Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Sexy musikk
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Musikk er viktig for sex, mye fordi den skal sette stemningen, men også fordi du da tilfredsstiller enda en sans. Da er det viktig å bruke folkevett.1. Bruk musikk dere begge liker. Om hun ligger og irriterer seg over musikken, kan jeg garantere at du ikke gjør noe særlig inntrykk. Ikke gi inn for hennes ønsker heller. Craig David er ikke kult, ikke September When heller, med mindre du liker sånt. Og da kan du slutte å lese nå, for denne artikkelen retter seg inn mot kjøpesterke OG oppegående mennesker.


2. Ikke vær redd for å ta i. Black Sabbaths "Ironman" gir deg en følelse av å være Gud, Laibach også. Rammsteins "Alter Mann" er knallbra til sex, fordi hele låta er som å være nære orgasme, så du kommer i stemning fort. Motstå fristelsen til å spille luftgitar, og er jenta gått når låta er ferdig, var det ikke riktig uansett.

3. Bruk noe med rytme. Ikke ha grinesex til Kari Bremnes eller Mari Boine, og unngå Power Ballads. Scorpions er skrekkeksempelet, selv om mitt første samleie foregikk til U2s "Love is Blindness". Bra låt, men ikke til sex. Det var først etterpå at jeg innså hvor teit jeg var, men da var det for sent, og jenta borte for lengst. Good riddance.

4. Unngå etnisk musikk. Reggae er unntaket, Katja sier at det funket en eller annen gang. Når jeg sier etnisk musikk, mener jeg joik og sånn, og afrikansk vokalmusikk, samt alt med sitar. Med andre ord, etnisk-lydende musikk.

5. Dette høres rart ut, men prøv deg fram med klassisk musikk også. "Ode an Freude" fra Beethovens niende er pompøs, stor og tung, og bringer deg nesten garantert til nye høyder. Gud strekker sin lange finger ned fra himmelen og peker på tissen din. Brahms Requiem er like bra, men unngå de andre requiene. Mozart er guddommelig musikk, men "Lacrimosa" til sex er no good.

6. Ha det moro, prøv deg fram, og finn din egen favoritt i musikkjungelen. Unngå kliss, drum´n bass og alt som ikke får deg til å føle deg vel. Ta korte pauser, drikk mye, bruk prevensjon, og som politimester Bastian sier: - ellers kan du gjøre som du vil.Kommentarer fra brukere

pedo 05/11/2003 - 23:39

smurfehits!

Ylve 28/10/2003 - 14:05

Sexual healing med Marvin Gaye!!

Preben 28/10/2003 - 10:36

Fyr opp noen stearinlys, sett på hjemmekinoen, hjemmelagd mat og filmen "Titanic" så er kvelden reddet! Da får musikk være så sexy det bare kan.

Hege 24/10/2003 - 22:12

Såklart du må ha sex med heavy musikk! Det er det som er konge! Da blir man i stemning, i tillegg til at det er digg å høre på etterpå! Såklart, du bør jo være metal-fan! :) yey!

Redaktøren 24/10/2003 - 09:54

Slufs: Bilde-tjenesten Propaganda Pixz er snart på lufta igjen. Den måtte deaktiveres i går på grunn av ekstrem pågang etter VG-oppslaget. Redaksjonen er signaturen vi bruker på artikler som er resultatet av flere skribenters arbeid eller saker vi legger ut basert rent på kildeverk. Ønsker deg en riktig god helg med mye Celine Dion i bakgrunnen...

Slufs 24/10/2003 - 09:33

Ingen bilder på pix-sidan? Feige?
Hvem er forresten "Redaksjonen"? Rart navn på en skribent. Beste knullmusikken er forresten (når i først er her) Ministry og/eller Celine Dion. Da blir det fart på stikkinga!

Burre 23/10/2003 - 14:58

Je T'aime Moi Non Plus med Jane Birkin & Serge Gainsbourg er suveren.

jan werner 23/10/2003 - 13:50

elsk etter min musikk
den er god og har en mening
jeg liker bettan woff-woff
har du sett meg på tv kanskje?

denimdemon 23/10/2003 - 13:41

Barry white er smoothe!!!

Rune 23/10/2003 - 13:27

Vell, Moorcheba er musikken å kjøre på til!

Enzee 21/10/2003 - 17:28

Endelig noen som har skjønt det. Genialt skrevet.

rasta 21/10/2003 - 15:08

reagge man..

jahhhhhh

Lærer Gundersen 20/10/2003 - 12:15

Jeg er veldig enig me Gøran... Men! Reggea er tingen altså! Der har du det! Funker for de aller fleste!

Gøran 20/10/2003 - 12:13

for meg så virker det som du er veldig opptatt av rå og hard sex...fullt lovlig..men si meg..å være sado...hvordan påvirker det dagen din?hører du på ironman når du er me kompiser og? får du samme tanker da? man vet jo aldri :) men, hvertfall...mitt synspunkt om din musikksmak til sex er langt ifra din..jeg mener..du må jo få feelingen vettu! funker ikke å salsa til dimmir! skal vedde på di fleste også føler det :)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish