Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Nettsjekking: løgn og behag
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonEn av kvinnene skulle etterhvert ha meg med på en sex-klubb i Oslo - vi skulle gå som domina og slave, fikk jeg beskjed om. Det var best om jeg kunne ha på meg latexklær. På denne klubben skulle jeg visstnok ydmykes til alles forlystelse. Enda så forlokkende dette forslaget var, jeg valgte ikke å skrive mer til henne.

Det tok flere dager og enda flere meldinger før det hadde utkrystallisert seg en favoritt. En moden kvinne, med raffinerte interesser og et ønske om å møte meg ansikt til ansikt. Vi ble etterhvert enige om å møtes - og planen var at et par drinker på bar, skulle føre oss videre. Kanskje helt opp på et hotellrom. D-dag var fredag klokken 20.00 på Aker Brygge.


Dagen kom, og jeg var mer enn usikker på om jeg ville gjennomføre dette. Jeg bestemt meg for ikke å dra, tok et par øl og dro likevel. Ifølge vår korrespondanse var jeg iferd med å møte en vakker, stilig og langhåret blondine. Jeg hadde vært forholdsvis edruelig i min omtale av meg selv - og var nydusjet og iført tøff skinnjakke.

Jeg ankom baren til avtalt tid - og ventet spent. Det hadde gått nesten 20 minutter da et lite krek vagget bort til meg og tittet skjeløyd opp. Dvergkvinnen blåste vekk en pistrete, kommunegrå hårtjafs - og smilte. Jeg frøs til is. Det som fikk meg tilbake til virkeligheten var en mild forundring over hennes klesdrakt. En litt for stor motorsykkeljakke med et snitt som fikk meg til å tenke på Bobbysocks, en åletrang svart dongeribukse (som ville vært romslig på en hvilken som helst skjønnhet) og en t-trøye som ville fått UFF-kunder til å rynke på nesen.

Med en kraftanstrengelse løftet teskjekjerringa seg opp på barkrakken ved siden av meg - og spurte om jeg var meg. Noe jeg dessverre var.

Dialogen gikk deretter noe greiere enn jeg hadde fryktet - og etter noen raske drinker følte jeg meg bare veldig utilpass. Det gikk som det måtte gå: hun likte meg. Noe sier meg at hun ville likt hvem som helst - og etterhvert sto det klart for meg at jeg måtte flykte. "The great escape" var fortsatt på mitt mentale tegnebrett, da fru Fortuna kom meg til unnsetning.

To bekjente av kvinnen dukket opp. Da kom det for en dag at hun hadde samboer - og det var med en viss ond glede jeg overvar hennes forsøk på å redgjøre for hvem jeg var. Jeg gled etterhvert over til bardisken - og forklarte min date at jeg ikke var interessert i å pludre med hennes venner. Det var da hun på snedig vis forsøkte å få meg til å vente - og jeg kjente en klam hånd gli innenfor bukselinningen min. Det var tid for nødløgn. Jeg trakk meg tilbake - gjennerobret kontrollen over skrittet, og lovet å vente på henne i et kvarter. Hun gikk over til vennene sine - and I was gone. Like a bat out of hell.

Andpusten befant jeg meg snart på Burger King, langt unna Aker Brygge og løgnaktige internettdates. En stor hamburger med ekstra ost fikk meg tilbake i gjenge - og lå ikke SM-klubben rett rundt hjørnet...

Kjenner du deg av en ellr annen grunn igjen i denne artikkelen, trykk på denne:Disclaimer!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish