Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Sex & Love
Den mannlige orgasmen
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjonI følge boka The Multi-Orgasmic Man av Mantak Chia og Douglas Abrams Arava kan det å stoppe en påbegynt orgasme sammenliknes med å ¿forsøke å stoppe en flokk hester som er i ferd med å sprinte utfor et stup¿.

Den endelige orgasmen kommer dermed tett etterfulgt av ejakulasjonen (ca et halvt sekunds mellomrom). Ejakulasjonen kjennes rykkvis, og via åtte til ti rykk med like under ett sekunds mellomrom sprutes nok sædceller ut til å befolke størstedelen av Nord Europa.

I det samme sekund som man har oppnådd en orgasme blir kropp og sinn fylt med tomhet, og ofte kan systemet begynne å lukke seg. Man vil sove, hvile eller i det minste ha en røyk. Dette fordi alt har jobbet på sitt optimale, hjertet, muskler, hjernen og følelser. Hjernen blir ofte litt tåkete og kroppen føles tung. Så når kjæresten din etter et knull spør om du gidder å vaske bilen, bli med henne på middag til foreldrene hennes eller slutte å dra på fotballkamper hver søndag, så svarer du litt i ørska ¿ja visst kjære, hva som helst!¿. Ekstasen er over.


Samtidig kan dette også være et øyeblikk når man endelig får muligheten til å tenke klart igjen, omtrent i det man har rullet rundt på ryggen kommer tanker som ¿ble jeg virkelig sammen henne for å få henne til sengs?¿ eller ¿herregud hva skal jeg si til kjæresten min som ligger å venter på meg hjemme?¿. Alt står liksom plutselig veldig klart der det tidligere bare var ekstasen av en orgasme som var i ferd med å bygges opp.

¿Sex relieves stress and releases endorphines. It¿s like sport, people feel better when they have had a good work-out. Problems often become clearer after sex, presuming off course, you are not sleeping with your best friend¿s girlfriend in which it becomes the problem. Sex clears the brain which like a computer can get overloaded with running too many programmes¿ forklarer Dr Saffron Whitehead.

Deretter må man vente en liten stund før man eventuelt går på igjen. Mens man er i sin seksuelle høyde i 18 til 20 års alderen kan det være nok med et par minutter før man er parat til å begynne igjen, men etter hvert som man blir eldre kan det ta lenger tid. Det er litt uenighet om hvorfor det er slik, enkelte peker på at man produserer mindre testoteron jo eldre man blir, mens andre peker på at sex på denne tiden er noe nytt og spennende.

Det vil nå uansett være litt vanskeligere å komme, og orgasmen vil bli ¿tørr¿. Det vil si kroppen vil ikke ha rukket å produsere ny sperm, det tar flere timer.

Teoretisk sett kan man nå holde på i det uendelige, avhengig av hvor sprek man er og hvor spennende kjæresten din er. Eventuelt hvor mye stimuli du har tilgjengelig.

Her kan det være viktig å påpeke at de medisinsk foreskrevne er å foretrekke. Hasj og alkohol kan gjøre deg kåtere, gjøre det lettere å komme over en del hindringer på veien mot samleie, men det vil også alltid være en velbegrunnet frykt for at de delene av hjernen og nervesystemet som skal forklare penis dens gjøremål, sovner og dermed ikke kan fortelle hva som skal skje.

Spesielt alkoholens tveeggede sverd er vrient. Svært mange seksuelle relasjoner er knyttet i fylla, og selv om ti halvlitere får deg gjennom alle stadiene til du står der i Adams drakt ved sengen hennes, så kan den være det som definitivt setter en stopper for all ytterligere progresjon. Det er naturens prevensjon.
Og da er det bare å sovne skamfull og ta en runde med kjøttfløyta i ensomhet den påfølgende morgen.Kommentarer fra brukere

olav 21/10/2003 - 18:06

ikkje feil det!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish