Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
LETTERE Å TILGI ONE-NIGHT STAND?
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Utroskap er ingenting å spøke med, men er det lettere å akseptere at kjæresten mister dømmekraften i et svakt øyeblikk på nachspiel, enn at han eller henne treffer samme elsker over lengre tid?

Olav Svendsen ved Rikshospitalet mener det er alle løgnene forbundet med en lang affære som gjør det ekstra vanskelig for partneren å tilgi utroskapen. En one-night stand kan lettere bortforklares som en tabbe.

Stemmer dette, eller fortjener man å bli sparket på hue og ræva ut hvis man ikke klarer å holde seg i skinnet?Er det ikke lettere å gjenta tabben hvis man får tilgivelse?
Hvor mange tabber tillater vi egentlig?

Kommentarer fra brukere

larsen 21/10/2006 - 17:48

det er no som bare skal skje en gang i ett forhold.
for etter det er forholdet slutt

hmmm 01/04/2006 - 14:16

ok, hvis en gutt på 17 har kjærste også blit han godt kjent med en annen jente (alle er like gamle, bekjente) og etterhvert blir han forelsket i forelsket hun andre også, og har sex med henne mens han egentlig er sammen hun andre(utro) hadde noen tilgitt det :s ? hadde jeg vært kjærsten da hadde jeg ikke tilgitt typen min hvert fall! skjønner meg ikke på de som tilgir utroskap. samme om det er one night stand, er akkurat det SAMME!

anonym 01/09/2005 - 13:33

Jeg er "lykkelig" gift og elsker min mann over alt, men har opplevd akkurat det å bli bedratt over tid. Vi ble kjent med ei på en chat. Meningen var at jeg skulle få meg ei ny venninde. Bak min rygg begynte de å utvekslet mailer, bilder, snakka sammen på tlf. og på msn hadde de sex på cam. De avtalte å møtes og han reiste til byen, og sammen tok inn på hotell.Det varte over flere mnd. Dette oppdaget jeg tilfeldigvis akkurat året etterpå. Vi disponerer samme pc og jeg kom inn på loggen te msn. Der sto alt de hadde sagt svart på hvitt. Kjærligheterklæringer og hvordan han skulle få meg ut av huset så de kunne snakke uforstyrret i tlf.Hvordan han forklarte at han lukket øynene og tenkte på henne og så hun for seg når han hadde sex med meg. Planlegging om møtesteder og alt. Jeg leste at han elsket henne, at han aldri hadde hatt og følt det sånn med en kvinne før, men ville ikke gi slipp på meg for han var glad i meg,og hadde vært fint om han kunne ha i pose og sekk.han nevnte også til henne at han hadde vodt for å se meg i øynene og synes synd på meg. Da jeg lest dette raste hele min værden sammen, fikk pustevansker og blei helt dårlig og sov ikke på flere netter. Han var bortreis da jeg oppdaget dette så jeg sendte sms til han.Jeg sa til han at jeg viste om forholdet, og han nektet med en gang. Så forklarte jeg hvordan jeg hadde funnet det ut og da måtte han innrømme det.Vi snakket om det da han kom hejm. Jeg har på en måte tillgitt, men jeg glemmer ALDRI ordene jeg hadde lest. Jeg lurer fremdeles på om han tenker på henne, hvordan hun var i senga, var hun bedre en meg, hva hun gjorde som ikke jeg gjør. Tør liksom ikke slippe meg løs og tør ikke stole helt på han lenger. Han unnskylder seg med at han ble revet med og forstår ikke hvorfor han gjore det. Vi lever fortsatt sammen og jeg er glad i han og elsker han like mye. Men jeg glemmer det ikke. Han har snakket med sin bror og og venn om dette, mens jeg aldri har kunnet snakke med noen. Karnskje derfor jeg fremdeles tenker så mye på dette

Mad-Max 15/03/2005 - 11:31

Hvis man ikke klare å holde seg til en .. so what ? lever jo bare en gang ? I'M a P.I.M.P mother f*

Mr.BB 16/01/2005 - 22:22

Er det noe som er utilgivelig her i verden, så er det utroskap mot en man elsker, samme hvilken måte det blir utført på! Jeg er så forbanna lei av alle de dumme unnskyldningene (les: \"Jeg var så full\")! Dersom man virkelig elsker kjæresten sin, skal man ha en sperre som sier stopp, samme hvor full man er! Ifra mitt synspunkt har utroskap nesten blitt allmennt godtatt de siste årene - hva slags samfunn er det egentllig vi lever i?! Et samfunn blottet for moralske verdier, hvor man ikke kan stole på noen, ikke engang sin kjære? Jeg bare spør.. Min mening er at den eneste unnskyldningen for å ha seksuell kontakt med noen andre enn den man er sammen med, er voldtekt!! Er man misfornøyd med sexlivet, er det ikke verre enn å prate med partneren sin, og gjøre det man kan for å forbedre det. Har man et skrantende forhold, forsøker man å redde det, og hvis ikke det går, gjør man det slutt! Det finnes ingen feigere, eller verre måte å gå ut av et forhold på enn å være utro. Og apropos det fullstendig håpløse utsagnet om at utroskap er arvelig og et instinkt hos enkelte, vil jeg bare si at vi lever i et moderne samfunn (eller gjør vi det?), hvor vi har lagt fra oss de fleste primitive instinkter, blant annet det å slå ihjel andre mennesker, fordi det gagner oss selve.. Drap og voldtekt er nok de to verste gjerningene man kan gjøre, men utroskap er faen meg på tredjeplass!! Dette kan virke vel ekstremistisk, men jeg må sette det på spissen for å få folk til å ta det til seg! De onde sjelene der ute som bedriver hor og utroskap, skal få leve sine skitne, patetiske og ulykkelige liv så lenge, men til slutt vil de brenne i helvete!

resl1 ... er medlem av Propaganda 08/10/2004 - 12:17

one night stand er lettere,men går ikke ann å tilgi!!!utroskap er blitt alt for vanlig!!!!!

til Tøsa 25/09/2004 - 14:57

hallo, helt enig, nemlig GRATIS

Tøsa:P 24/09/2004 - 18:20

Pul og hver gla for hver dag som går så skal du se hvor mange typer du får..hehe..vi jenter er kanskje billige men gutter er GRATIS!!

Hansi 25/05/2004 - 01:03

Neida, vi må spise og sove litt også...primærbehovene skal dekkes....!! God natt !!

Hansi 25/05/2004 - 01:00

Vi har en tilmålt tid på jorden Kristian F. Bruk den fornuftig. Vi er alle forskjellige, og godt er det.....

Kristian F 25/05/2004 - 00:58

Da bør du slutte å drikke Hansi

Hansi 25/05/2004 - 00:55

Alle kan gå på en smell ! Det er fort gjort i fylla. Fyll er ingen unnskyldning, men ofte en forklaring.........

mææ ... er medlem av Propaganda 09/05/2004 - 20:26

til det annonyme faenskapet...
----
sitat: . Er du ikke religiøs så ikke vær det, men bare hold den store kjeften din for deg selv og ikke gå rundt å åpn den for mye, en dag kommer du til å anger..
----
truer du?.. skal du lissom komme her å slå meg ner om jeg ikke holder kjeften min lissom.. Ska sei deg ein jævla ting ditt forbanna mehe. Jeg sier og gjør akkuratt hva jeg vil.. Så faensje kom her og prøv å ver høykjeppt.
----
Det er slike folk verden trenger mindre av.. Slike som lager krig.. Å eg ska fiska alt, få folk t enighet. men ska sei deg ein ting.. Det hjelper ikke!!! SÅ det er helle du som skal holde den stygge kjeften din lukket.

Ja, vi liker sex! 07/05/2004 - 14:32

Vi må respektere kristne som vil vente til ekteskapet med å ha sex, men de må også respektere mennesker som ikke føler det slik.
---
Uansett...Ligger du med en annen når du er i et forhold fortjener du å bli dumpa...sorry. MEN personlig synes jeg det er verre med langvarige forhold bak ryggen til kjæresten enn en kjapp en i fylla

mææ ... er medlem av Propaganda 02/05/2004 - 21:04

Sier ikke at noe er tøft jeg. skryter ikke på meg mange damer. å muligheten for at du tar feil vil jeg si er meget høy. Men eg jr vell feen i ka folk vil tror elle tror.. vett sjøl ka så e rett og ka så e gale. så what eva(på en none gay måte)

nn 30/04/2004 - 15:24

Sauen: Det virket bare på meg som om du syntes det er tøfft å ikke være kristen og at den eneste måten en blir akseptert på er å skryte på seg mange damer. Mulig jeg tar feil...

mææ ... er medlem av Propaganda 30/04/2004 - 14:40

stor flott

nn 29/04/2004 - 09:21

Sauen mææ: Ellers har du det bare fint?

mææ 28/04/2004 - 23:23

ups.. Men vil ikke si at hvis man uheldigvis i fylla tar å kline litt me ei/ein så er det ikke supergale*

Larsa 19/04/2004 - 15:37

bra sagt håkon! :D hehe helt enig med deg!

Råtta 14/04/2004 - 11:23

Nei!

wollafætter 13/04/2004 - 15:05

kristendommen ruler forresten. jesus er veien.

wollafætter 13/04/2004 - 15:05

alle damer har sin pris, gi de nok penger så er de utro alle sammen. skitne, billige, møkkete, ekle, forbanna, low-price, full-av-aids-og-annet-faenskap-som-får-det-til-brenne-- på-kølla, jævla skrot-horer. hehe.

Viv 11/03/2004 - 11:02

Utroskap er svik uansett, om det er bare for en kveld eller noe som foregår over lengre tid. Man kan kanskje lettere tilgi et onenightstand DER OG DA, men sviket har skjedd. og tileiiten er mistet!!! har man så lyst på andre enn kjærsten så gjør det slutt. og vær singel!!!

Håkon 10/03/2004 - 20:57

Til Katrine.

Hyklerske kristne som tror de kan forklare alt og refere sine påstander til en bok som ble skrevet for 2000 år siden blir for patetisk. Kristne er ikke det spor bedre enn oss andre som ikke tilhører noen trosretning. Vi gjør dessverre alle feil. Heldigvis har jeg aldri ligget med en annen jente mens jeg har vært i et forhold og det betvciler jeg sterkt på om jeg noensinne kommer til å gjøre. Har mine feil og mangler, men sex mens man er sammen m en annen: NEI TAKK! Kristen eller ei... Det du skriver er forøvrig helt urelevant i forhold til denne debatten. Men for å få frem mitt poeng i denne diskusjonen: sex med en annen er utilgivelig uansett, men det er kanskje verre når jenten gjør det gjentatte ganger bak ryggen din med en annen (og samme person). Da føler man det nok fort som om man ikke duger i sengen... Håper og tror ikke har skjedd bak ryggen min! Lykke til alle sammen! Og du Katrine: lykke til i et ekteskap der du kan ende opp med sex som du ikke er tilfreds med bare fordi du absolutt skal være "tro" mot kristendommen! Sex er enormt viktig i et langvarig forhold og ender man opp med en person som ikke tilfredsstiller seksuelt kan mye være ødelagt på sikt. Du får ha sex med Gud i stedet for da! ...Hjelper sikkert det! ;-) (litt usaklig, men kunne ikke dy meg)

Hilsen Hauken.

til kathrine 10/03/2004 - 14:50

jasså har gud tenkt å stikke av? Gud fant nå på alle disse reglene FØR han så hva som var best for oss....tror du virkelig folk ikke er utro selvom de er gift? naivt

villgutt 10/03/2004 - 12:56

Ehhh når er det gud ikke lenger er å finne egentlig. Står ikke noe om deadline i den gode kloke boken vel???

Katrine 10/03/2004 - 12:04

off, jeg mener nå sex før ekteskapet er galt uansett. Gud valgte de grensene innenfor en ekteskapsramme, fordi han så det var det beste for oss! Og det er det jo ettersom slike spm må bli et dilemma. For så høy har Gud elsket verden at han gav sin sønn, den enbårne, for at HVER den som tror på Ham ikke skal gå fortapt, men ha EVIG liv! Jesus kommer snart, søk ham mens han er å finne!
mvh Katrine

trippel x 08/03/2004 - 23:30

jeg tillater ingen tabber! er du utro er du en hoooooooooooooore

niks 02/03/2004 - 11:21

det er ikkje lov å gjera feil i senga. er du utro er du utro og må stå før det. man raner ikkje en bank og seier det var ein feil...

Villgutt77 28/02/2004 - 19:38

vil nå si at det er meget stor forskjell på en one night stand. Kontra at man går bak ryggen på kjæresten sin i en lengre periode. Alle kan gjøre såkalte feil. Men gjør man de om igjen og om igjen så bør man jo revurdere litt ja.

moody 28/02/2004 - 18:07

neeeeeeei ikke lettere uansett utro er utro!!!! men det er lov at leke litt he he

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish