Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Tungens ABC
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er ikke rent lite stolt jeg forteller om mine nyervervede kunnskaper etter mannemessen. Suzanne Pitliks kurs i sex har gjort meg til en ny mann med kvinner. Det er ikke mer komplisert enn at jeg i korte trekk kan forklare dere hvordan man tilfredsstiller en kvinne.Til å begynne med fikk jeg og fotograf Birte en kort innføring i underlivet. Klitoris og G-punktet er to sider av samme sak. For dere som ikke vet hvor G-punktet ligger, kan jeg avsløre at du får mye mer ut av sexen om du kjenner noen centimeter inn og opp mot klitoris.
- Det er ingen vits i å være forsiktig med G-punktet, sa Pitlik. For at kvinnen skal få vaginal orgasme, trengs det et trykk på seks og en halv kilo. På tide å trene opp underarmene altså. På den andre siden ligger klitoris, den "lilla röda pärlan". Her skal du være fintfølende. Og det er her ABC´en kommer inn. Det betyr ikke annet enn at du lager bokstaver med tungen, starter med de store bokstavene, og dersom du ikke kommer noen vei, kan du begynne med de små. Følg nøye med, og legg merke til jentas bevegelser. Fordelen med denne leken er at du kan bite deg merke i hvilke bokstaver hun liker bedre enn andre. Da kan du begynne å forme ord etterhvert som dere blir bedre kjent. Moro, og lærerikt.

Den store kneika, utfordringen og hjemmeleksa dere skal få, er å få deres kvinne til å få en vaginal og klitoral orgasme samtidig. - Da er det ingenting hun ikke vil gjøre for deg. Du har en venn for livet, og et ry som lever i generasjoner. Hennes venninner og deres venninner vil kjempe om å få overta deg dersom det går skeis.

Det er nemlig en ting jeg har lært, ikke av sex-kurset, men av meg selv og amerikanske TV-serier. Women talk. Da er det viktig å ha sitt på det rene, og aller helst på det Blenda-hvite. Håp på det beste, og forbered deg på det verste, og andre klisjèer.

Alfa og Omega, og her har jeg syndet mange ganger, er forspillet. Ikke la hormonene løpe løpsk, ta deg god tid. Kyss henne og stryk henne over hele kroppen, massèr ryggen hennes og bit henne i øreflippene. Viktige områder er nakken, armhulene, knærne, håndflatene og underarmene, og ta med magen og rumpa også, mer eller mindre hele kroppen er erogene soner for kvinner. Så ta tiden til hjelp, og vent til hun ikke klarer det lenger. Du får en takknemlig og svært god opplevelse av sånt.

Og har du lest hele denne artikkelen uten at du liker å utføre oralsex, skam deg. Faktisk, dra hjem til deg selv ta med deg dyna inn under senga og skam deg dypt og inderlig. Deretter kan du gå til kjæresten din og be om unnskyldning. Deretter gjør du som jeg sier, for ikke glem at det er kvinnene som har kontrollen, det er kvinnene som er det viktigste i livet, og de fortjener en skikkelig mann.

What´s in it for you? Jeg sier som Bill Hicks: - Is there any woman in the world who doesn´t like to give blowjobs?Kommentarer fra brukere

nord læningen 17/11/2003 - 10:05

alle jenter skriv til mæ

nord læningen 17/11/2003 - 10:01

det er noe forbana piss preik her oppe er det bare raiding over alt som er det kvinelig organ (fitta)

Fiffig URL 11/11/2003 - 13:17

http://erfaring.com/orakel/show.php?id=3198

Ine 11/11/2003 - 12:45

I am in

Villgutt 11/11/2003 - 10:15

Svein du burde kanskje kjøre kurs med en del av de jentene som er inne på her. Hvis du kan sakene dine da......

trond 11/11/2003 - 08:39

flott for deg svein!

JennyJensen 06/11/2003 - 17:51

D e faktisk ikke alle kvinner som liker å gi "blowjobs"....ville bare informere om d...takk...

kosegutt 03/11/2003 - 15:29

Dette med alfabetet funker selvfølgelig ikke for oss som er dyslektikere, da er det bedre med tall. Det funker og for homoer, bare på den andre siden.. Fin sex..

dotten 31/10/2003 - 20:31

DU HAR VEL IKKE OPPLEVD DET STORE ENNÅ ???

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish