Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
The Music for the Sex
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Musikk er viktig for sex, mye fordi den skal sette stemningen, men også fordi du da tilfredsstiller enda en sans. Da er det viktig å bruke folkevett.1. Bruk musikk dere begge liker. Om hun ligger og irriterer seg over musikken, kan jeg garantere at du ikke gjør noe særlig inntrykk. Ikke gi inn for hennes ønsker heller. Craig David er ikke kult, ikke September When heller, med mindre du liker sånt. Og da kan du slutte å lese nå, for denne artikkelen retter seg inn mot kjøpesterke OG oppegående mennesker.


2. Ikke vær redd for å ta i. Black Sabbaths "Ironman" gir deg en følelse av å være Gud, Laibach også. Rammsteins "Alter Mann" er knallbra til sex, fordi hele låta er som å være nære orgasme, så du kommer i stemning fort. Motstå fristelsen til å spille luftgitar, og er jenta gått når låta er ferdig, var det ikke riktig uansett.

3. Bruk noe med rytme. Ikke ha grinesex til Kari Bremnes eller Mari Boine, og unngå Power Ballads. Scorpions er skrekkeksempelet, selv om mitt første samleie foregikk til U2s "Love is Blindness". Bra låt, men ikke til sex. Det var først etterpå at jeg innså hvor teit jeg var, men da var det for sent, og jenta borte for lengst. Good riddance.

4. Unngå etnisk musikk. Reggae er unntaket, Katja sier at det funket en eller annen gang. Når jeg sier etnisk musikk, mener jeg joik og sånn, og afrikansk vokalmusikk, samt alt med sitar. Med andre ord, etnisk-lydende musikk.

5. Dette høres rart ut, men prøv deg fram med klassisk musikk også. "Ode an Freude" fra Beethovens niende er pompøs, stor og tung, og bringer deg nesten garantert til nye høyder. Gud strekker sin lange finger ned fra himmelen og peker på tissen din. Brahms Requiem er like bra, men unngå de andre requiene. Mozart er guddommelig musikk, men "Lacrimosa" til sex er no good.

6. Ha det moro, prøv deg fram, og finn din egen favoritt i musikkjungelen. Unngå kliss, drum´n bass og alt som ikke får deg til å føle deg vel. Ta korte pauser, drikk mye, bruk prevensjon, og som politimester Bastian sier: - ellers kan du gjøre som du vil.Kommentarer fra brukere

Lasse 01/07/2006 - 08:50

har vel egentlig ikke mye å tilføye her med tanke på at jeg aldri har hatt sex. men skulle jeg plukket ut noe ville det nok blitt noe av the doors eller led zeppelin, rocka men fortsatt sensuelt og romatisk...

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish