere kan med få tastetrykk suse gjennom cyberspace som verdensvante sex-maskiner. Av Amund "Mr. Thong" RøhneDerfor er det kanskje ikke så rart at det vrimler av chat-kanaler og virtuelle treffsted, hvor sexfantasier og skitne forslag forlengst har danket ut hverdagspludring. De aller fleste chat-kanaler er gratis å bruke, det er ingen kontroll av hvem du er - og alle står fritt til å forme seg selv som de vil. En av kanalene er "Spraydate", her lager man en personlig profil med alder, bosted og hva som tenner - og ikke tenner - en.

Det hele er ikke ulikt en kontaktannonse og mange av nick´ene (selvvalgte alias som den enkelte benytter) inviterer ubeskjedent til umoral. I utgangspunktet er alt og alle fritt vilt, og man kan sende meldinger til hvem som helst.

Alles profiler er tilgjengelige, og det er til enhver tid en oversikt over hvem som er online. Skulle man finne tonen, er det mulig å møtes i private chat-rom. Her får man snakke sammen i fred - og den optimale chat leder gjerne til et møte i den virkelige verden. Er man heldig, kan det være begynnelsen på et vakkert vennskap. Eller et intimt møte med en straffedømt gymlærer. Ingenting skal være uprøvd - jeg logget meg på.

Internettdatingens magi ble tydelig for meg da jeg i løpet av få minutter hadde tatt av 10 kg og plutselig hadde synlige magemuskler og ryddig økonomi. Jeg lente meg tilbake og ventet spent. Det gikk noen minutter - og ingen respons. Hvor ble det av de hete meldingene fra de tanketomme og velformede kvinnene?

For å være lur hadde jeg også satt inn kulturelle interesser i profilen min, jeg var den reiseglade tenkeren. Bokormen med bulende biceps. Heller ikke de sofistikerte kvinnene lot til å la seg lokke. Dette la ingen stor demper på entusiasmen - det var klart for plan B. Plan B besto i å sende korte meldinger til flest mulig jenter på kortest mulig tid.


En kjapp silingsprosess var nødvendig - men det var et forbausende antall velskapte jenter mellom 20-29 å velge iblant. Responsen lot ikke vente på seg - i løpet av kort tid ramlet det inn meldinger fra hele landet. (Nordlendingene fikk selvfølgelig ikke svar - da jeg ikke ville overbelaste den ene serveren de har til rådighet der oppe).

Hvor mange av disse snakksalige kvinnene som var noe i nærheten av hva de utga seg for vet jeg ikke, men etter kort tid hadde jeg etablert god kontakt med et par frigjorte skjønnheter. Vi hjalp hverandre til en dialog som i det virkelige liv først oppstår etter tredje eller fjerde date - vi snakket om sex. Sex med hverandre i de utroligste former.

Les fortsettelsen her!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish