Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Den mannlige orgasme
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Enhver normal ejakulasjon inneholder noe slikt som mellom 250 og 400 millioner sædceller, eller versjoner av våre reproduserende data. Ikke rart at man i Frankrike kaller orgamen ¿Le petit mort¿, den lille død. Orgasmen og ejakulasjonen kan ha ulik lengde, og de kan komme av ulike grunner.

Mest vanlig er selvsagt samleie og onani, og det er langt fra slik at de utelukker hverandre. Det blir sagt litt vulgært om menn som har mistet kjæresten sin i Danmark at de er hensatt til å ¿spille på kødfløiten igjen¿, noe som vel ikke trenger nærmere forklaring, men det er faktisk slik at hele 80 prosent av menn som er i et forhold med gjennomsnittelig to til tre ukentlige samleier, fortsatt føler et behov for å fare over en runde nå og da med hånda. Det kan være for å bli kvitt stress, hjelpe dem å sovne eller rett og slett for moro skyld.

Ereksjonen kan komme ved syn, lukt, lyd, smak og berøring, eller det kan komme på grunn av en tanke eller et minne. Det er nervesystemet som registrerer det først, ut fra noen ubevisst impulser, før hjernen klarer å formidle det som en tanke. I det nervesystemet har registrert ønsket slipper hjernen ut noen elektriske signaler som setter de ulike organer til å gjøre det som er ventet av dem. I første omgang blir blod fordelt på de rette steder, man puster dypere og lar mer oksygen komme til.

Blodet som fyller penisen blir holdt på plass ved at et vev utvides i det samme som blodet sørger for at penis blir stiv, og en eventuell tilbaketrekning blir blokkert. Litt blod siver selvsagt ut igjen slik at man slipper det lett groteske i at penis eksploderer og slikt.

¿Det er en veldig glimrende innretning,¿ mener fysiolog Dr Saffron Whitehead ved St George¿s Hospital Medical School i London, ¿the penis is quite a clever thing you know!¿

Sex er videre med på å øke stoffskiftet, det brennes en haug kalorier avhengig av hvor lenge man holder på. En god økt kan fort komme opp i 500 kalorier, noe som er på høyde med en runde squash eller 5-a-side fotball. Og så er det langt mer morsomt selvsagt, selv om fotballspilleren Gianluca Vialli en gang uttalte ¿Sex is the next best thing to score a goal¿.

En ereksjon og det settet av lyster, fysiske og mentale konsekvenser som følger derav vil også stort sett kunne overgå normal, sivilisert fornuft, og man kan gi faen i andre, eksempelsvis forloveden som sitter hjemme og venter med kald pizza, eller man kan gjøre ting man normalt ville finne umulig. På grunn av den store produksjonen av endorfiner blir man naturlig høy, og hjernen blir amoralsk og svært lite selektiv. All sex er god sex, med noen ytterst få unntak.

Neste sideKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish