Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Pupp
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Det er litt rart dette med pupper. De kommer i alle mulige varianter. Store, små, harde, myke, spisse, brede. Hos noen har de større avstand mellom hverandre enn hos andre. Dessuten har de en underlig tendens til å opptre parvis. Tilfelle tvillinger, sannsynligvis. Av Svenn Richard MathisenDessuten jukser de. Jentene altså. Puppene derimot, de er bare hva de er. Det er selvsagt jentene som bruker forskjellig utstyr til å holde dem oppe. BH´er med bøyler som får dem til å stå mer ut. At de står mer i veien. Det er det som er meningen med pupper. De skal være litt i veien. Jo mer hemmende de er for normal kroppslig utfoldelse, jo deiligere tror jenter at de er. Og det er de jo strengt tatt også.

Det er mye man kan si om pupper. Helt fra da jeg var liten har dette opptatt meg. Merkelig, egentlig. For hva er egentlig en pupp? Dersom man tar til fornuft, kan man si at det er en helt vanlig kroppsdel. Men det er noe mer. I hvert fall for oss gutta. For oss er dette noe som virker som en slags magnet for våre øyne. Noe vi snur oss etter på gata. Noe som virkelig kan sette fantasiene i sving.

Tenk om pupp hadde vært en kake. Ville den vært populær? Ville vi prøvd å spise den, slik vi ellers pleier med pupp? Jeg vet ikke. Kake med brystvorte. Hør på ordet. Brystvorte. Si det høyt om du vil. Uansett hvordan man sier det, lyder det negativt. En vorte. Vorte er en del av ordet. Vedkommende som en gang i tiden kledde av en dame og mente han fant en vorte må i utgangspunktet enten ha vært fryktelig uintellektuell og uopplyst eller avholdsmann. Eller kanskje bare totalt underernært på erotisk stimuli.

Det er ikke til å komme bort ifra at puppens rent funksjonelle arbeid er å produsere melk. Det er derfor den er til. Eller er det egentlig det? For i så fall hvilken idiot var det som plasserte en dustete brystvorte på mannen?! Veldig morsomt, må man si. Som DizzyTunes på sitt beste. Prikken over i¿en er at de blir stive om man napper litt i dem. Festlig. Nok et tips til de som måtte kjede seg for mye i skoletimen eller når de venter på bussen.

Hele livet går vi, altså gutta, og tenker på pupper. Vi ser på dem, studerer dem og tenker på dem. Og en dag, når vi først få ta på noen, så tar vi på dem... og... INGENTING skjer! Vi som i årtusener har trodd at alle jenter gikk rundt med et slags hemmelig våpen. En mystisk finesse. En slags knapp. En knapp man kan trykke på som igjen vil føre til noe spennende. En slags overraskelse.

Vi er kommet inn i et nytt årtusen med ny teknologi og nye utfordringer. Vi har utviklet gode mobiltelefoner, har Internett, landet har god infrastruktur og vi får snart en ny opera. Vi vet bedre nå. Vi er kommet langt. Vi vet at pupper ikke er en knapp. Vi vet at ingenting skjer. Likevel; vi lærer aldri. Vi klarer ikke legge gåten, som ikke lenger er noen gåte, bak oss. Det er og blir et uoppklart mysterium. For det er bokstaven som indikerer koppens størrelse og tallet som røper midjen. Eller er det omvendt?

Andre relaterte artikler:
Mannlige brystvorter - pupp eller ikke?Kommentarer fra brukere

anders.e 29/10/2003 - 19:33

jura på damene er best

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish