Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Trallala vår
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Alle guttene jeg kjenner blir plutselig så glade når sola kommer fram. De går rundt og smiler hemmelighetsfullt og er sånn passe fraværende i tankene. Etterhvert har jeg funnet ut at dette ikke har noenting å gjøre med det faktum at det er varmt og deilig. Det skyldes rett og slett lettkledde kvinner. Overalt.I enhver park, bare det finnes bittelitt gress, der er det en eller annen toppløs dame som slikker sol.

Når det gikk opp for meg at gutter kunne bli så lykkelige bare av å se jenter uten boblejakker, ble jeg litt misunnelig. For hva får vi?? Det lyser mot oss fra de samme plenene. Dorske vintermager i nyanser av Blenda-hvitt, lovehandles, ølvommer som rommer minst en kasse. Også hår. Overalt. Man kan si hva man vil, men det er ikke pent med massevis av sorte hår på blek, blek hud. Gutter som kanskje var litt kjekke i utgangspunktet blir merkelig frastøtende i det de tar av seg t-skjorta.

Med det resultat at mens gutta er i den 7.vårhimmel, går vi rundt og bare håper på at den kan bli littebitt kaldere, sånn at de må ta på seg klærne igjen. Det er slettes ikke rettferdig. I likestillingsøyemed synes jeg derfor at gutta burde ta seg en sydentur eller noe sånn at de kan få litt tan før de begynner å frekventere parklivet.

Og det er ikke bare gutta i parken, heller. Enhver kranfører eller veiarbeider føler seg plutselig tvunget til å kaste klærne. Og det er folk du ikke har lyst til å se lettkledde, langt mindre i bar overkropp. Jeg synes menn burde forstå at det med bar overkropp slettes ikke er en menneskerett, men et privilegium. Jeg mener, vi går da ikke rundt og flasher hengepupper og strekkmerker i tide og utide?

Faktisk tror jeg denne trangen til å sprade rundt i bar overkropp ikke bare har med varmen å gjøre. Man blir ikke så varm av en liten t-skjorte. Det er noe som skjer med gutta når de blir oppmerksomme på lettkledde individer av det annet kjønn. Hormonene deres går bananas i vårsola, og ett eller annen instinkt fra urmennenes tid forteller dem at de skal brøle høyt og kle av seg på overkroppen for å tiltrekke seg parringskamerater.

En ting er iallfall sikkert. Det er slettes ikke lett å være jente når våren endelig kommer. Kanskje like greit å gjemme seg inne til det har blitt juni og den første fascinasjonen over fenomenet lite klær har gått over, og gutta har fått litt farge på vommen. Da kan man få med seg alle episodene av Big Brother.Kommentarer fra brukere

melkor belegûr 24/04/2002 - 17:52

folk skal få lov til å synse så mye de vil om kroppen min. jeg bryr meg like lite for det. åffer i helvete skal man gidde å bry seg om hvordan man ter seg når man tar av seg t-skjorta? personlig gidder jeg nesten ikke ta den av, men det hender. det er vel en smaksak.

og før noen spør, nei jeg er ikke en person som er såkallt tjukk, nei jeg er ikke en sofa potet, nei jeg er ikke en dum nerd.

Fatpack 24/04/2002 - 15:42

Nå får du gi deg! Komme her og si at du ikke synes no om at kara kommer her og tar av seg t-shorta og sprader rundt foran deg. Jeg tar da av meg skjorta om jeg vil, man skal da være stolt av kroppen sin? Det er en gutte ting å ta av seg skjorta og vise litt kropp, om du ikke synes at den kroppen er no fin, så er jo det ditt problem!!! Og tilslutt: Om ikke gutter med vom skal få gå rundt halv nakene, hva med jenter med vom.....????? Jeg ser ikke at de beholder klærene på......

not fatman,but SLIM 18/04/2002 - 14:34

det er bare en ting å si...flytt deg ra gitt...feeeeiten

Sixpack 10/04/2002 - 18:49

Tror jeg driter i hva andre synes jeg. Hvis jeg har lyst til å ta av meg skjorta, så gjør jeg det.Og selv om jeg hadde hatt lovehandles eller vom, så er jeg ganske sikker på at jeg hadde gjort det da og, og ikke brydd meg så mye om hva andre synes.

heneik 03/04/2002 - 10:05

Jeg leste innlegget det var bra. I morgen blir jeg 18 år og planlegger da å ha en skikkelik ronkeperty

bah 01/04/2002 - 19:57

latterlig teit hele opplegget, uten tvil. Dette er bare en anne Fable uten noe slags seriøsitet i seg. Voks opp da.. herregud.

Uenig 31/03/2002 - 00:03

Vel, jeg tror nok at de ikke går rundt for å vise seg frem! Du sa det jo selv! de må da bli litt brune! Hvis vi dytter dem ned til syden er det de der nede som får problemet. Dessuten er det ikke så ille, du kan jo bare dra til deg øya. dessuten kan det bli litt varmt å vasse rundt i t-skjorte heile dagen! de kan jo ikke gå i bikini!!!

Alex Hegge 26/11/2001 - 10:06

Hei, jeg synes det er fint at tykk menn får utfolde seg. Spesielt han øverst til venstre er ganske søt. Jeg har ståpikk....og er hjulbeint!

Steffen Wam og Ole Wold 26/11/2001 - 09:54

Hei, vi er to KÅÅÅÅTE gutter somer glad i tykke menn. Vi elsker å kna og elte dem. PS: Vi kommer nok ut av skapet snart!

espen 23/10/2001 - 14:54

dette er bra gutter,,ikke fortvil men slank dere..gjør noe med problemet

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish