Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Do i make you HORNY baby!!!!
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Hva er det som får oss til å bli i det rette humøret. Eller som Barry White ville sagt, "in the mood for love". Hva er normalen, og hvor går grensene for hva som er tennende og hva som er direkte kvalmt.Hva tenner deg? Et ganske enkelt spørsmål egentlig, og man skulle jo da tro at det var et enkelt svar. Men jo mer man lærer og jo mer man studerer dette området, som kalles seksuell tenning. Desto mer skjønner man at her kan man uten problem samle nok materiell til å ta en doktorgrad. Vedkommende som skal ta denne graden, bør jo helst da ikke være en som rødmer lett vel å merke.

Man tenker jo med seg selv at tenning er noe som skjer spontant og at det egentlig ikke skal så mye til for at det skal skje. De fleste menn vil vel si at litt naken hud, synet av litt sexy undertøy eller bare en frekk berøring av noen av det motsatte kjønn er nok. Men for kvinner så kan man raskt slå fast at så enkelt som det er for menn er det ikke for kvinner.


Men på den annen side, den litt mørkere siden så finnes det utrolig mye rart som og tenner folk. Dette er jo tydelig etter et lite søk på internett. Og det er jo og tydelig når vi tenker etter at folk seksuelt misbruker både barn og jevnaldrende.

Så hvor går egentlig grensene? Hvem setter standarden? Og hvordan vil utviklingen gå fremover? Vil vi alle bli ekstremister innen sex, eller vil vi gå tilbake til at vi snakker mindre om det og at alle har sex med lyset skrudd av.
Kommentarer fra brukere

.. 13/04/2004 - 22:25

man kan jo ikke si at alle er like, at kvinner ikke tenner på det og at derimot menn gjør det.. alle er forskjellige.. f.eks. alle kvinner blir ikke tent av det samme. noen vil si at jenter er for lite "frempå", men da kan vell de gutta som synes det gjøre noe med det, istedet for å bli skuffet over at jenter er det.. da bør gutta, synes jeg, ta kontakt - være " frempå", å ikke legge all skyld på det kvinnelige kjønn. jeg synes derimot at gutta bør bli litt mer frempå. men det beste er at alle tar et eget intinativ ( skrives det slik:p?!) for da trenger man ikke klage over det andre kjønn..

caramel 13/04/2004 - 13:34

kom heller på http://www.powerbabe.tk og join ungdomsforumet vårt. Synes det er teit de ikke har forum for oss brukere her, så her er en der vi kan bli kjent med hverandre på, samtidig snakke om alt i denne verden om!

nitehwk 13/04/2004 - 08:15

ikke mye lærdom og lese her gitt....

Sofapus 12/04/2004 - 21:23

hvem er....i..... som gjør deg kåt? he he

? 11/04/2004 - 18:02

skjønner ikke poenget med artikkelen, som å spørre...kommer vi til å gå tilbake til å bruke hest og kjerre? Hvorfor dra inn pedofili i en artikkel som handler om seksuelle lyster? Dette er et sykdomsteng, ikke en seksuell standard! Finner for øvrig spørsmålet om "hvem setter standarden" som helt meningsløst. Alle har sin seksuelle standard. Hvem sier at kvinner ikke tenner på en rask berøring, eller et blikk? Nonner? Hva vil dere egentlig ha svar på?
Skriv om noe interessant da, ikke om vi virkelig tror at jorden er rund!

jente20 10/04/2004 - 17:28

Jeg synes derrimot at norske gutter burde ha litt mer guts. Synes vi har kommet ganske langt i likestilling akkurat der, men jenter vil fortsatt bli behandla som jenter! Utenlandske gutter er mye flinkere der. Gutter med sjarm, som ikke legger sjul på at de liker deg, er et absolutt turn on!

Tristan 10/04/2004 - 17:14

Tror alle vinner på at norske kvinner blir litt mer frempå.. mere morro for alle... gi blikk.. hold blikket .. gå frem å si hei.. synes du er utroli deili.. hva skal vi gjøre me d ;)

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish