Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Biblioteket, utrådd land
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Dersom man først skal gå bevisst inn for å treffe nye mennesker, en partner eller dynevenn, hvorfor ikke oppsøke plasser hvor sannsynligheten for at vedkommende har noe i hodet er rimelig stor? Drar du på byen er de aller fleste mongodrita allikevel, derfor skulle vel intellektuellets høyborg være et betydelig bedre sted å kunne skille klinten fra hveten. Eller dustene fra de smartere om du vil. Av Ruben GranKiling i øret

Det skal vise seg å kanskje være vanskeligere enn man skulle tro i utgangspunktet. Tross bokhyller tilrettelagt for øyeflørt mellom bøkene, utallige muligheter for åpningslinjer og intime lesesaler, er det et moment som setter kjepper i hjul for den mest selvsikre supersjekker. Hvisking.

Hør for deg: -Hei, ja, er ikke den vanvittig bra. Skildrer forholdet mellom de sosiale klassene i England på 1700-tallet på en utrolig realistisk og gripende måte. Les det igjen hviskende, og det fremstår ikke lenger hverken som sjarmerende eller dypsindig. Hvisking er en uting av en elendig kommunikasjonsform, og på biblioteket er du dessverre pålagt å benytte deg av denne slørete, usexy talemåten.


Sjansen for at den andre parten får med seg halvparten av hva du sier, er et annet moment. Ved undertegnedes utprøving av kontaktsformen ble det med noen høflige smil, fullstendig overseelse, men på det beste to-tre replikker tilbake. Det er da noe, men man er allikevel langt unna en romantisk høst, fylt med kos i sofakroken, rødvin og klinejazz.

Det er kraft i det skrevne ord

Med forholdsvis høye odds for å fremstå som en semipervertert sjekkedesperado, er den gode gamle lappen et alternativ, i hvert fall dersom du oppholder deg på lesesalen. Vi har da alle bedrevet slikt i stor skala i våre yngre skoledager, og selv om man har vært i begrenset trening de siste årene vet man i det minste hvordan det gjøres.

Om man velger den klassiske, noe ordensfikserte kryss av-varianten, eller en vanlig, men velartikulert setning, er opp til enhver. Uansett slipper man glatt unna ufrivillig stamming, spytting, dårlig ånde og fare for å høres ut som en imbesill. Planlegger man, og velger ordene med omhu, skulle det kunne være mulighet selv for den mest uerfarne eller sjenerte. Og svelg nå for all del i deg tankene om at dette vil synes barnslig og umodent.

Enhver vet at hovedsakelig alle jenter faller for naivitet, og gutta liker faktisk søte jenter. Legg med et sukkertøy, eller fest lappen til et blankt eple, og du vil virke enda søtere og sjarmerende blåøyd. Eller som en idiot ut av en annen verden, hvis du er riktig uheldig.

Tillit

Mine egne erfaringer er foreløpig heller triste, og jeg ender gang på gang opp med en feit bok mellom hendene enn en veldreid og intelligent kvinnekropp. Gode bøker er for så vidt til å stole på, og man kan bli positivt overrasket kontinuerlig. Aldri en kjedelig dag, men allikevel så trist og tørt.

Nærmest var vel i barneavdelingen forleden, der jeg og en usedvanlig fantastisk skapning reiste sammen i Marco Polos fotspor. En artig bok, bare så innmari trist at det var en Pippi-dukke som satt i fanget mitt. Det får være visse grenser!Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish