Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Mannlige brystvorter - pupp eller ikke??
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det finnes spørsmål som tidvis opptar oss alle, særlig i minuttene rett før vi sovner.Det kanskje mest aktuelle og kanskje mest mystiske er ganske enkelt: Hvorfor har menn egentlig brystvorter??Av Dr. Rebekka West


Brystvorter er kjent for to ting: Nemlig det å være åpningen på melkefabrikken, og det å være forholdsvis følsomme i seksuell sammenheng. Men den mannlige versjonen har slett ingen funksjon i det hele tatt. Man kan dra i dem alle veier og bite i dem uten synlig seksuell effekt. Dessuten er de harde og litt stygge, ikke sjelden med hår på.

Det som ikke mange vet er at mannens brystvorter har vist seg å være viktig i utviklingen av en rekke evolusjonsteorier i den senere tid. Når noe er så unyttig, må det ha en forklaring, nemlig.

1) Narresmokk-teorien
Det har kommet fram at i flere mindre kjente utdødde indianerstammer, så som esparragusindianerne fra det indre Venezuela, var det kvinnene som var jegerne. I disse stammene var mennene betraktelig mindre kroppslig sett og ble derfor satt til å passe barn. Når de minste barna ble sultne, dyppet mennene brystvortene i en kjøttkraft og lot babyene sutte på dem.


2) Kjønns-teorien
Flere og flere forskere tror i dag at vi mennesker i utgangspunktet var et kjønn i stand til å formere seg selv. Dette kjønnet lignet svært på kvinner av i dag, rent bortsett fra at klitoris var noe lengre og svært hårete. Imidlertid ble det vanskelig å jakte når man var gravid, så gjennom evolusjon utviklet det seg et nytt kjønn, nemlig mannen. I begynnelsen var det mennene som hadde ansvaret for melkeproduksjon og amming, derav brystvortene.

3) Seksuell stimulans-teorien
Brystvortene hos menn har en klar funksjon, mener flere sexologer. Det er som kjent viktig at en kvinne er seksuelt stimulert før eventuellt samleie finner sted. Brystvortene hos menn er hardere og plassert noe lenger ned på brystet slik at de trykkes inn mot kvinnens brysvorter ved kontakt. Dette er behagelig og opphissende for kvinnene, og man slipper unna lange forspill.

4)Pynte-teorien
Denne teorien, som er utviklet i USA, går ut på at tidlige tiders menn måtte lokke til seg så mange kvinner som mulig. Brystvortene var en attraktiv attributt fordi det minnet kvinnene om deres egen kropp. De stakkarene som ikke hadde brystvorter, døde rett og slett ut da de ikke fikk formert seg.

5) Alien-teorien
Visse grupperinger mener at mannens brystvorte ikke er en kroppsdel i det hele tatt, derimot et implanat plassert der av aliens. Implanatet rommer et bittelite kamera som sender informasjon tilbake til sine eiere ved utskillingen av mannlige hormoner under et samleie. De noe grisete aliens får på denne måten tilgang på millioner av gratis pornofilmer fra jorden.


Selvfølgelig finnes det en rekke interresante teorier uten den faglige tyngde som de jeg har presentert her. Men det ville vel vært noe spekulativt å gi seg ut på regelrett improvisasjon uten å ha forskingsmateriell å støtte seg til. Uprofesjonelt, og selvfølgelig langt utenfor propagandas moralske retningslinjer.

Dr. Rebekka West forsker i skrivende stund videre på bisarre kroppslige fenomener...





Kommentarer fra brukere

blobba 11/05/2006 - 13:23

e det mine

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish