Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
SUPERELSKER
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Er et av nyttårsforsettene dine å bli årets superelsker i 2004, burde du skaffe deg boken ”Hot sex, rett på sak” skrevet av Tracey Cox. Denne er full av tips for både han og henne. Den tar også opp litt mer alvorlige ting som prevensjon og SOS.
Jeg fant et sannhetens ord under et av kapitlene i boken som omhandler seksuell etikette, og tror dette ofte kan gjelde unge jenter i førstegangs forhold.
…Fordi kvinner av natur er omsorgsfulle og givende, er det en tendens til at noen ”fortaper seg” i forhold. I stedet for å gå ut, går de i ett med kjæresten sin og mister personligheten sin i prosessen. Dette er ikke sunt.

Det er lett å avgjøre om du passer i ”kvinner som elsker for mye”- kategorien. Ble du sportsidiot selv om du hater fotball, bare fordi den forrige kjæresten din var det? Pakket du vekk draktene og lot håret vokse da du var sammen med den frikete typen? Er du rede til å gjøre omtrent hva som helst for å glede ham, selv om det innebærer å presse ned biff og tre sorter grønnsaker når du mye heller ville ha pasta og en salat? Får du nok tid på deg, vil du tilbringe så mye av livet med å glede kjærestene dine at du fullstendig glemmer hva som gleder deg? Du blir det du tror de vil du skal være – og det er farlig.


Faktum er at hvis du legger deg ned som dørmatte, vil folk tråkke på deg. Du tror at du er tjenestevillig og lett å ha med å gjøre, han synes du er et lett bytte og behandler deg deretter. Selvbildet ditt får en skikkelig knekk når han mister respekten og du merker at du finner deg i utilgivelig oppførsel bare fordi du nå er for redd og sårbar til å være alene. Ikke tillat deg selv å komme til dette punktet.

Jo mer du bevarer av din egen personlighet – vennene, karrieren, et liv utenfor ham – jo bedre og mer tilfredsstillende vil forholdet ditt være. Menn respekterer selvsikre kvinner. Selvsikre kvinner tiltrekker seg selvsikre menn, menn som behandler deg som en likeverdig. Han kan ikke behandle deg som dritt hvis du ikke lar ham gjøre det…Kommentarer fra brukere

Christopher 25/05/2005 - 22:47

Stakkar deg Olav. hørtes ikke no morsomt ut det der.. men som "gal jente" sier, finn deg ei ny ei. Lykke til vidre! Hisen Meg!

gal jente 02/02/2004 - 12:11

hei olav! det var kjipt asså.uff,,men sånn er det, du får prøve og finne ei jente neste gang dah..:) jeg trur at "ho du va sammen me" har dårlig samvittighet da..etter at det skjedde!! Men drit i "ho" kom deg videre i livet--klart det er trist men ikke la det ødelegge for deeg;d *hilsen Meg*

May 28/01/2004 - 09:43

Trygg, sikker sex med en du elsker er det beste man kan oppleve. Slippe alle hemninger og stole på partneren din 100%.

Olav 15/01/2004 - 21:23

Raymond. det er sikkert ikke bare oss som har vert utsatt for en sånn episode...Det er Besettelse

Raymond 15/01/2004 - 21:20

Å Olav. Eg er så stolt av og kjenne deg:D Har selv hatt samme problemet. Kansje vi kunne "trøste" kverandre visst du sjønner hva eg mener;)

Henning 15/01/2004 - 19:08

er det slik at alle kvinner er sånn? kan man liksom bedømme alle som en lik peson? er ikke folk annerledes?
her sier dere at man må stå opp for det man står for man hva vist en kvinne ikke tør det? hva skjer då? blir hun ute latt?

etter personlige erfaringer er kvinner ett mysterium...
det er en hel del med forskjellige personaliter der ute..
de jeg har møtt så langt. De har ikke vært litt like..høye. lave. smarte. sleipe. det er utrulig kor mange kvinnfolk som fins...Jeg er veldig interesert å høre andre folks meninger..
"If u can love them, Why hate them?"..

Olav 15/01/2004 - 12:40

Dette syns jeg er en veldig delikat sak....
jeg har selv opplevd kjærligheten...den gjør deg blind....Jeg husker at før var jeg forelsket i en jente...hver dag jeg møtte henne kjente jeg minste mann reise seg.....jeg fortet meg hjem og onanerte...etter en lite hårtust jeg hadde samlet av henne....
men en vakker dag fant jeg ut at hun var en mann....jeg ble knust..drømme kvinnen var en mann! Hvorfor meg? si meg det...jeg ønsket å dø....jeg kunne aldri se på "hun" lenger....:(
jeg har aldri sagt dette til noen andre....jeg har aldri elsket noen andre som "hun"....Håper på ett råd om hva jeg skal gjøre videre i livet..

siv 12/01/2004 - 16:03

Joda det er nok en viss sannhet i det som du og forfatteren sier... Altfor mange jenter blir et med kjæresten sin, det er farlig du blir tilslutt blind av kjærlighet for og bruke et mye brukt ordtak..
Når det søte romantiske livet er slutt fordi din kjære blir lei av at du er for lik ham.. da er det den vanskekelige prossesen begynner nemmelig å finne seg selv igjen..!
Mark my words det skjer en total personlighetsforandring etter at du har slutta å grine.. Get over him!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish