Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Intimitet anmeldt!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Med utgangspunkt i Hjemmet og Allers' brilliante noveller for unge og ikke så unge kvinner, bringer vi deg her en generell anmeldelse av hele temaet. En slags åndelig generalisering, om du vil.Setninger som "dramatisk kjærlighetsroman/novelle/serie fra Afrika/nybyggertidens Amerika/India og liknende eksotiske steder mottas alltid med takk av oss, da vi alltid er ute etter å avsløre ytterpunktene i samfunnet. Vi vil gjerne vite hvilke grenser vi beveger oss innenfor, og som oftest utenfor.

Vanligvis følger de dramatiske kjærlighetshistoriene omtrent samme oppskrift som smusslitteratur og legeromaner. En pike, gjerne av edel byrd, blir tvunget til å oppdage seg selv og hva hun er god for under prøvelser som alltid involverer et eller annet aspekt av prostitusjon. Helten er en slask med et hjerte av gull, og med gode intensjoner, selv om han kanskje oppfatter heltinnen som hore eller lider av liknende vrangforestillinger. Kanskje har han selv levd rundt den typen kvinner. Uansett hjelper alltid heltinnen ham på bedre tanker.

Den tankeløse faren/stefaren er også en vital del av historien. Han forsøker å presse heltinnen til noe hun ikke vil, noe som nesten uungåelig fører til at hun rømmer langt vekk. Vanligvis skal hun giftes bort til en avskyelig mann, gjerne tykk og med et utseende som ikke tiltaler. Selv her finnes det altså trynefaktor.

Barnet hun bærer, er ikke heltens, men derimot den hun tror hun elsker, og som hun setter all sin lit til, før hun blir dkuffet og mister barnet. Når ikke barnet lenger finnes, har hun heller ikke noen tilknytning til den tenkte mannen i hennes liv. Det er da den virkelige helten kommer inn.

Han er gjerne sett ned på, på grunn av gamle koners evne til å fordømme og sette i bås. Han har et hjerte av gull, selv om han er stemplet som en drittsekk. A Rebel With a Cause, liksom. Selv om heltinnen avviser ham gang på gang, ser han at hun trenger hjelp, og til slutt gir hun etter og "faller i hans armer". Så blir det unger og trygg tilværelse med en edel og klok mann på et gods langt unna alle hun kjenner.

Det som gjør at disse historiene er så vanvittig spennende å lese, er at du aldri vet hva som skjer, hver nye side er spekket med overraskelser og vridninger, og hvert nye kapittel byr på romantiske forviklinger. Iallfall hvis du er hjerneskadet, eller kronisk uten kritisk sans.
Intime betroelser I
>font size="2">Intime betroelser II
Intime betroelser IIIKommentarer fra brukere

Norse 18/10/2001 - 14:09

Genial avslutning på anmeldelsen! Til deg som har skrevet dette: KONGE!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish